12/12/09

Τώρα τα "ξαναμπαλώνουν"...Σκληρά μέτρα, όχι όμως κατά του κοσμάκι (Δείτε το βίντεο)

Μιά ζεστή και... Μία κρύα μας τα λένε!!!

Μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο....


"Η Ελλάδα δεν είναι στο χείλος του γκρεμού για να μειωθούν οι μισθοί και να την πληρώσουν οι μισθωτοί, ούτε έχει προβλήματα ανάλογα με άλλων κρατών για να υιοθετήσει τέτοια σκληρά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων", λέει τώρα ο πρωθυπουργός ....





Ο πρωθυπουργός μετά την εξαγγελία των νέων σκληρών μέτρων που "τρομοκράτησαν" τον κοσμάκι τώρα....τα ξανά "μπαλώνει" με νέα συνέντευξη τύπου.

Δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Το να κόψεις τους μισθούς και τις συντάξεις δεν απαντά στο πραγματικό πρόβλημα της οικονομίας, δεν εξασφαλίζει καμία βιωσιμότητα. Να φύγουμε από αυτή την ιδεοληψία»

Είπε επίσης : "Η κυβέρνηση θα κινηθεί στο πλαίσιο των προεκλογικών της δεσμεύσεων και όλα τα άλλα είναι φιλολογίες, που δεν έχουν καμία βάση. Ο στόχος της κυβέρνησης είναι πιο δύσκολος και αφορά στην πάταξη της διαφθοράς και της σπατάλης στο δημόσιο. Αφορά στην αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου. Αυτές είναι οι δύσκολες αποφάσεις. Να τα βάλουμε με τη γραφειοκρατία και τα συμφέροντα. Μιλάμε για βαθύτερες και πιο ριζοσπαστικές αλλαγές».


Εμείς...ευελπιστούμε, τελικά να είναι έτσι όπως τα είπε ο πρωθυπουργός στη νέα συνέντευξη τύπου και.... Για το λόγο αυτό κρατάμε το παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο στο αρχείο του ΤΕΙΡΕΣΙΑ






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share