12/12/09

Σύλησαν το σώμα του...Η Ψυχή του όμως ακόμα τους φοβίζει ! (Δείτε το βίντεο)

Ο τελευταίος ηγέτης που είχε τη δύναμη να αντισταθεί στη νέα τάξη πραγμάτων, ενοχλεί ακόμη και νεκρός

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που συγκεντρώνονται από έγκυρες πηγές στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στην μακάβρια αυτή πράξη συμμετείχαν τουλάχιστον 6 άτομα αφού ο τάφος δεν είχε καταστραφεί αλλά ανοιχθεί κανονικά.

Η σιωπηρή διακριτική στάση των Ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών μόνο τυχαία δεν είναι...




Καθώς εκτιμάται, σε κεντρικό επίπεδο, ότι μπορεί αυτό το γεγονός να οδηγήσει σε νέα ΕλληνοΤουρκική ένταση, και γιαυτό κρατούνται χαμηλή τόννοι και από τις δύο πλευρές.

Διπλωματικά έκρυθμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στην Κύπρο !!!

Οι τρεις ύποπτοι Έλληνες μόνιμοι υπαξιωματικοί που ανακρίθηκαν από την Κυπριακή αστυνομία "βρέθηκαν στο λάθος τόπο την λάθος στιγμή" και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος τους.

Οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να έγινε από κάποιον ψυχικά διαταραγμένο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που συγκεντρώνονται απο έγκυρες πηγές στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα το σχέδιο κλοπής των λειψάνων του Τασσου Παπαδόπουλου ήταν πολύ καλά οργανωμένο και είχε συγκεκριμένους στόχους

Η ηγεσία του πολιτικού κόσμου με δηλώσεις έκανε έκκληση για διατήρηση της ενότητας και της ομοψυχίας, καθώς εκφράστηκαν υποψίες ότι αυτή η εγκληματική ενέργεια είναι δυνατόν να συνδέεται με γενικότερους πολιτικούς στόχους αποσταθεροποίησης στην Κύπρο.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Το ψευδοκράτος δεν έχει αντιδράσει ούτε καν με μία τυπική δήλωση συμπαράστασης στην οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου και πλέον...

όλες οι υποψίες στρέφονται στην πολύ επαγγελματική "δουλειά" των αγνώστων που έριξαν ασβέστη για να κρύψουν τα ίχνη τους οι οποίοι κατάφεραν να μετακινήσουν τη γρανιτένια πλάκα του τάφου (βάρους 250κιλών) υπό καταρρακτώδη βροχή και ενώ (!) είχε διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή που βρίσκεται το κοιμητήριο.

Υπολογίζονται σε τουλάχιστον 6 οι δράστες...

Επιπλέον... η ημέρα όπου επέλεξαν οι δράστες καθόλου τυχαία δεν ήταν.

Όλες οι πληροφορίες οδηγούν πλέον ξεκάθαρα στο συμπέρασμα, οτί πίσω από τη σύληση του τάφου του Αείμνηστου Τάσσου Παπαδοπουλου κρύβονται Τουρκικά εξτρεμιστικά κυκλώματα και άνθρωποι των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών.

Με τις ενέργειες τους αποβλέπουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στους Έλληνες της Κύπρου, να δημιουργήσουν στο υποσυνείδητο και συνειδητό των Ελλήνων ηθικό κενό, ότι δηλαδή είναι πλέον ανυπεράσπιστοι και στο έλεος των τούρκων νεοθωμανών.

Μια τέτοια ψυχολογία είναι ιδανική για να περάσει το σχέδιο επίλυσης Χριστόφια – Ταλάτ, που επιμελούνται και επεξεργάζονται οι Άγγλοι και Τούρκοι και το οποίο εξασφαλίζει την κυριαρχία των Τούρκων σ’ ολόκληρη την Κύπρο, την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου και πετρελαίων των νοτίων ακτών της Κύπρου από τους εγγλέζους, την, για τις επόμενες δεκαετίες, διακυβέρνηση του τόπου από το δίδυμο Χριστόφια – Ταλάτ μέσω της σταθμισμένης ψήφου και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της ενδοχώρας από την πλουτοκρατική αστική τάξη των νεοκυπρίων (ελληνέζων και τούρκων).

ΕΠΙΣΗΣ: Προ ολίγων ημερών, 1 Δεκεμβρίου, άλλη είδηση, η οποία πέρασε στα ψιλά:

«σε τοίχους της Λευκωσίας, από το οδόφραγμα Αγ. Δομετίου μέχρι και το προεδρικό, κάτω από τη μύτη της προεδρικής φρουράς του Δ. Χριστόφια, ανεγράφη στα τούρκικα το σύνθημα, «Η Κύπρος είναι τουρκική».

Η μακάβρια πράξη έχει τη σημασία της και το συμβολισμό της για τους Τούρκους.

Η σύληση του τάφου του αείμνηστου Τάσσου είναι πράξη μακάβρια, αλλά μήπως είναι η πρώτη φορά;

Τούρκοι δεν ανέσκαψαν τους τάφους των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης κατά το πογκρόμ της 6ης Σεπτεμβρίου 1955 και σκόρπισαν τα πτώματα και τα λείψανα στους δρόμους;

Τούρκοι δεν ανέσκαψαν τους τάφους στην κατεχόμενη Κύπρο;

Υπάρχει άλλωστε μαρτυρία (γνωστή στην Κύπρο) για κάποιον τούρκο όπου στο κλεμμένο σπίτι που διαμένει στην Κερύνεια , διακοσμεί το σαλόνι του με σταυρό κοιμητηρίου με αναγραμμένο το όνομα του νεκρού Έλληνα , ο διεστραμμένος τούρκος κάτοικος του σπιτιού στην κορυφή του σταυρού ανάρτησε κράνος, στρατιώτη του Ο.Η.Ε., προφανώς «λάφυρο» από το 1974!...










ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share