1/12/09

Ο Πραγματικός Νικητής και.... οι ηττημένοι!!!

Καραμανλής - Σαμαράς και πάλι μαζί...

Απαλλαγμένοι απ'τους αντιπάλους


Ο Μεγάλος Νικητής και... οι ηττημένοι!!!

Την πλήρη του στήριξη στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά προσέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος του κόματος και πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.




"θα είμαι δίπλα σου για ότι κι αν χρειαστείς" , δήλωσε ο Καραμανλής υποδεχόμενος στο γραφείο του στη Ρηγίλλης, τον Σαμαρά, ο οποίος από την πλευρά του τρισευτυχισμένος... τον ευχαρίστησε κι εκείνος.

(Για όσους θυμούνται καλά εκείνο το μοιραίο βράδυ... της 4ης Οκτωβρίου, εκείνος που πρώτος βγήκε να σταθεί στον Καραμανλή αναφερόμενος μάλιστα με το χαρακτηρισμό του μεγάλου πολιτικού ανδρός ήταν ο σημερινός νέος αρχηγός και ακριβώς δίπλα του εμφανίστηκε η Ντόρα).


Μεγάς Νικητής ο Καραμανλής!!!


Και πάλι "μάγκας" αφού κέρδισε ξανά...μέσα απ'τον καταποντισμό του αντιπάλου του !!!

Μεθοδικός και αποτελεσματικός


1) "Γρασάρισε" καλά το δαχτυλίδι της διαδοχής που έντεχνα "γλύστρισε" στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια της Ντόρας.

2) Το σημαντικότερο γι'αυτόν είναι πως ο ίδιος ξεγλίστρισε απο τα "δύσκολα" παραδίδοντάς το δαχτυλίδι, τώρα άμα της γλίστρησε... αυτό ειναι μια άλλη ιστορία.

3)Ο ίδιος, και πάλι "λάδι" κάνει μια καινούργια αρχή απο μηδενική βάση παραγράφοντας οριστικά και με μια μονοκονδυλιά όλα τα λάθη του παρελθόντος.

4)Απαλλάχθηκαν και οι δύο οριστικά απο τους κοινούς αντιπάλους τους (Μητσοτακέικο) αφού κατάφεραν και "έριξανε" τη Ντόρα -από το δαχτυλίδι- στο λάκκο της ψηφοφορίας από τη βάση ....

5)Δηλαδή και ο δικός του άνθρωπος βγήκε και έμεινα επιτέλους οι δυό φίλοι νικητές και μόνοι , καταποντίζοντας τους αντιπάλους τους.

Κέρδισαν βέβαια κι όλοι εκείνοι οι Νεοδημοκράτες που έτρεξαν να ψηφίσουν απ'την τρομάρα τους μη γυρίσει η ΝΔ ξανά στο Μητσοτακέικο και έτσι.... έχασε στρατηγικά ο μηχανισμός επιβολής του εκλεκτού υποψηφίου.

Έχασε η οικογενειοκρατία, η εικονική πραγματικότητα αλλά και η προκατασκευασμένη δημοσκοπική συνταγή.

Επίσης, έχασαν τα πρωτοσέλιδα των «σοβαρών» εφημερίδων, που προέτρεπαν τους αντιπάλους των δικών τους επιλεγμένων υποψηφίων να παραιτηθούν και, τελικά, έχασαν οι δημοσκοπικές προσεγγίσεις εταιρειών που περιέβαλλαν με την «εγκυρότητα» των μετρήσεων τις δικές τους επιλογές για να δουν τα ποσοστά τους να απέχουν έτη φωτός από τις πραγματικές προθέσεις της κοινωνίας.

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την προεδρία της ΝΔ (στο 86,28%, ήτοι σε 1451 εκλογικά τμήματα σε σύνολο 1.648):

- Αντώνης Σαμαράς: 50,28%

- Ντόρα Μπακογιάννη: 39,45%

- Παναγιώτης Ψωμιάδης: 10,27%

Και... Ζήσανε αυτοί καλά και εμείς στα ίδιααααα......

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share