10/12/09

Απόπειρα βιασμού νεαρής γυναίκας απο Πακιστανό σε κεντρικό σημείο της Πρέβεζας

Ένα πρωτοφανές - για τα δεδομένα της Πρέβεζας περιστατικό - συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πόλη της Πρέβεζας. Συγκεκριμένα την Παρασκευή το βράδυ μια νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ένας άντρας της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει.

Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό σημείο της Πρέβεζας όταν η νεαρή είδε ξαφνικά να πετάγεται μπροστά της ένας άνδρας, ο οποίος...




...κρατούσε στα χέρια του ένα μαχαίρι.


Την χτύπησε στην μέση του δρόμου και προσπάθησε να την βιάσει.

Η νεαρή κοπέλα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τότε ένας άλλος άνδρας που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο έσπευσε και άρχισε να παλεύει με τον Πακιστανό με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης να τραπεί σε φυγή. Η κοπέλα, κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα.

Λίγες ώρες αργότερα, μετά από έρευνες οδηγήθηκε στην σύλληψη του 20χρονου Πακιστανού, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από το θύμα. Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος και τον έκρινε προφυλακιστέο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ομάδα Πακιστανών συγκεντρώθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον πατριώτη τους.

Πηγή: skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share