2/1/10

Ύποπτο στεγαστικό δάνειο σε Τράπεζα της Αταλάντης

Ύποπτο στεγαστικό δάνειο ύψους 200.000 ευρώ σε ατόμο με αναπηρία που αγγίζει το 90% φαίνεται πως εξέδωσε Τράπεζα στην Αταλάντη !!!

Ως εγγυητής του εν λόγω δανείου εμφανίζεται στα χαρτιά της τράπεζας άνδρας 65 χρονών

Το σίγουρο είναι πως δεν πήγαν όλα όπως αρχικά κάποιοι τα σχεδίασαν, αφου ο ανάπηρος δανειολήπτης απεβίωσε, και τώρα ο εγγυητής κάνει λόγω για πλαστογραφία...









Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που σας παρουσιάζουμε (κλικ στην εικόνα) ο εγγυητής του δανείου φαίνεται τώρα να αμφισβητεί ευθέως τη συμμετοχή του στα έγγραφα της τράπεζας που τον εμφανίζουν ώς εγγυητή του ανωτέρω στεγαστικού δανείου ύψους 200.000 ευρώ, ενώ επιβεβαιώνει τα όσα δηλώνει με εξώδικο προς την τράπεζα πως, ο ίδιος ουδέποτε προσήλθε στο εν λόγω τραπεζικό κατάστημα, ουδέποτε υπέγραψε ώς εγγυητής στο εν λόγω δάνειο και ...

δεν γνωρίζει γραφή και ανάγνωση λόγο της επι μακρόν απουσίας του στη Βραζιλία.

Κι ενώ υπονοεί ξεκάθαρα πλαστογραφία, πουθενά στο εξώδικό του δεν αναφέρει αν τελικά γνωρίζει ή όχι τον εν λόγω δανειολήπτη.

Πληροφορίες όμως αναφέρουν στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ , πως ο εγγυητής (που λόγω απουσίας του στη Βραζιλία δεν γνωρίζει γραφή κι ανάγνωση) ήταν επιχειρηματίας στην Ελλάδα κατά το παρελθόν, και μάλιστα με αρκετά χρόνια δραστηριότητας αφού πρόσφατα έκανε αίτηση συνταξιοδότησης στον ΟΑΕΕ.

Στην περίπτωση βέβαια οπού αποδειχθεί πως οι ισχυρισμοί του εγγυητής δεν ευσταθούν και τόσο ...τότε σίγουρα στην υπόθεση αυτή εμπλέκονται και υπάλληλοι της τράπεζας αφού για να μπεί κάποιος εγγυητής σε ένα δάνειο η διαδικασία δεν είναι και τόσο απλή.

Επειδή φήμες συνδέουν γεγονότα με τις υποθέσεις της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην Κάρπαθο και στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.

Θα επανέλθουμε σύντομα με νέες αποκαλύψεις....







ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share