2/1/10

Tα παπαγαλάκια της τηλεόρασης (Δείτε το βίντεο)

Τα παπαγαλάκια της εξουσίας εκτελώντας τις εντολές των αφεντικών της ενημέρωσης έχουν μπερδέψει την είδηση με τη "σαλτσα".

Δείτε αποσπάσματα από τα χθεσινά κεντρικά δελτία ειδήσεων σε μια προσπάθεια αποκωδικοποίησης της τηλεοπτικής μας δημοσιογραφίας.


Προσέξτε τώρα πως εκτελούνται οι εντολές τηλεοπτικής πλύσης εγκεφάλου για το κυνήγι των αποδείξεων....






Αρχίζουμε, τρομοκρατία με τις κυρώσεις-ποινές σε επιχειρηματίες αλλά και πελάτες που θα συλλαμβάνονται χωρίς αποδείξεις (στο 2ο βίντεο 1.55')

Στο πρώτο βίντεο τρέξτε- τρέξτε να μαζέψετε αποδείξεις..

Σκοπός βέβαια να σας διασταυρώσουν τα εισοδήματα όσων τις μαζεύουν , ενώ εκείνοι που πραγματικά θα έπρεπε να κόψουν απόδειξη πχ δικηγόροι, γιατροί, εργολάβοι αν τους το ζητήσετε, θα σας ζητήσουν κι εκείνοι έξτρα επιβάρυνση του ΦΠΑ

Επίσης (Δείτε εδώ) σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Δ. Βερβεσσό, η ενδεχόμενη επιβολή ΦΠΑ αποτελεί casus beli για τους δικηγόρους, που διαμηνύουν πως θα αντιδράσουν δυναμικά. Ο ίδιος προειδοποιεί πως «θα κλείσουν τα δικαστήρια για επτά μήνες, αν πάει να περάσει κάτι τέτοιο η κυβέρνηση».

Προσέξτε τον τίτλο στην οθόνη, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ απο παντού.... (εκτός απο αύτους που θα επρέπε)



Μαζέψτε λοιπόν αποδείξεις για να σας διασταυρώσουμε τα ισοδηματα (άλλα όχι απο ΔΕΗ και ΟΤΕ) και μάλιστα χωρίς να έχουν ανακοινώσει ακόμη ποίο θα τελικά το "καρότο" δηλαδή το κέρδος (το αφορολόγητο) όσων τρέχουν για να μαζέψουν αποδείξεις...

Προσέξτε στο 3.27 λέει.. οι New York Times μας χαρακτηρίζουν "κακά πρόβατα" ...ο Μονεμβασιώτης λέει, όχι μόνο εμάς και τους Πορτογάλους και τους Ιταλούς και τους Ισπανούς, τα λεγόμενα Ευρωπαικά πίγκς(PIGS) όπως γράφουν... (Πίγκς - PIGS κύριοι δημοσιογραφούντες δεν σημαίνει πρόβατα αλλά ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ... Δηλαδή κακά γουρούνια της Ευρώπης)

Λίγο αργότερα βέβαια έρχονται τα κουτσομπολίστικα, αν δηλαδή ο Μητσοτάκης δεν μίλησε του Σαμαρά, ποιόν ενδιαφέρουν αυτά κύριοι... εκτός απο τους διαφημιζόμενους;;;



Διαβάστε επίσης:

Κέρδοι με το ζόρι ή Λουκέτο !!!

Το μέτρο των αποδείξεων






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share