16/1/10

Τσιφλίκι για "εκλεκτούς" το γραφείο του ΕΟΤ στο Πεκίνο !

Επειδή η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διεξάγεται με εντολή της αρμόδιας υφυπουργού Αντζελας Γκερέκου, για τα χρέη και την κακοδιαχείριση στο γραφείο του ΕΟΤ στο Πεκίνο βρίσκεται σε εξέλιξη…

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποκαλύπτει με αποκλειστικά στοιχεία ντοκουμέντα ...

Όλα αυτά που οι διορισμένοι ερευνητές ακόμα ψάχνουν και δεν βρίσκουν.....




Το συγκεκριμένο γραφείο του ΕΟΤ απασχόλησε στις αρχές Δεκεμβρίου την επικαιρότητα όταν ο διευθυντής-επικεφαλής του στην Κίνα Στέλιος Κορκίδης, ζητούσε απ’ την Αθήνα χρήματα επειγόντως.

Στην Κίνα εν τω μεταξύ, εταιρείες στις οποίες το Ελληνικό γραφείο του ΕΟΤ χρωστάει πάνω απο 120.000 ευρώ εμφανίζονταν έτοιμες να προχωρήσουν σε διαδικασία κατάσχεσης.

Στο γραφείου του ΕΟΤ Πεκίνου δεν υπάρχουν τρεις διαφορετικοί λογαριασμοί - ένας για τη μισθοδοσία και τα λειτουργικά έξοδα, δεύτερος για τις Δημόσιες Σχέσεις και τρίτος για τη διαφήμιση και προβολή της χώρας μας.

Υπάρχει μόνο ένας,και από αυτόν έπρεπε να εξοφλούνται όλες οι παραπάνω δαπάνες.

Μόνο που... όπως φαίνεται, δεν γινόταν έτσι ακριβώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποδείξεις για τις δαπάνες δημοσίων σχέσεων (τραπεζώματα γνωστών και αγνώστων, «φιλοξενίες» επισήμων και ανεπισήμων κτλ.) φαίνεται να είναι πολύ περισσότερες από τις δαπάνες λειτουργίας (ενοίκια, μισθοί κτλ.).

Αλόγιστη σπατάλη δημοσίου χρήματος για πλούσια γεύματα σε χλιδάτα εστιατόρια και "φιλοξενίες" σε πανάκριβα ξενοδοχεία τη στιγμή που εκκρεμούσαν εντάλματα πληρωμής, π.χ. για τη συμμετοχή της χώρας μας σε τουριστικές εκθέσεις.

Στο μεταξύ, στη μικρή Ελληνική παροικία της Κίνας, η είδηση για τα χρέη του γραφείου του ΕΟΤ στο Πεκίνο δεν ήταν νέα.

Έγκυρες πηγές μας μεταφέρουν μια εικόνα που θέλει το γραφείο του ΕΟΤ να διευθύνεται με «προσωπικό στυλ» ή, όπως ειπώθηκε, σαν «τσιφλίκι».

Οι Ελληνες που δουλεύουν στο γραφείο του ΕΟΤ εκεί, και άρα σε έναν κρατικό φορέα, είναι αδήλωτοι σαν προσωπικό, ο ΕΟΤ δεν τους εξασφαλίζει ούτε βίζα εργασίας.

Επίσης, μας είπαν ότι για όποιον θέλει να δικαιολογήσει έξοδα (ή να κρύψει άλλα), η Κίνα είναι η ιδανική χώρα, αφού εκεί ανθεί ένα ιδιότυπο λαθρεμπόριο.
Νόμιμες αποδείξεις πωλούνται από πλανόδιους στους δρόμους. (τελευταίος παρατηρείται και στην Ελλάδα)

Τέλος, ισχυρίζονται ότι τα παραπάνω είναι γνωστά σε ανθρώπους μέσα στην Ελληνική πρεσβεία, αλλά υπάρχει «ομερτά», στηριγμένη σε ενδοϋπηρεσιακούς μικροεκβιασμούς.

Γιατί λοιπόν η έρευνα που γίνεται τώρα φέρνει στο φως όλο και περισσότερα «κενά»;;

Ως συνήθως στη Ελλάδα, άλλοι είναι αυτοί που διορίζονται για να ψάχνουν και άλλοι αυτοί που τελικά αποκαλύπτουν ευρήματα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ … ιδιαίτερα εσείς που ψάχνετε για ευρήματα

Εκπρόσωπο της Ελλάδος για τον Τουρισμό εμφανίζετε η Κινέζα Xie Min στενή συνεργάτιδά του Στέλιου Κορκίδη όπου... έχει ανακοινωθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ ώς ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ και ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του Ε.Ο.Τ.στο Πεκίνο

(κάντε κλικ στην εικόνα να μεγαλώσει)

Ποια όμως είναι πραγματικά η κυρία Xie Min ;;;

Η κ. Xie Min όπου βοήθησε τον Στέλιο Κορκίδη με την κατασκευή του Γραφείου Σαγκάης είναι πρώην υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, και υπηρετούσε στην Κινεζική Πρεσβεία στην Ελλάδα απο όπου απωλήθηκε το 2002, ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ απο τους Κινέζους, λόγο παράνομων οικονομικών δραστηριοτήτων.

Η εν λόγο Κινέζα, φαίνεται πως έχει επίσης την εύνοια και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ αφού η ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΞΕΝΟΣ εκεί, κα. ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ, στενή φίλη του Στέλιου Κορκίδη, κρατάει το στόμα της κλειστό επί ένα ολόκληρο χρόνο,σαν επτασφράγιστο μυστικό, γιά χάρη του φίλου της Στέλιου... ο οποίος της ειχε τάξει κομμάτι απο την Τουριστική πίττα για την προσωπική της Προβολή, όπως επίσης και μεγάλο μέρος εκδηλώσεων κατά την διάρκεια της EXPO 2010 στην Σαγκάη

Εσείς λοιπόν που...πραγματοποιήτε την Ένορκη Διοικητική Εξέταση με εντολή της αρμόδιας υφυπουργού, προσέξτε πως...

Η κυρία ΣΑΡΑΝΤΗ είναι απολημένη απο το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, αλλά…. Ως «δια μαγείας» κάποιος την επανέφερε.

Αυτά όλα πιστεύουμε να τα λάβετε σοβαρά υπ’οψιν σας κ.Γκερέκου γιατί έρευνα χωρίς σοβαρό έλεγχο , είναι απλώς έρευνα για τα μάτια του κόσμου.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ επιστρέφει σύντομα με περισσότερες αποκαλύψεις.



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share