12/1/10

Θρέφουμε αξιωματούχους και ταξίαρχους με το τσουβάλι ! (Δείτε το βίντεο)

Έχουμε 55 ταξίαρχους εν ενεργεία..την ώρα που ολόκληρη η Αμερικη έχει μολις 58 !

Στρατεία μπορεί να μην συμπληρώνουμε...αφού έχουμε περίπου 90.000 στρατό, αλλά απο ταξίαρχους και ανώτατους αξιωματικούς έχει γεμίσει ο τόπος...

Την ώρα που...ολόκληρη η Αμερική με 600.000 στρατό διαθέτει μόλις 58 ταξίαρχους, ο Ελληνικός λαος...




.... -και μάλιστα εν μεσω κρίσης- πληρώνει 55 ταξίαρχους εν ενεργεία και ποιός ξέρει πόσους απόστρατους μεγαλοσυνταξιούχους.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο βαθμός του ταξίαρχου κατατάσσεται στους ανώτατους αξιωματικούς και για να προαχθεί κανείς ως εκεί χρειάζεται και το σχετικό πολιτικό "βύσμα", στις περισσότερες περιπτώσεις (αλλιώς αποστρατεύεται με τιμητικό βαθμό) για να "προχωρήσει" ο επόμενος προνομιούχος που το διαθέτει.

Εκτός βέβαια των "παχουλότατων" βασικών αποδοχών , παρέχονται από την Ελληνική πολιτεία και μια σειρά απο οικονομικά Bonus καθώς και extra προνόμια, όπως για παράδειγμα η δωρεάν στέγαση , σίτιση, υπηρεσιακά αυτοκίνητα, και "πλούσια" προνόμια σε περιπτώσεις εκτός έδρας.

Ενώ, όταν έρθει η ώρα της συνταξιοδότησης έρχονται οι τιμητικοί βαθμοί που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το συντάξιμο ποσόν και το περίφημο ΕΦΑΠΑΞ αρκετών χιλιάδων ευρώ για... να θυμούνται τις ένδοξες μέρες.

Τα ανωτέρω βέβαια δεν ισχύουν μόνον για τους στρατιωτικούς αλλά και για όλους όσους ανήκουν στα λεγόμενα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share