6/1/10

Διευθυντής κλινικής και πρώην υποψήφιος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ υπέγραφε πλαστές βεβαιώσεις για έκδοση αδειών παραμονής σε αλλοδαπούς !

Γνωστό δικηγορικό γραφείο με πλούσια δράση σε θέματα αδειών παραμονής λαθρομεταναστών κρύβεται πίσω από το καλοστημένο κύκλωμα που εξακολουθεί να δρα εκμεταλλευόμενο το διαλυμένο και βραδυκίνητο σύστημα της χώρας.

Το κύκλωμα εκπροσώπων της δικαιοσύνης σε συνεργασία με τον διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στα Μελίσσια ( Νοσοκομείο Παπαδημητρίου )...





...εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εξυπηρετεί με έμμεσους τρόπους την παραμονή στην Ελλάδα των λαθρομεταναστών πελατών του.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής της κλινικής Σπύρος Τσούπανος υπέγραφε πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις ασθενείας σε συγκεκριμένους αλλοδαπούς πελάτες του δικηγορικού γραφείου προκειμένου μετέπειτα να χρησιμοποιηθούν για έκδοση παραμονής αδειών.

Στις βεβαιώσεις αυτές υπογράφει ότι για ένα τουλάχιστον χρόνο οι αλλοδαποί αυτοί ήταν «ασθενείς» και λόγω ασθενείας δεν μπορούσαν εργαστούν.

Έτσι μέσω του δικηγορικού γραφείου προσκόμιζαν τις ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στην ΝΟΜΑΡΧΙΑ και χρησιμοποιούνταν για έκδοση αδειών παραμονής και εργασίας, σε αλλοδαπούς που στερούνταν ενσήμων του ΙΚΑ !!!

Οι...ύποπτες βεβαιώσεις άρχισαν να γίνονται τόσες πολλές, που κάποια στιγμή ορισμένες εντοπίστηκαν και απεστάλησαν συνοδευόμενες από την αντίστοιχη καταγγελία στην Διοίκηση του ΙΚΑ (που είναι και ο μεγάλος χαμένος από πλευράς εισφορών).

Προσέξτε τώρα:


Στη χώρα μας έχει αποδειχθεί πως ότι κι αν κάνεις, σημασία έχει ποιος είσαι και τη «δύναμη» έχεις.

Ο Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Σπύρος Τσούπανος είναι πρώην υποψήφιος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ
(βλέπε εδώ στη θέση 175) και μέλος και της κλαδικής Ιατρών.

Κάντε κλίκ επάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.


Διατάχθηκε λοιπόν η Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του Διευθυντή αλλά...εν τω μέσω των αργιών του Αυγούστου.

Τι απέγινε τελικά με το αποτέλεσμα τις Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, και ποιοι την πραγματοποίησαν ;;; Γιατροί φυσικά...δηλαδή συνάδελφοι.

Εξέτασαν αν πραγματικά υπήρχαν εγγραφές στα βιβλία του νοσοκομείου του ΙΚΑ;

Αναζήτησαν τις ασφαλισμένες να ελέγξουν τις συνταγές στα βιβλιάρια Υγείας;

Είναι τυχαίο
ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ χρησιμοποιήθηκαν για έκδοση αδειών παραμονής λόγω έλλειψης ενσήμων ΙΚΑ;;;

Είναι τυχαίο
και συμπτωματικό το γεγονός οτί, σε όλες τις περιπτώσεις οι «ασθενείς» αλλοδαποί είχαν την ίδια εκπρόσωπο δικηγόρο με βασική δραστηριότητα τις άδειες παραμονής αλλοδαπών.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ θα παρακολουθεί το θέμα και θα επιστρέψουμε με περισσότερες αποκαλύψεις !

Διαβάστε επίσης:

Αλλοδαποί κατοχυρώνουν πλαστές συντάξεις!!!






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share