10/1/10

Μετά το σκί, επιστρέφει στην πολιτική !

Επιστρέφοντας από την περιοδεία του στις όχθες του Δούναβη ,Άλπεις και Χαϊλαντς της Σκωτίας, ο πρώην πρωθυπουργός επιστρέφει στην πολιτική ζωή στο Greece για να δεί στο βίντεο και τα επεισόδια που έχασε κατά την διάρκεια της απουσίας του.

Έδωσε μάλιστα εντολή να του ετοιμάσουν και ένα νέο πολιτικό γραφείο με... Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για να του θυμίζει τις έντονες ειδυλλιακές στιγμές που πέρασε εις τας Ευρώπας...





Το νέο γραφείο, έκτασης 200 τ.μ. αναμένεται να είναι έτοιμο σε 1 εβδομάδα, βρίσκεται δίπλα από την κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στην οδό Παναγή Κυριακού και θα είναι διακοσμημένο σε πρότυπα Ευρωπαικών προδιαγραφών.

Μιλώντας μάλιστα στα «Νέα», οι κολλητοί του Καραμανλή σημειώνουν ότι η κίνηση αυτή αποτελεί την «πρώτη απάντηση προς όλους όσους έσπευσαν να τον συνταξιοδοτήσουν πρόωρα».

Τα σενάρια σχετικά με τις πολιτικές κινήσεις του Κ. Καρμανλή μετά τη μεγάλη ήττα της ΝΔ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου περιστρέφονταν γύρω από την εξαφάνισή του από την πολιτική σκηνή.

Υπήρχαν εκδοχές παραίτησής του από βουλευτής πριν τη λήξη της θητείας του, απομόνωσης στη Ραφήνα, ακόμη και «φυγή» στο εξωτερικό με την οικογένειά του με σκοπό να διδάξει σε κάποιο πανεπιστήμιο... αλλά ώς φαίνεται η ξενιτιά του προσέφερε μόνο προσωρινές απολαύσεις, αφού φημολογείται πως του έλειψαν τα Ελληνικά γυράδικα και τα αχνιστά κοψίδια με μπόλικο λαδολέμονο.

Του έλειψε επίσης το καλαμπουράκι στη βουλή, τα πηγαδάκια, τα εσωκομματικά "θαψίματα" , οι ίντριγκες, ο γιός του ταχυδρόμου,το χαμόγελο της Ντόρας αλλά κι φιλαράκος του ο Σαμαράς.

Φημολογείται επίσης οτί επιθυμεί μια δικαίωση (εσωκομματική γιατί ο λαός...άααστα), δεν θέλει λέει.... να περάσει στην ιστορία ως πρωθυπουργός που επί των ημερών του η χώρα βούλιαξε κι αυτός πήγε ταξίδι.

Γι'αυτό λοιπόν... Έεετσι...σταδιακά, θα αρχίσει να μιλάει, που και που εντός κι εκτός Βουλής για να υπερασπίζεται τις επιλογές του για τις μεταρρυθμίσεις που επιχείρησε να κάνει η τότε κυβέρνησή του... και πως δεν κατάφερε να τις ολοκληρώσει... και τέτοια.

Θα ξανακούσετε και αυτοκριτική μη φοβάστε... του το'παν άλλωστε και οι επικοινωνιολόγοι του. Θα μας ξαναπεί γιιααα λάθη... για παραλείψεις...για αβλεψίες ώστε να αποκτήσει ξανά τη συμπάθεια των ψηφοφόρων της Ν.Δ.

Αν και ο ίδιος δεν θα το παραδεχθεί ποτέ, οτί στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει πάντα η φιλοδοξία να βρεθεί κάποια στιγμή στην Προεδρία της Δημοκρατίας ή να του ανατεθεί ένας τιμητικός ρόλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άλλωστε μύλος είναι και γυρίζει... οι Έλληνες μεγάλωσαν με λιτότητα απο την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου... το φαγοπότι της εξουσίας δεν τους ενοχλεί, παρά μόνο όταν κάποιοι τους το θυμίζουν.... τώωωωρα θ'αλλάξουν (σου λέει) ή μήπως ο Jefrey ξέχασε κιόλας πόσο καταλληλότερος ήμουν στις δημοσκοπήσεις.

Αυτά σκέφτηκε ο πρώην και σου λέει κάτσε να κάνω ένα....

ΝΤΟΟΟΥΥΥΥ !!!!


Διαβάστε επίσης: Χριστούγεννα στις 'Αλπεις για την οικογένεια Καραμανλή





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share