11/1/10

Τρομοκρατία ή Αποπροσανατολισμός ;

Είναι γεγονός πως η τρομοκρατία σε όλες τις εκδοχές της και τις ποικιλίες της αποτελεί για το καθεστώς προνομιούχο μέσον άσκησης πολιτικής εξουσίας, με ένα και μοναδικό στόχο:

Να αποδεχτεί ο λαός όλες τις συμφορές και να θυσιάσει και τα έσχατα υπολείμματα των οικονομικών και πολιτικών πόρων του.

Η τεχνητή τρομοκρατία, δηλαδή η κατασκευασμένη από τις μυστικές υπηρεσίες, έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό.....


Το τρόμο-θέαμα με τη συνακόλουθη τρόμο-υστερία.


ΚΑΜΙΑ αυθεντική επαναστατική πράξη δεν γίνεται πολιτικό θέαμα. Το θέαμα αποτελεί το μεγάλο «όπλο» σήμερα του καθεστώτος για την εξαπάτηση, χειραγώγηση και την υποταγή των λαών.

Το τρόμο-θέαμα αποτελεί το πλέον «επιστημονικό», αιχμηρό και αποτελεσματικό όπλο των καθεστωτικών μηχανισμών, εναντίον των κοινωνιών και των λαών.
Σε εποχές μεγάλων κρίσεων, σήψης και αποσύνθεσης του καθεστώτος η τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών και το συνακόλουθα τρόμο-θέαμα παίρνουν ψυχοπαθολογικές και σχιζοφρενείς διαστάσεις.

Ζούμε μια τρόμο-ϋστερία ολοκληρωτική!!!


Σε τέτοιες εποχές, σαν αυτή την εφιαλτική που ζούμε, η κατασκευασμένη τρομοκρατία και το διαλεκτικό της συμπλήρωμα το τρόμο-θέαμα αποτελούν το κεντρικό στρατηγικό όπλο των διεθνών μηχανισμών εξουσίας και των τοπικών (εγχώριων) παραρτημάτων της.

Μια στρατηγική παραισθησιογόνων με αποκλειστικό στόχο τη νάρκωση της κοινωνίας, τη συστράτευσή της γύρω από την εξουσία για την καταπολέμηση δήθεν του καταχθόνιου εχθρού.

Με πιο απλά λόγια: Η νάρκωση συνίσταται στο να παραδώσουμε τα πάντα στην εξουσία για να καταπολεμήσει τη μεγάλη απειλή, το «δαίμονα» της τρομοκρατίας.

Η μεγάλη απάτη συνίσταται σε τούτο: Επιδιώκεται η υποταγή του λαού στο κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες για να πολεμήσουν τον… εαυτό τους!!!

Να γιατί δεν συλλαμβάνονται ΠΟΤΕ οι «τρομοκράτες» παρά μόνο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, κάποια αναλώσιμα και παγιδευμένα θύματα, έτσι για να παρουσιαστεί κάποιο έργο και να ηρωποιηθούν οι πολιτικοί σπόνσορες των παρακρατικών μυστικών υπηρεσιών: Ο πλέον αγαπητός τους είναι ο Χρυσοχοΐδης…

Η στρατηγική αυτή της κατασκευασμένης τρομοκρατίας και του τρόμο-θεάματος είναι ένα σπειροειδές ελατήριο. Η ίδια η λογική της τεχνητής τρομοκρατίας απαιτεί, ως αναγκαίο συστατικό της στοιχείο, την ακατάπαυστη κλιμάκωσή της, τον πολλαπλασιασμό των παραισθησιογόνων και των «τρομοκρατικών» δολωμάτων.

Σαν το ναρκωτικό πρέπει η τρομοκρατία και το τελετουργικό της θέαμα να χορηγούνται σε δόσεις όλο και πιο μεγάλες και πιο συχνές. Ένας φαύλος κύκλος που επιβάλλει τον τρομοκρατικό ολοκληρωτισμό και την τελετουργική τρόμο-υστερία…

Μια τέτοια παράνοια ζούμε σήμερα σε όλα τα μέτωπα και σε όλες τις οικονομικές και πολιτικές πτυχές της κοινωνίας:

α) Οικονομική τρομοκρατία.
β) τρομοκρατία των διεθνών θεσμικών κέντρων εξουσίας: Ευρωπαϊκά και υπερατλαντικά.
γ) εμπρηστική τρομοκρατία.
δ) Τρομοκρατία ιών της γρίπης και ποικίλων άλλων ιών…
ε) Τρομοκρατία αλλοδαπών συμμοριών…
στ) τρομοκρατία ενάντια στα εθνικά σύμβολα και την Ορθοδοξία…
ζ) τρομοκρατία των επιδοτούμενων εθνομηδενιστών και των ποικίλων ιερατείων του «προοδευτικού» ολοκληρωτισμού…

Και όλα αυτά περνάνε μέσα από το αδηφάγο και υστερικό τελετουργικό μηχανισμό του θεάματος: ΜΜΕ

Οι τρομοκρατικές οργανώσεις με υπογραφές αντί-εξουσιαστικές και οι ποικίλες συμμορίες που κλιμακώνουν και γενικεύουν την τρομοκρατική βία αποτελούν την αιχμή του δόρατος. Ταυτόχρονα και το πλέον προνομιακό πολιτικό «εργαλείο» νάρκωσης, παραπλάνησης και ολοκληρωτικής σύγχυσης.

Η βόμβα μπροστά στη Βουλή, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αποτελεί μέρος του γενικότερου οργανωμένου σχεδίου.

Μόνο οι εντελώς αφελείς που «σκέπτονται» με αυτά που ακούνε από τις τηλεοράσεις και τους πολιτικούς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι αυτή η τρομοκρατική πράξη είναι έργο των μυστικών υπηρεσιών.

Ένα έργο που εκτός των γενικών τρομοκρατικών στόχων , «προπαγανδίζει» σημειολογικά και ιδιαίτερα νοήματα: Το «ανύπαρκτο κράτος» (αυτό το σηματοδοτούν όλες οι τρομοκρατικές πράξεις), το «καταγέλαστο» κοινοβούλιο («ορνιθώνας» που έχει γίνει μισητός στον κόσμο), καθώς και το «εθνικό» σύμβουλο του Αγνώστου Στρατιώτη!!!

Είναι μια μελετημένη τρομοκρατική πράξη που «καίει» μαζί με τα ξερά και τα χλωρά:

Τα εθνικά σύμβολα

Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν περάσει στη νέα προπαγάνδα της Νέας Τάξης.

Οργανώνουν τρομοκρατικές πράξεις οι οποίες συνδέουν τους εξευτελισμένους θεσμούς του κράτους με ιστορικούς χώρους και τα εθνικά σύμβολα της ελληνικής κοινωνίας.

Οι τρομοκρατικοί στόχοι σήμερα της κατασκευασμένης τρομοκρατίας είναι τα εθνικά σύμβολα, οι αγωνιστικές παραδόσεις και μνήμες, καθώς και τα ιστορικά πνευματικά μας δημιουργήματα.

Η πιο έξυπνη και μελετημένη («επιστημονικά») μέθοδος είναι να ταυτίζεις τους εξευτελισμένους κρατικούς θεσμούς (οι ίδιοι τους έχουν απαξιώσει στα μάτια του λαού) με τους ιστορικούς κοινωνικούς, εθνικούς και πνευματικούς θεσμούς και ιστούς, κατακτήσεις και σύμβολα της ελληνικής κοινωνίας.

Παράλληλα με την ιδεολογική τρομοκρατία των ιερατείων της Νέας Τάξης, με τις θορυβώδεις εκδηλώσεις των ποικίλων επιδοτούμενων εναντίον του έθνους, της Ορθοδοξίας, των εθνικών παρελάσεων κ.λπ, «παρεμβαίνουν» και οι μυστικές υπηρεσίες με το όπλο-ναρκωτικό της τρομοκρατίας των συμμοριών με τα κοκκινόμαυρα γιλέκα…

Και στήνονται οι θεατρικές παραστάσεις του τρόμο-θεάματος με τις βαρύγδουπες και αυθάδεις δηλώσεις:

Χρυσοχοΐδης: «Θα τους συλλάβουμε»!!!
«…Δε θα παρουσιάσουμε την Αθήνα σα μία αστυνομοκρατούμενη πόλη…»

Πρωθυπουργός: «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται ...»!!!
Ένα κακόγουστο θέατρο, με μελοδραματικό ύφος ο Πρωθυπουργός και Αμερικάνου αξιωματούχου ο Χρυσοχοϊδής…

Λόγια και ύφος κακόγουστης θεατρικής απάτης. Μάλλον οι άμοιροι νομίζουν ότι απευθύνονται σε αμερικανάκια και όχι σε Έλληνες που έχουν τέτοιες εμπειρίες περί τρομοκρατίας που ούτε να τις ονειρευτούν δεν μπορούν οι αχυράνθρωποι της αμερικανικής κακουργίας…

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: BΧ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share