1/1/10

Οι εργολάβοι της εξουσίας επί τω έργω...

Επίθεση κατά του δημοψηφίσματος από τις φιλοκυβερνητικές φυλλάδες…!

Το ότι κάθε κυβέρνηση έχει τα στηρίγματά της, είναι γνωστό. Το ότι μέσα στα βασικά στηρίγματα της κάθε κυβέρνησης βρίσκεται και μερίδα (συνήθως μεγάλη) του Τύπου, είναι επίσης γνωστό. Το ότι πολλοί εκδότες είναι και εργολάβοι δημοσίων έργων, αλλά και το ότι μεγάλοι δημοσιογράφοι εισπράττουν υπέρογκα ποσά για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, επίσης είναι γνωστό....




Το ότι η δημοκρατική απαίτηση των πολιτών της χώρας να γίνει δημοψήφισμα για την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, θα δεχόταν την επίθεση των εργολάβων του παρακράτους της εξουσίας του Τύπου, ήταν επίσης απόλυτα αναμενόμενο.

Όμως, η χωρίς ντροπή άμεση παρέμβαση των επαγγελματιών κονδυλοφόρων υπέρ του αφελληνισμού της χώρας, ξάφνιασε ως προς την ταχύτητα με την οποία έγινε, αλλά κι αυτό είναι απολύτως κατανοητό.

Η μεταχείριση από τους κονδυλοφόρους της εξουσίας του χρήματος του επιχειρήματος του φαντάσματος της ακροδεξιάς και του φασισμού, έγινε τόσο άκομψα που απλά ξεγύμνωσε το απόλυτο κενό επιχειρημάτων που έχει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα γενόμενα, κάποιοι ευελπιστούν πως μπορούν ακόμη να ξεγελούν τον λαό ή να απειλούν με φασιστικά διλήμματα τους πολίτες της χώρας. Κάποιοι, δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως έχουν καταστεί ο περίγελος όλων, πως είναι απολύτως προβλέψιμοι και πως η δύναμη που τους έδινε ο χώρος της δημοσιογραφίας έχει καταστεί όπλο που μόνοι τους έστρεψαν εναντίον τους.

Οι μισθωμένοι επαγγελματίες της προπαγάνδας, έτρεξαν να υπερασπιστούν την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών και παραμέρισαν κάθε έννοια της λέξης «δημοκρατία». Μεταχειριζόμενοι χαρακτηρισμούς όπως «φασίστες», «ακροδεξιοί» και άλλα γλαφυρά που προφανώς έχουν εμπεδώσει πλήρως μέσα από τα σχολεία προπαγάνδας που έχουν παρακολουθήσει, τολμούν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι να αντιταχθούν σε έναν ολόκληρο λαό… αγνοώντας προφανώς πως η οργή του λαού αποτελεί το φόβητρο όλων (και όχι αδίκως…).

Οι υπάλληλοι της εξουσίας προτάσσουν τον σιχαμερό γκαιμπελισμό και χρησιμοποιώντας τις κλασσικές μεθόδους ιδεολογικής στοχοποίησης και απαξίωσης των ναζί, επιχειρούν να φοβίσουν την σύσσωμη αντίδραση των πολιτών… Έχουν την λάθρα εντύπωση πως μπορούν να βγάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις, επειδή στις πρόσφατες εκλογές έτυχε ο λαός να στηρίξει αυτόν που του πρόσφερε ελπίδα..

Τα όργανα της προπαγάνδας του νεοταξισμού, άρχισαν την ολομέτωπη (και απόλυτα προβλέψιμη) επίθεσή τους, ευελπιστώντας πως θα μπορέσουν να αλλοιώσουν την κοινή απαίτηση των ελλήνων πολιτών, υπέρ της κυβερνητικής βούλησης, παραγνωρίζοντας το προφανές: ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Ποιος ο κλέφτης και ποιος ο ψεύτης; Η αντιστοίχιση, δική σας.

Κυβέρνηση και κυβερνογράφοι...στη διάθεσή σας!

Η εξουσία της έμμισθης κυβερνητικής προπαγάνδας παραπαίοντας, στέκεται αδύναμη πλέον μπροστά στη δυναμική των πολιτών, ευελπιστώντας να μπορέσουν να διασώσουν έστω και τα προσχήματα των εγκληματικών, εις βάρος της δημοκρατίας, ενεργειών τους...





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share