7/1/10

Έστειλαν για δημοσίευση στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ το Φακέλωμα των bloggers...

Ο λόγος για το email που λάβαμε σήμερα στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο πολιτικό πρόσωπο, που μας ζητούσε να δημοσιεύσουμε το παρακάτω άρθρο και.... να δηλωθούμε ;;;

To άρθρο σας και βέβαια θα το δημοσιεύσουμε, αλλά επειδή εμείς εδώ , δεν θα κάνουμε τα "παπαγαλάκια" κανενός... εκτός απο τη δημοσίευση του άρθρου που επιθυμείτε θα κάνουμε και αποκωδικοποίηση.





Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ δεν θα παίξει το παιχνίδι κανενός , ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιχνίδια επικοινωνιακής πολιτικής...

Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ σεβόμενος όσους επικοινωνούν μαζί μας , δεν θα εκθέσει το όνομα του πολιτικού που μας έστειλε να δημοσιεύσουμε το παρακάτω άρθρο, ούτε άλλα στοιχεία του συγκεκριμένου μηνύματος που λάβαμε, αλλά όπως σας απαντήσαμε και στο email θα το δημοσιεύσουμε μαζί με μια απορία
που έχουμε....

Δεν σας φτάνουν τα blogs των κομματόσκυλων που συντηρείτε στο διαδίκτυο πρέπει δηλαδή να φακελώσετε και κατά συνέπεια να φιμώσετε όσους δεν αναπαράγουν την επικοινωνιακή σας πολιτική;;; Αυτή είναι η δημοκρατία σας ;;;

Δημοσιεύουμε λοιπόν το άρθρο σας αποκωδικοποιώντας το σε παρένθεση :

_________________________________________________________

Ιστορική μέρα για τα social media σήμερα…

Το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης ανακοίνωσε σήμερα με το παρακάτω κείμενο την πρόθεση να διαπιστεύσει ιστολόγια για την τακτική τους ενημέρωση σε θέματα του Υπουργείου… ελπίζουμε βέβαια και σε περαιτέρω διεύρυνση της συνεργασίας !!!

(Δηλαδή... δηλωθείτε δήθεν για την τακτική σας ενημέρωση , διαδίδετε με "καροτάκι" τη διεύρυνση της συνεργασίας (?) , εαν βέβαια, δίξετε καλή διαγωγή στο μέλλον , και άν πάλι όχι , τα στοιχεία σας θα τα έχουμε... σας στέλνουνε και καμιά αγωγή στο σπίτι για να το κλέισετε το ρημάδι)


Ηλεκτρονική Διαπίστευση ιστολογίων (blogs)

Στο πλαίσιο των κυβερνητικών δεσμεύσεων για το νέο ρόλο του διαδικτύου σε ζητήματα ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαφάνειας αλλά και στην κατεύθυνση της ουσιαστικής και ειλικρινούς αξιοποίησης του διαδικτύου και των μέσων που αναπτύσσονται σε αυτό , το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ζητά τη συμμετοχή και συμβολή των ιστολογίων (blogs), στην πληροφόρηση και ενημέρωση των πολιτών, ως προς τα θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του.

(Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς μας αποκαλούν αργόστροφους να καταλάβουμε τα θέματα που αναρτούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου, και πρέπει να δηλωθούμε για να μας τα στέλνουν και με email , αυτά που πρέπει να ποστάρουμε, για την σωστή πληροφόρηση των πολιτών. Αν θέλουν οι πολίτες κ.Διαμαντοπούλου μπαίνουν στη σελίδα σας και σας διαβάζουν. Ποιός ο λόγος, να κάνουν οι bloggers τα παπαγαλάκια σας ;;;

Αναφορικά με την "
κατεύθυνση της ουσιαστικής και ειλικρινούς αξιοποίησης του διαδικτύου" εννοείτε μήπως σαν την λογοκρισία που κάνατε στα σχόλια του opengov.gr για το μεταναστευτικό, που σβήσατε σχεδόν τα μισά σχόλια των πολιτών ;;;;; )

Γι’ αυτό το λόγο, μέσω της «ηλεκτρονικής διαπίστευσης των blogs» , καλούμε όσους διαχειριστές ιστολογίων ενδιαφέρονται, ανεξάρτητα από την θεματολογία της σελίδας τους, να δηλώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, έτσι ώστε να έχουν άμεση, έγκυρη και έγκαιρη πρόσβαση στο σύνολο του πληροφοριακού υλικού του διακινεί το Υπουργείο προς τον Τύπο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. (Τώρα μπαίνουν στο "ψητό" να δηλώσουν λέει...τα στοιχεία επικοινωνίας τους , κι εμάς που δεν τα δηλώσαμε πως μας στείλατε ενημέρωση ;;; )

Με αυτό τον τρόπο ευελπιστούμε να βελτιωθεί η ποιότητα της πληροφόρησης των διαδικτυακών μέσων, να αναβαθμιστεί η πρόσβαση τους στη «δημόσια πληροφορία» καθώς και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η συμμετοχή και ο ρόλος τους στην ενημέρωση των πολιτών και τον συνεχή δημόσιο διάλογο.
( Δηλαδή οι αναρτήσεις μας είναι ασαφείς και παραπλανητικές ενώ αν ήταν κυβερνητικές θα ήταν αξιόπιστες και έτσι θα βελτιωθεί η ποιότητα της πληροφόρηση ;;; )

Για την επίτευξη της διαπίστευσης απαιτούνται τα παρακάτω στοιχεία που θα πρέπει να αποσταλούν στην διεύθυνση blogs@ypepth.gr :

Διεύθυνση του ιστολογίου (blog)

όνομα του διαχειριστή του (ενός αν είναι ομαδικό)
(Όταν αφαιρέσετε κι εσείς τη βουλευτική ασυλία, για να μπορούμε και εμεις , να στέλνουμε μηνύσεις, θα σας στείλουμε και τον αριθμό ταυτότητας όχι μόνο τα στοιχεία)
e-mail επικοινωνίας (αυτό εμείς το αναγράφουμε ήδη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ)

[Προαιρετικά]

Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσθέσει κι έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να λαμβάνει ενημέρωση μέσω sms. (Aπο το δηλωμένο κινητό ή απο το αδήλωτο θέλετε ;;;)
_____________________________________________________________


Πάντως....

Πανούργα η κ.Διαμαντοπούλου το σκέφθηκε έξυπνα το θέμα, σου λέει, όσο τους πάμε κόντρα, χειροτερεύουν τα πράγματα, ας τους πάρουμε με το καλό και θα τους κάνουμε κι αυτούς αναδιανομείς της επικοινωνιακής μας προβολής.... κι αν "κλωτσήσουν" θα τους έχουμε φακελωμένους, άρα... αιχμάλωτους.

Γιατί δεν ζητάτε να διαπιστευθούν και οι μεγαλοδημοσιογράφοι σας που έχει ο καθένας τους κι απο μια ιστοσελίδα και πέρνουν και διαφημίσεις ;;;

Γιατί δεν ζητάτε να διαπιστευθεί και το troktiko που το ψάχνει ο Τριανταφυλλόπουλος για να του διαπιστεύσει κάτι αγωγές ;;;

Διαβάστε επίσης:

Cyberνηση Digital Technology @ ΠΑΣΟΚ !






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share