19/2/10

Ελεύθερος ο Πρινιωτάκης για την Ακρόπολις Χρηματιστηριακή

Ελεύθερος αφέθηκε ο Σοφοκλής Πρινιωτάκης, ένας από τους τρεις υπεύθυνους της χρηματιστηριακής εταιρείας Ακρόπολις, για την υπόθεση του αμαρτωλού ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς μετά την απολογία του διαφώνησαν, για το ενδεχόμενο προφυλάκισής του, ο εφέτης ανακριτής και ο εισαγγελέας.

Σε αυτό το κράτος δικαίου τελικά, έχει αποδειχθεί πως όσα πιο πολλά φας τόσο πιο "λάδι" βγαίνεις ...



Ο εφέτης ανακριτής Γιώργος Λέκκας τάχθηκε υπέρ του να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 500 χιλιάδων ευρώ, (να τελειώνουμε) ενώ την προφυλάκισή του ζήτησε ο εισαγγελέας Αντώνης Λιόγας.

Από την πλευρά του Ο Σοφοκλής Πρινιωτάκης αρνήθηκε κάθε κατηγορία και ζήτησε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρξε ζημιά για το Ελληνικό δημόσιο (!) Εφόσον αυτό αμφισβητηθεί ο Πρινιωτάκης ζήτησε να εξεταστούν όσοι πρώην υπουργοί και γραμματείς είχαν την ευθύνη για την έκδοση του ομολόγου που κατέληξε υπερτιμολογημένο σε τέσσερα ασφαλιστικά ταμεία... δηλαδή το γνωστό Ελληνικό επιχείρημα ... Πιαστ'αυγό και κούρεψτω !!!

Θέλετε να δείτε λίγο και το κατηγορητήριο του ανθρώπου που αφέθηκε ελεύθερος;

Ο Πρινιωτάκης κατηγορείται για απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και τη ζημιογόνα αγοραπωλησία δομημένου κρατικού ομολόγου 280 εκατ. ευρώ, σε τέσσερα ασφαλιστικά ταμεία το 2007.










ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share