10/2/10

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ !!! (Δείτε το βίντεο)

Η δικαστικός κυρία Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε φόρα παρτίδα κονδύλια που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τα αίσχη που κρύβονταν στους χώρους των δικαστηρίων. Δείτε τις εικόνες που έκαναν το γύρω τους κόσμου....
Σύμφωνα με το EL.GR οπου έστειλε το άρθρο στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά ανήλικοι έναντι αμοιβής που απολάμβαναν ακόμη και δικαστικοί καθώς και άλλοι «μεσάζοντες»

Σύμφωνα με τους τότε ισχυρισμούς της, είχε αναφερθεί και στην ανεξήγητη και ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα κλοπή 800 δικογραφιών από το Πρωτοδικείο Γρεβενών.


Πρωτοφανές περιστατικό για το οποίο είχε κατηγορηθεί και η ίδια, όμως έχει απαλλαγεί αμετακλήτως με βούλευμα. Μετά τις αποκαλύψεις, στις 25 Νοεμβρίου του 2004 η Μαργαρίτη είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων ότι δύο κουκουλοφόροι είχαν μπει στο σπίτι της, την είχαν δέσει πισθάγκωνα σε καρέκλα με καλώδιο και την είχαν κουρέψει. Η κ.Μαργαρίτη επιμένει ακόμη και σήμερα ότι και οι δύο ήταν αστυνομικοί.

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας, στα μέσα Δεκεμβρίου 2007, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC (από το οποίο προέρχονται και τα πλάνα).Επειδή κάποιοι αφαίρεσαν το βίντεο δείτε το εδώ


*Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε τι απέγινε η δικαστής μετά την κατάρευση της.
Έχει περάσει καιρός..Αν ξέρετε κάτι παραπάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email.

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: EL.GR


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share