10/2/10

Η opengov θέλει καλοπέραση - Το τριήμερο φτώχειας του Ραγκούση !!!

Είναι κοινό μυστικό ότι η υπόθεση "Καλλικράτης" έχει κλείσει, έχει κανονιστεί, όλα τα άλλα, συζητήσεις, διαβουλεύσεις, συννενοήσεις είναι έτσι για να έχουμε μια ψευδαίσθηση "συμμετοχικής δημοκρατίας".

Την ώρα όμως που ο Πρωθυπουργός σημαίνει εθνικό συναγερμό για τα οικονομικά της χώρας και ετοιμάζεται να "σφάξει" όλο τον κόσμο, η Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας -ΕΝΑΕ- καλεί όλους τους νομάρχες, τους νομαρχιακούς συμβούλους μαζί με τους οδηγούς και τις φαμίλιες τους σε ξενοδοχείο 5 αστέρων της Αθήνας για ένα τριήμερο συνέδριο με όλα τα έξοδα πληρωμένα...




Κατέφθασαν 54 νομάρχες και 400 παρατρεχάμενοι με τιμή δωματίου 185 ευρώ τη βραδιά και όλα τα έξοδα πληρωμένα...


Περίπου 260 νομάρχες, αντινομάρχες και νομαρχιακοί σύμβουλοι και άλλα 200 σχεδόν άτομα ως συνοδεία κατέφθασαν στο Caravel, με φυσικά τις απαραίτητες Mercedes, BMW και Audi με τις πορτοκαλί πινακίδες, παρά τις μεγαλοστομίες του υπουργού για υβριδικά αυτοκίνητα και περιορισμό του κόστους.


Το αποτέλεσμα του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της ΕΝΑΕ με θέμα Διοικητική Μεταρρύθμιση που πραγματοποιήθηκε στις 4,5,6 Φεβρουαρίου κόστισε περισσότερο από 60.000 ευρώ.


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο:
ΚΕΝΤΡΙ




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share