10/2/10

Η εισαγγελία εφετών δεν έχει στείλει ακόμη τη δικογραφία που έχει ο ανακριτής της υπόθεσης Νίκος Ζαγοριανός.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι ενώ η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Siemens συνεδριάζει από την προηγούμενη εβδομάδα η εισαγγελία εφετών δεν έχει στείλει ακόμη τη δικογραφία που έχει ο ανακριτής της υπόθεσης Νίκος Ζαγοριανός.

Το σύστημα προστασίας του Ζαγοριανού που τον κατεύθυνε, συνεχίζει να διαφεντεύει στον Άρειο Πάγο να δίνει οδηγίες και να επιβάλει τα πρόσωπα και τους χειρισμούς που πρέπει να κάνουν...




Σχεδόν καθημερινές είναι οι επισκέψεις του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά και του άλλοτε βασιλικού Επιτρόπου της Χούντας, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Αθανάσιου Ανδρεουλάκου.

Τι ζητούν οι αλεπούδες στο παζάρι;


Επί ώρες σήμερα η εξεταστική επιτροπή ασχολήθηκε με το θέμα της μη αποστολής της δικογραφίας και όλων των στοιχείων που έχει ζητήσει από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ επί ώρες περίμενε να καταθέσει η τρίτη μάρτυρας, δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου.

Μέχρι σήμερα η επιτροπή έχει εξετάσει τον Α΄αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Ι. Παπανικολάου και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου.

Πριν από λίγο άρχισε η εξέταση της Αριστέας Μπουγάτσου, η οποία είπε ότι σε λογαριασμό στη Ελβετία βρίσκεται ποσό ορφανό 1. εκ €, ότι την επαφή με Τσουκάτο έκανε διαφημιστής και ότι κάποιοι γνώριζαν ότι θα ψηφιζόταν νόμος για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων, μαύρων προφανώς.

Η εξέταση της δημοσιογράφου που έχει φέρει και τα περισσότερα και σημαντικότερα στοιχεία στη δημοσιότητα συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο: Kentri.gr





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share