8/2/10

Βίντεο Ντοκουμέντο Χριστοφοράκου - Κάποιοι προσπαθούν και πάλι να κουκουλώσουν τα πάντα !

Μαγνητοσκοπημένη ομολογία Χριστοφοράκου για τις μίζες σε πολιτικούς !!!

Φωτιά στα μπατζάκια των πολιτικών βάζει ακόμη και εξ' αποστάσεως ο Μιχάλης Χριστοφοράκος με έγγραφη κατάθεσή του στις Γερμανικές αρχές ότι βιντεοσκοπήθηκε από κρυφές κάμερες μέσα σε βίλα επιχειρηματία στο Μόναχο να μιλάει για τις συναλλαγές του με πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα, για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο έκλεινε τα έργα για λογαριασμό της εταιρείας του...




Το βίντεο με τις αποκαλύψεις Χριστοφοράκου βρίσκεται ήδη στη Γερμανική δικογραφία, ωστόσο κανείς φαίνεται να μην έχει ενδιαφερθεί, είτε από την Ελληνική Δικαιοσύνη είτε από τα μέλη της Εξεταστικής, να το αναζητήσουν.

Το χρονικό της παγίδευσης του Χριστοφοράκου φαίνεται να ξεκίνησε λίγες ημέρες μετά την άφιξή του στη Γερμανία, όταν μετά την καθυστερημένη αντίδραση της Ελληνικής Δικαιοσύνης άρχισε η διαδικασία αναζήτησής του από τις γερμανικές αρχές.

Ο δικηγόρος του Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβε, φέρεται να τον έφερε σε επαφή με πρόσωπα που θα μπορούσαν τότε
να τον φιλοξενήσουν,προσφέροντάς του καταφύγιο.

Τα πρόσωπα αυτά ήταν ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που είχε στο παρελθόν απασχολήσει τη Γερμανική Δικαιοσύνη, ένας επιχειρηματίας με μεγάλα χρέη από τυχερά παιχνίδια και ένας σεσημασμένος για απάτες. Οι τρεις τους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της «Siemens», και μάλιστα του υπέδειξαν ένα σπίτι-καταφύγιο, στο οποίο διέμεινε για κάποιες ημέρες.

Μέσα στο σπίτι αυτό όμως είχαν τοποθετήσει κάμερες και μαγνητόφωνα, τα οποία κατέγραψαν τον Χριστοφοράκο να συνομιλεί με τον συνήγορό του για την υπόθεσή του.
Εκεί ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της «Siemens» αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα και από τα δύο κόμματα με τα οποία είχε οικονομικές δοσοληψίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν έγιναν οι συλλήψεις στα κινητά τηλέφωνα των εκβιαστών-στοιχείο που εμπεριέχεται στη δικογραφία- βρέθηκαν μηνύματα που αναφέρουν: «Καταφέραμε να τον κάνουμε να μιλήσει για όλη τη δεκαετία των παράνομων πληρωμών στην Ελλάδα»!

Εχοντας πετύχει τον στόχο τους να παγιδεύσουν τον Χριστοφοράκο και να τον κάνουν να πει όλα όσα δεν αναφέρει στις καταθέσεις του και στα υπομνήματά του, οι τρεις δράστες άρχισαν να τον εκβιάζουν για να μη διαρρεύσουν το βίντεο στον Ελληνικό και στον Γερμανικό Τύπο.

Οι πληροφορίες λένε ότι αρχικά ζητήθηκε το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, με τον Χριστοφοράκο να μην έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη αφού ήταν ακόμη καταζητούμενος.

Οι διαπραγματεύσεις δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ και έτσι οι εκβιαστές επιχείρησαν να δημοσιοποιήσουν το υλικό.

Απευθύνθηκαν σε γερμανική εφημερίδα, η οποία όμως αρνήθηκε να το δημοσιοποιήσει λόγω της παράνομης υποκλοπής, ενώ έγκυρες πηγές βεβαιώνουν πως δύο αντίγραφα του βίντεο εστάλησαν και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δράστες δεν αρκέστηκαν στην απόπειρα δημοσιοποίησης του βίντεο. Ο ντετέκτιβ, όπως παραδέχεται ο ίδιος στην κατάθεσή του που εμπεριέχεται στη δικογραφία, είναι ο άνθρωπος που ενημέρωσε την αστυνομία του Ρόζενχαϊμ για τον
τόπο κατοικίας του Χριστοφοράκου, πληροφορία που οδήγησε στη σύλληψή του.

Με αυτό το στοιχείο της δικογραφίας λύνεται και το μυστήριο για το πώς εντοπίστηκε και συνελήφθη τελικά ο Χριστοφοράκος.

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τους τρεις δράστες. Στο σπίτι όπου έγινε η καταγραφή βρέθηκαν οι κρυφές κάμερες και τα μαγνητόφωνα, ενώ στην οικία του ενός εκ των δραστών βρέθηκαν όλες οι καταγραφές.

Από την εξέταση των κινητών τηλεφώνων των δραστών διαπιστώθηκε ότι είχαν ανταλλάξει μηνύματα σχολιάζοντας το περιεχόμενο των αποκαλύψεων Χριστοφοράκου στην κρυφή κάμερα, ενώ ένας εξ αυτών είχε κάνει το λάθος να σχολιάσει τα όσα άκουσε από τον ισχυρό άνδρα της «Siemens» ακόμη και στο προσωπικό του ημερολόγιο.

Το βίντεο "βόμβα" όμως έχει ήδη φτάσει και στην Ελλάδα… με αποτέλεσμα πολλοί να τρέμουν μην τυχόν "σκάσει" σε ανύποπτο χρόνο, και αποκαλύψει πάρα πολλά.

Γιατί άραγε η Ελληνική Δικαιοσύνη και οι περίφημη εξεταστική δεν ενδιαφέρεται για αυτό το βίντεο ντοκουμέντο που θα αποκαλύψει ονόματα και στοιχεία ;;;;


Οι δράστες της εκβίασης συνελήφθησαν άραγε δεν υπάρχει πλέον εκβιασμός.


O Nόμος ορίζει
πως , ένα βίντεο ακόμη κι αν είναι προιόν υποκλοπής , το δικαστήριο οφείλει να το λαμβάνει ώς τεκμήριο στην περίπτωση που αυτό αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.


Ποιοι άραγε συγκαλύπτουν πίσω από νόμους και δήθεν προσωπικά δεδομένα την εξιχνίαση μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης σκανδάλου που οδήγησε την Ελλάδα στο σημερινό διασυρμό ;;;







ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share