27/2/10

Ο Καρατζαφέρης απογοητεύει τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ (Δείτε το βίντεο)

Μεγάλο ατόπημα Καρατζαφέρη για την εξεταστική στην οικονομία !

Δεκάδες μηνύματα διαμαρτυρίας στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ για τη στάση του ΛΑΟΣ.


Είναι γεγονός ότι όπως και οι προηγούμενες εξεταστικές έτσι και σε αυτή για την οικονομία δεν αναμένεται να έχουμε ιδιαίτερα αποτελέσματα , το σίγουρα όμως είναι ότι τουλάχιστον θα βγούν στο φως κάποια στοιχεία παραπάνω από αυτά που μέχρι τώρα γνώριζαν οι Έλληνες.

Σε κάθε περίπτωση όμως κι απο τη στιγμή που ούτως ή άλλος η κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει την εξεταστική για την οικονομία και αυτό δεν αλλάζει , αφού η Ευρώπη....




...φαίνεται να ζητά να κατονομαστούν οι υπεύθυνοι.

Περίεργα ερωτηματικά εγείρει η στάση Καρατζαφέρη , αφού ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τάσσεται ανοικτά υπέρ της άποψης της Ντόρας Μπακογιάννη , του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κώστα Μαρκόπουλου να μην πραγματοποιηθεί η εξεταστική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην εξεταστική επιτροπή για την οικονομία τάσσεται υπέρ και η Νέα Δημοκρατία αλλά από το 1980 και όχι όπως βολεύει το ΠΑΣΟΚ να εξεταστεί μόνο η περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή .
(Λες και το ΠΑΣΟΚ δεν φέρει ευθύνες ή κυβερνά για πρώτη φορά τη χώρα)

Τονίζουμε πως η εξεταστική επιτροπή για την οικονομία θα πραγματοποιηθεί έτσι κι αλλιώς είτε δηλαδή ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ συμφωνούσε είτε όχι.


Περίεργα ερωτηματικά.

Περίεργα ερωτηματικά δημιουργεί η στάση Καρατζαφέρη να μην γίνει εξεταστική για την οικονομία, δηλαδή για μια ακόμη φορά να κουκουλωθούν τα πάντα όπως εδώ και τόσα χρόνια γινόταν στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να καταλήξουμε στη σημερινή κατάντια .

Είναι τυχαίο το γεγονός οτι η στάση Καρατζαφέρη συνδέεται απόλυτα με τη επίσης ίδια άποψη του Κώστα Μαρκόπουλου , της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κυριάκου Μητσοτάκη δηλαδή μην τα ανακατεύουμε γιατί βρωμάνε ;;;

Τι εξυπηρετεί η φράση Καρατζαφέρη μέσα στη βουλή...

« Τι κάνουμε βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας ; »

Δήθεν ότι νοιάζεται ο κ.Καρατζαφέρης μήπως βγούν τα «άπλητα» των λαμόγιων της πολιτικής στην Ευρώπη. Τα « άπλητα » έχουν ήδη βγεί εκ του αποτελέσματος από το πολύ κουκούλωμα κ. «πατριώτη» Καρατζαφέρη και για να «ξεπλυθεί » το ρεζιλίκι της χώρας πρέπει τουλάχιστον σε κάποιους να αποδωθούν ευθύνες έστω κι αν αργότερα τους βγάλεται κι αυτούς «λάδι» όπως συνηθίζεται όλοι εσείς οι πολιτικάντηδες εθνοσωτήρες του τόπου.

Ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει επίσης :

« O ΛΑ.ΟΣ δεν πρόκειται να συνδράμει στην προσπάθεια των 2 μεγάλων κομμάτων να ευτελίσουν εντελώς την πολιτική ιστορία των τελευταίων ετών » ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι ο ΛΑ.ΟΣ δεν θα έχει εκπρόσωπο στην εξεταστική επιτροπή.

Δηλαδή κατά τον κ. Καρατζαφέρη , στην πολιτική ιστορία των τελευταίων ετών ή όλα ήταν καλά, ή αν δεν ήταν , πρέπει για μια ακόμη φορά να τα ξανακουκουλώσουν όλα , όπως πάντα … σκοτάδι μαύρο δηλαδή στο σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Ωραία εικόνα δίνετε στους Έλληνες για το κατά τ’άλλα , διαφορετικό και έντιμο κόμμα σας κ. Καρατζαφέρη.

Εσείς δεν είσασταν που κάποτε μιλάγατε για «μαγειρέματα» και «ανακάτεμα της σούπας ; » μήπως αποφασίσατε να αποδείξετε στους Έλληνες πως το κόμμα σας δεν είναι τίποτα παραπάνω από «μαιντανός» σε αυτή την ίδια «σούπα» ;;

Αίσχος κ. Καρατζαφέρη η στάση σας αυτή προσβάλλει όλους εκείνους τους Έλληνες που σας τίμησαν με την ψήφο τους πιστεύοντας ότι εκπροσωπείτε κάτι το διαφορετικό από το δικομματισμό που τόσα χρόνια ταλανίζει τη χώρα.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε στους Έλληνες ότι ο ΛΑ.ΟΣ δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ακόμη δεκανίκι του δικομματισμού , του κουκουλώματος και των συμμαχιών.

Ένα κόμμα που δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από την αγκαλιά αυτών που εσείς ο ίδιος προεκλογικά ονομάζατε «τζάκια» και Μητσοτακέικο , ένα κόμμα που μονίμως θα ταλανίζεται ανάμεσα στο δικομματισμό αναζητώντας τη στοργή κάπου ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα που κατάστρεψαν την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.



Συνεχίστε λοιπόν τέτοιου είδους ατοπήματα , όπως αυτό και το άλλο , τότε που αμέσως μετά της εκλογές καλούσατε τη Νέα Δημοκρατία να μην ψηφίσει Παπούλια για να «ρίξετε» μαζί το ΠΑΣΟΚ ( μόλις βγήκε ) ενώ λίγο αργότερα να δηλώνετε εσείς ο ίδιος "Μακάρι να είχε το ΠΑΣΟΚ άλλους 20 Πάγκαλους "

Προφανώς δηλαδή άλλους 20 από αυτούς τους «πατριώτες» που πίεζαν το ναύαρχο Λιμπέρη να πεί ότι ο άνεμος πήρε τη σημαία την νύχτα των Ιμίων.

Άλλους 20 από αυτούς που έκαναν λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησαν να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό Οδυσσέα Τσενάι.


Αλλά όπως είναι γνωστό ο κ. Παγκαλός ,τώρα τελευταία , είναι φίλος σας και αφού δήλωσε για εσάς ότι γνωρίζεται καλά τα προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας επείδή συμφωνείτε με τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης , έπρεπε κι εσείς να ανταποδώσετε δημοσίως τον καλό σας το λόγο.



Οι Έλληνες κρίνουν , βλέπουν και παρακολουθούν τις ενέργειες σας και αν συνεχίσετε έτσι στο ΛΑ.ΟΣ το εκλογικό αποτέλεσμα που είδατε στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δεν θα το ξαναδείτε ούτε στο ύπνο σας.

Εκτός και σκοπεύετε να κάνετε κανένα κόμμα μαζί με τη Ντόρα…..











ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share