28/2/10

Θ. Πάγκαλος : " Δε λέω πως οι Γερμανοί πρέπει να επιστρέψουν τις αποζημίωσεις "

Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τις δήθεν ηρωικές – πατριωτικές δηλώσεις του Πάγκαλου μετά από το δημοσίευμα του Γερμανικού περιοδικού Focus.

Ανάμεσα στους μεγαλεπίβολους τίτλους της δημαγωγικής ενημέρωσης των ΜΜΕ κάπου εκεί στα ψιλά γραμματάκια ξεφεύγει ορισμένες φορές η πραγματική είδηση, που αν κανείς τύχη να την προσέξει ανατρέπει ολόκληρη την μπουρδολογία και την ωραιοποίηση μιας είδησης που καταντά στο τέλος να μην έχει καμιά σχέση με την αρχική πραγματικότητα.







To ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ σε προηγούμενο δημοσίευμα έχει αναφερθεί στο ποίοι πραγματικά προσβλήθηκαν από το άρθρο
«Απατεώνες στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια» και για το λόγο αυτό και αντέδρασαν.

Οι εργολάβοι της μαζικής ενημέρωσης ακολουθώντας πιστά τις εντολές των αφεντικών τους, επεδίωξαν να περάσουν την εικόνα πως το ανθελληνικού χαρακτήρα άρθρο του Focus είχε στόχο γενικά όλους τους Έλληνες, για να περάσουν τη δημαγωγική εικόνα της δήθεν πατριωτικής αντίδρασης των θιγμένων πολιτικών που μέσα από τον τίτλο «Απατεώνες στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια » φαίνεται πως κατάλαβαν πολύ καλά για ποιους χτυπά οι καμπάνα για αυτό και αντέδρασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Ο Θ.Πάγκαλος αντιδρώντας στο «Απατεώνες στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια» δήλωσε
«Όλες οι Ευρωπαικές χώρες ακολούθησαν την πρακτική της Ελλάδος στο θέμα του ελλείμματος για να μπούν στο ευρώ (Ο.Ν.Ε.) » δηλαδή απατεώνες είναι και οι άλλοι στην Ευρωπαική Οικογένεια γιατί βρίζεται μόνο εμάς ;

Για ποιους λοιπόν "χτύπησε η καμπάνα ;;; "

Για αυτούς που θιγμένοι έτρεξαν για πρώτη φορά ενωμένοι όλοι μαζί να αντιδράσουν.

Αυτοί δηλαδή που έφαγαν και λεηλάτησαν και μας κατάντησαν περίγελο της Ευρώπης έτρεξαν να παραστίσουν τους θιγμένους Έλληνες πατριώτες !!!

Όλοι μαζί «έτρεξαν» να αναδείξουν και να συγχαρούν τις δήθεν πατριωτικές δηλώσεις του «ήρωα» Πάγκαλου που έτριξε δήθεν τα δόντια στους Γερμανούς.

Άνθρακας ο θησαυρός , ο λαϊκισμός και η δημαγωγία σε όλο της το μεγαλείο…..


Πολιτικάντικες αόριστες δηλώσεις έκανε ο Πάγκαλος στο BBC και μάλιστα για εγχώρια Ελληνική κατανάλωση και παλαμάκια , αφού όχι μόνο δεν απαίτησε να πληρώσουν οι Γερμανικές τις πολεμικές αποζημιώσεις (όπως μας παρουσίασαν τα ΜΜΕ) αλλά ο ίδιος δήλωσε πως ΔΕΝ υπονοεί πως οι Γερμανοί πρέπει να επιστρέψουν τις αποζημιώσεις , απλά να πουν κι ένα ευχαριστώ (!)

Προφανώς ο κ.Πάγκαλος γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσουμε δεκάρα , και σου λέει κι ένα ευχαριστώ καλό θα είναι , για λίγη πολιτική στήριξη στην κυβέρνηση.


Κι αν άλλα σας είπαν στην τηλεόραση και στις φυλλάδες , δείτε κι αυτό που προφανώς ξέφυγε και πέρασε κατά λάθος στα ψηλά γράμματα και στα μπερδεμένα….



Διαβάστε επίσης:

Τελικά το εξώφυλλο του Γερμανικού Focus ... Έπιασε τόπο !!!


Απατεώνες μέσα στην Ευρώ-οικογένεια








ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share