11/3/10

Χωρίς Γυμναστή το 51ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

To παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Γονείς, 51ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

Το 51ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Βάθη) έμεινε χωρίς Γυμναστή, ύστερα από άδεια που πήρε η Γυμνάστρια που υπηρετούσε εκεί.

Η απουσία Γυμναστή από το σχολείο μας δημιουργεί...



...τεράστια προβλήματα, αφού σε μία υποβαθμισμένη και χωρίς ελεύθερους και ασφαλείς χώρους αναψυχής περιοχή , το μάθημα της Γυμναστικής αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία για άθληση και ψυχαγωγία των παιδιών.

Παράλληλα η λύση που έχει βρεθεί, να μοιράζονται τα παιδιά την ώρα της Γυμναστικής σε άλλες τάξεις δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη διεξαγωγή του μαθήματος στις τάξεις αυτές.

Ζητάμε από την κ. Χατζημανώλη Δήμητρα, διορισμένη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως Διευθύντρια και Πρόεδρο του ΠΥ.Σ.Π.Ε. Α΄Αθήνας, και αναβαθμισμένη από τη συντοπίτισσά της Υπουργό Παιδείας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (ως τακτικό μέλος του ΑΠΥΣΠΕ και αναπληρωματικό μέρος του ΚΥΣΠΕ) , να κάνει πράξη το “Πρώτα ο μαθητής” και να τοποθετήσει άμεσα Γυμναστή στο 51ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. (Στην ανάγκη ας ζητήσει από την Υπουργό Παιδείας να στείλει κάποιον Γυμναστή από τους 13 υπεράριθμους που είχε ''ανακαλύψει'' να βρίσκονται σε ένα και μόνο σχολείο του Νομού Κοζάνης, !!!)

Υπενθυμίζουμε στην κ. Χατζημανώλη ότι το γονεϊκό κίνημα θα σταθεί και πάλι στο ύψος των περιστάσεων και όπως πέτυχε την απομάκρυνση του προηγούμενου Διευθυντή του σχολείου μας , παρά την κάλυψη που του παρείχε τόσο η ίδια, όσο και ο Προϊστάμενος του 3ου Γραφείου κ. Κάππας και ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Μπατσίλας, έτσι θα απαιτήσει και θα πετύχει την άμεση τοποθέτηση Γυμναστή σε περίπτωση δικής της κωλυσιεργίας.

Γονείς, 51ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share