10/3/10

Τι κρύβεται πίσω από την "πολιτική" στήριξη της Ελλάδας

Ένα Γερμανικό δημοσίευμα της Κopp-verlag που αναλύει τι κρύβεται πίσω απο την πολιτική στήριξη της Ελλάδος απο το Γαλλο-γερμανικό άξονα. O ρόλος του καλού και του κακού.

Για λόγους αντικειμενικότητας σας παραθέτουμε το δημοσίευμα της Γερμανικής Κopp-verlag όπως ακριβώς εμφανίζεται απο τον ηλεκτρονικός μεταφραστής της google μαζί με το αρχικό λινκ.....
Παρά τα όποια συντακτικά λάθη του ηλεκτρονικού μεταφραστή της google το κεντρικό νόημα δεν απέχει κατά την Ελληνική μετάφραση.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είχε αναφερθεί στο θέμα στις 11/02/2010 με το άρθρο:

"Το γεύμα μεταξύ Ν. Σαρκοζί και Γ. Παπανδρέου είχε ως επιδόρπιο... 6 φρεγάτες FREMM !" (Δείτε εδώ)
_______________________________________________________

Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από το "πολιτικό" ενισχύσεις για την Ελλάδα


Michael Grandt

Γιατί θα πρέπει η Γερμανία και η Γαλλία είναι η κινητήρια δύναμη για την αποκατάσταση του νοικοκυριού τους, οι Έλληνες γρήγορα;
Η απάντηση: Βερολίνο και το Παρίσι παίζουν μια ποταπή διπροσωπία.

Σωματώδη Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί δήλωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού: "Μια Ευρω-γη δεν πρέπει να καταστρέφονται. Διαφορετικά, θα ήταν άσκοπο να υιοθετήσουν το ευρώ »και προειδοποίησε ότι αν οι Έλληνες δεν υποστηρίζονται, δεν θα υπάρξει ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα περισσότερο.

Και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης mainstream πρόθυμοι να αναλάβουν αυτό που vorkaut της κυβέρνησης στο Βερολίνο: Πρέπει να βοηθήσουμε τους Έλληνες σε αυτή τη δύσκολη πολιτική κατάσταση, διότι σχετίζονται με την σταθεροποίηση του ευρώ και της ευρωπαϊκής οικονομικής και νομισματικής ένωσης. Αλήθεια;

Η άλλη αλήθεια είναι η εξής: Βερολίνο και Παρίσι από την Αθήνα για να απαιτήσει μια νέα δισ. συμβάσεις άμυνα δολάριο, όπως αναφέρθηκε, η Handelsblatt (08.03.2010). Ο Σαρκοζί θέλει να πουλήσει έξι φρεγατών, ύψους 2,5 δις ευρώ για τους Έλληνες. Ακόμη και το Φεβρουάριο, ώθησε όπως η γαλλο-γερμανική συμμαχία, οι Έλληνες ήδη σύσφιξη λιτότητα τους, είπε στον ελληνικό Υπουργείο Άμυνας να λάβει από την κατασκευή των φρεγατών. Και ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Guido Westerwelle αγωνίστηκαν κατά την επίσκεψή του στην ελληνική πρωτεύουσα, έτσι, Αθήνα θα εγκρίνει τελικά την αγορά 60 αεροσκαφών Eurofighter (αξίας 4,9 δισεκατομμυρίων ευρώ) που αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεων για περισσότερο από αυτό.

Μπορεί κανείς να τρίβετε τα μάτια τους με απορία: Είναι αυτό δυνατό; Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η Ελλάδα είναι εκ των πραγμάτων σε πτώχευση, και η γαλλο-γερμανική ηγέτες εξακολουθούν να απαιτούν την αγορά μαχητικά αεροσκάφη και τα πολεμικά πλοία, αξίας περίπου 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είναι πιθανόν να πληρωθούν από τα χρήματα από την ελληνική κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης αντικαθίσταται από την ΕΕ και θα καταβάλει το 20 τοις εκατό της Γερμανίας. Γιατί δίνουμε μακριά τα Eurofighter δεν θα είναι το ίδιο;

Στο Βερολίνο και το Παρίσι μόνο ξέρουν καλύτερα, ότι η αποκατάσταση του ελληνικού προϋπολογισμού δεν είναι νοητή η μείωση των αμυντικών προϋπολογισμών. Αυτό είναι τρομερά υψηλό στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς: Αντιστοιχεί σε 4,3 τοις εκατό της οικονομικής παραγωγής (Γερμανία: 1,5 τοις εκατό, Γαλλία: 2,6 τοις εκατό).

Το διπλό παιχνίδι της Μέρκελ και Σαρκοζί έχει λήξει γρήγορα και οι Γερμανοί πολίτες δεν μπορούν πλέον να πωλούνται για βλάκας.

Δείτε εδώ το Γερμανικό δημοσίευμα και εδώ με google translatorΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share