5/3/10

Η τσόντα της Τζούλιας ξεπούλησε και το ΣΔΟΕ έπιασε δουλεία (Δείτε το βίντεο)

Σύμφωνα τα όσα διαδίδονται στα ΜΜΕ το DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το πορνογραφικό υλικό έχει ξεπουλήσει στα περίπτερα όλης της χώρας τις τελευταίες 48 ώρες.

Αυτά άκουσε και η ΣΔΟΕ που προφανώς θα είδε στην πολυσυζητημένη τσόντα με τη Τζούλια να χρησιμοποιεί εντέχνως ένα πανάκριβο μπουκάλι σαμπάνια και σου λέει... Εδώ μας κόβουν το μισθό κι αυτή το καταβρέχει με σαμπάνια ;;;




Έτσι το Σώμα Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος αποφάσισε να ελέγξει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της νέας εθνικής πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά και τη δημοσιοποίηση πολυτελούς βίλας που φέρεται να αγόρασε πρόσφατα στην περιοχή της Εκάλης.

Το ΣΔΟΕ έκανε έφοδο ήδη έφοδο στην στην εταιρεία Sirina που είναι εταιρεία παραγωγής της σκληρής πορνογραφικής ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζούλια Αλεξανδράτου προκειμένου να ελέγξει κατά πόσο υπάρχουν τιμολόγια.

Το κλιμάκιο των ελεγκτών που πραγματοποίησαν την έφοδο βρήκε κλειστό το γραφείο της εταιρείας παραγωγής πορνοταινιών και διέρρηξαν το κλειστό γραφείο με παρουσία εισαγγελέα και κατάσχεσαν κούτες με φακέλους, dvd και υπολογιστές .

Την ανάλυση της υπόθεσης ανέλαβαν τα μεσημεριανάδικα



Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρακτορεία διανομής, αλλά και από την εταιρεία παραγωγής, η ταινία τυπώθηκε σε 200,000 αντίτυπα και μοιράστηκε σε πάνω από 17.000 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα. Αν υπολογιστεί ότι η λιανική τιμή πώλησης φτάνει τα 20 ευρώ, τότε τα συνολικά έσοδα θα αγγίξουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία παραγωγής, θα εισπράξει καθαρά (αν η ταινία κάνει sold out), περίπου 2,600,000 ευρώ, ενώ 1.400.000 ευρώ θα εισπράξει το πρακτορείο διανομής και οι περιπτερούχοι.

Για να καλύψουν μάλιστα τη χασούρα από τα παράνομα downloads στο ίντερνετ το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει αργότερα και ακολουθώντας την πρώτη μεγάλη επιτυχία πιθανολογείται πως θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα που η κυβέρνηση θα αποφασίσει να ανακοινώσει κάποιο άλλο συνταρακτικό γεγονός στον Ελληνικό λαό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας και του ολιγοσέλιδου περιοδικού, δεν ξεπέρασε τις 100,000 ευρώ.

Άγνωστο παραμένει πόσα χρήματα δόθηκαν από την εταιρεία παραγωγής, στην Τζούλια Αλεξανδράτου και τον παρτενέρ της.

Συνήθως, οι πρωταγωνιστές τέτοιου είδος ταινιών, αμείβονται είτε με πάγια αμοιβή αν δεν είναι…φτασμένοι καλλιτέχνες, ενώ με ποσοστό επί των πωλήσεων, στην περίπτωση που είναι «καλλιτέχνες» βεληνεκούς .

Μόνο για τις ανάγκες του δελτίου ειδήσεων, ο παρουσιαστής του STAR Αιμίλιος Λιάτσος ισχυρίζετε πως είδε και αυτός την επίμαχη τσόντα της Τζούλιας αλλά τονίζει πως το έκανε μόνο αποσπασματικά για τις ανάγκες του ρεπορτάζ...



Ο παρτενέρ της Τζούλιας

Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των ταινιών πορνό, ωστόσο στην Ελληνική παραγωγή, είναι απλώς, ο παρτενέρ της Τζούλιας. Ο 38χρονος Ίαν Σκοτ, ή αλλιώς Yannick Dambrinne, ξεκίνησε την καριέρα του στα πορνό, στα 25 του χρόνια, παίζοντας μαζί με τη γυναίκα του σε μια ταινία του Patrice Cabanele.

Στη Γαλλία, είναι ιδιαιτέρως γνωστός για τα ανατομικά του προσόντα, που τον έχουν αναδείξει ως εθνικό σύμβολο πορνό.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία μόλις ημέρα μετά την κυκλοφορία της ταινίας με την Τζούλια, στο βιογραφικό του Ίαν Σκοτ στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια www.wikipedia.org συμπεριλαμβάνεται ήδη η συνεργασία του με την Τζούλια Αλεξανδράτου.






Το ΕΣΡ καλεί Ράδιο Αρβύλα

Σε απολογία καλείται εσπευσμένα ο ΑΝΤ1 από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης την ερχόμενη Τρίτη για τα πλάνα που μεταδόθηκαν στην εκπομπή του "Ράδιο Αρβύλα" χθές το βράδυ από την ροζ ταινία με πρωταγωνίστρια τη Τζούλια Αλεξανδράτου, τα οποία συσχετίστηκαν με τις εξαγγελίες του πακέτου-μέτρων της κυβέρνησης.

Το ΕΣΡ καλεί το κανάλι με αιτιολογία την "υποβάθμιση ποιότητας και της αξίας του ανθρώπου".

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης μετάδωσαν μετά τα μεσάνυχτα αποσπάσματα από το βίντεο και, μάλιστα, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση των νέων μέτρων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Τα επίμαχα σημεία μπορεί να είχαν καλυφθεί με το γνωστό «μωσαϊκό», όμως, το πρόσωπο της Τζούλιας ήταν εμφανές.

Το "καυτό" βίντεο με την Τζούλια Αλεξανδράτου στο Ράδιο Αρβύλα είχε αναρτηθεί απο κάποιους και στο youtube αλλά το κατέβασαν και έτσι μπορείτε να το δείτε εδώ







ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share