22/3/10

Όταν οι αστυνομικοί διανέμουν ναρκωτικά....

Δύο Αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς και ένας 43χρονος υπάλληλος, συνελήφθησαν για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρχε πληροφόρηση ότι οι δύο αστυνομικοί διέθεταν ποσότητα από κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες υποθέσεων ......που χειρίζονταν σε πληροφοριοδότες τους, με αντάλλαγμα την παροχή πληροφοριών.

Ανεξέλεγκτες δηλαδή οι ναρκωτικές ουσίες που κατασχέτη η Αστυνομία , όποιος αστυνομικός θέλει περνάει και παίρνει ότι έχει ευχαρίστηση...

Μετά από έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι:

-Υπαστυνόμος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με 43χρονο ημεδαπό χρήστη εξαρτησιογόνων ουσιών, μόνιμο υπάλληλο της εταιρείας HELEXPO.

- Την 20-03-2010 η διώξη ναρκωτικών συνέλαβε 36χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης.

- Την ίδια μέρα, προσήλθε ο 43χρονος στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης και παρέλαβε από τον προαναφερόμενο Υπαστυνόμο ποσότητα κοκαΐνης, μέρος της κατασχεθείσας ναρκωτικής ουσίας, ως αντάλλαγμα των παρεχόμενων πληροφοριών.

Στη συνέχεια, τον παρακολούθησαν αστυνομικοί και όταν έφτασε στην εν λογω υπηρεσία, υπέδειξε σημείο στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που είχε κρύψει ποσότητα κοκαΐνης βάρους 36,9 γραμμαρίων, την οποία του είχε προμηθεύσει ο προαναφερόμενος Αξιωματικός.

Oι δύο Αξιωματικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση....θα προκύψει κάποια ποινή και την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικοί στις ..."δουλειές" τους

Διαβάστε επίσης:

Κράτος Δικαίου : Ο Ειδικός Φρουρός που συνελήφθη με κοκαΐνη μονίμως την... "έβγαζε λάδι" !!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share