26/3/10

Σχέδιο σωτηρίας ... του ποδαριού...

Έτσι θα μας σώσεις Γιώργο ;;;;

Όταν η Κομισιόν μήνες τώρα ζητούσε να κατονομαστούν οι υπεύθυνοι για τα Greek Statistics που γελοιοποίησαν τη χώρα και την αξιοπιστία της σε παγκόσμιο επίπεδο .


Ο Γιωργάκης με την παρέα του σχεδίαζαν πως θα "πλασάρουν" τα σκληρά μέτρα στην κοινωνία.....



Η διαφαινόμενη –προ ημερών- αποτυχία του Γιώργου Παπανδρέου στο να καταφέρει να πείσει την Γερμανία για την αναγκαιότητα παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέρ της Ελλάδας, ώστε να μπορέσει η χώρα να ξεπεράσει το πρόβλημα, οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός πως ο Παπανδρέου δεν μίλησε έξω από τα δόντια, αλλά προτίμησε να απειλεί με υπονοούμενα.

Ποιός του είπε, αλήθεια, πως οι Ευρωπαίοι καταλαβαίνουν από μισόλογα και υπονοούμενα;

Βέβαια, βασική αιτία της Γερμανικής στάσης είναι και το γεγονός πως η Eλληνική κυβέρνηση δεν πέρασε ποτέ στην πραγματοποίηση-θεσμοθέτηση των ασφαλιστικών δικλείδων που θα λειτουργούσαν ως αμυντικές ασπίδες σε επαναληπτικά πιθανά φαινόμενα διασπάθισης του δημοσίου και του κοινοτικού χρήματος.

Κυβέρνηση Περιορισμένης Ευθύνης

Το γεγονός πως υπήρξε βασική επιλογή –χωρίς καν να τεθεί προς συζήτηση- η ατιμωρησία των πραγματικών υπευθύνων (και όχι των κομματικών αντιπάλων) από τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης Παπανδρέου, ενώ η Γερμανία επιτακτικά ζητούσε «να μπει κάποιος στη φυλακή», είναι ένας σημαντικότατος παράγοντας που επηρέασε την Γερμανική στάση απέναντι στο «πρόβλημα» της Ελλάδας.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θεωρείται σήμερα ως κύριος υπεύθυνος για τον κακό χειρισμό της όλης υπόθεσης με την διεθνή ανυποληψία της χώρας σε οικονομικό –και όχι μόνο- επίπεδο.

Και ως υπεύθυνος –αυτός και το τσίρκο του που ονομάζει κυβέρνηση- θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ελληνικό λαό, πλέον, που δεν είναι διατεθειμένος να υποφέρει προκειμένου οι κλέφτες να συνεχίσουν να ζούνε αμέριμνοι και να απολαμβάνουν τα κλοπιμαία τους επειδή ο νόμος –που οι ίδιοι ψήφισαν- έχει παραγράψει τις εγκληματικές τους πράξεις (κλοπή δημοσίου χρήματος εις βάρος των εθνικών συμφερόντων)


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share