26/3/10

Ενός Δανεισμού ... Μύριοι Έπονται !!!

Είναι γεγονός και έχει επιβεβαιωθεί και από τις κατά καιρούς δημοσκοπήσεις πως το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων έχει καταλάβει πως υπό της παρούσες ασφυκτικές συνθήκες και τα νέα σκληρά μέτρα η Ελληνική Οικονομία όχι μόνον δεν πρόκειται να σωθεί αλλά είναι σίγουρο οτι θα "παγώσει" ακόμη περισσότερο.

Απόγνωση παντού , παρατηρείται πλέον ένα καινούργιο φαινόμενο ιδιαίτερα στα χαμηλά οικονομικά στρώματα της κοινωνίας....



Άνθρωποι του μεροκάματου που βλέπουν σιγά-σιγά πως δεν τα βγάζουν βόλτα... αδιαφορούν πλέον να ψάξουν για να ξαναβρούν δουλεία !!!


Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται... δεν συμφέρει λένε πια να εργαστούν αφού και πάλι καταχρεωμένοι θα είναι.

Η εγκληματικότητα αυξάνεται καθημερινά έχοντας ξεφύγει απο κάθε έλεγχο.....

Δεδομένου οτι η κοινωνική έκρηξη πλησιάζει ... αφού οι Έλληνες πτωχεύουν κάθε μέρα και η Οικονομία δεν σώζεται με δάνειο στο δάνειο.

Το συμπέρασμα είναι απλό και δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος....

Αφού κατ'ουσίαν έχουμε ήδη πτωχεύσει , και κάποια στιγμή τα δάνεια θα μας πνίξουν και τότε θα μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές από την Ευρωζώνη και μάλιστα καταχρεωμένους !!!

Γιατί συνεχίζει η κυβέρνηση και ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος να συμβάλει στην οικονομική αιχμαλωσία και των επόμενων και των μεθεπόμενων γεννεών Ελλήνων.....

Υποθηκεύσατε ήδη το μέλλον ημών και των παιδιών μας

Γιατί επιτέλους δεν πτωχεύουμε τώρα να τελειώνουμε !!!

Να περάσουμε μια περίοδο κρίσης που ούτως ή άλλως είναι αναπόφευκτη σε κάθε περίπτωση

Να γυρίσουμε στη δραχμή μας που την υποτιμούμε κάθε όποτε θέλουμε....

Να δηλώσουμε πτώχευση επισήμως και να ξεκινήσουμε μια καινούργια αρχή με την υποτιμημένη δραχμή μας που θα μας κάνει και πιο ανταγωνιστικούς στο εξωτερικό αλλά και στην εγχώρια κατανάλωση.


Ώς πότε θα θυσιαζόμαστε για να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα της πλουτοκρατείας .

Ως πότε θα πτωχεύουν οι Έλληνες για να σωθούν οι τράπεζες και να ξεχρεώσουμε τα κλεμμένα που τόσα χρόνια λεηλατούσαν οι εθνοσωτήρες με τις καμόρες τους....


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share