27/3/10

Ο Χρυσοχοϊδης θα τιμωρήσει τώρα και τους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας ;;; (Δείτε το βίντεο)

Αναφορικά με την εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη προς το αντιναύαρχο Αθανάσιο Γκούσιο σχετικά με τα "κακά" λόγια που εκφράστηκαν , από την ομάδα υποβρυχίων καταστροφών, στο τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Πολλές οι αντιδράσεις και από τους παραθυράτους της τηλεόρασης, από τους μαϊντανούς και τους απανταχού "κράχτες" , προκύπτει έτσι , το εύλογο ερώτημα....Μήπως έτσι που πάμε... θα τιμωρήσουν σε λίγο και τον "αναιδή " πιλότο της πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος , κατά τη διάρκεια αναχαίτισης Τουρκικού μαχητικού στο Αιγαίο μίλησε άσχημα για τον Τούρκο συνάδελφό του ;;

Mήπως έπρεπε να του πεί ;
"Συγνώμη μας ενοχλείτε. Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε κύριοι πιλότοι. Σας παρακαλούμε να αποχωρήσετε απο τα χωρικά μας ύδατα... εντάξει; "

Αφιερωμένο
και σε όλους αυτούς τους "συγκλονισμένους" που ζήτησαν από τον Χρυσοχοϊδη το "κεφάλι στο πιάτο" του επικεφαλής της διμοιρίας των ΟΥΚ για να εξιλεωθούν απο την ηθική ζημία που "έπαθαν"...


Την ίδια στιγμή.... αφήνουν στην θέση του , τον διοικητή που έδωσε βυσματική άδεια στον Πάρι Κασιδόκωστα να πάει στην Καραιβική να κάνει διακοπές...Διαβάστε επίσης:


Συγκλονίστηκε ο Ευαγγελάτος στο Νewsit.gr
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share