20/3/10

Μαζική "μετανάστευση" για φθηνότερη βενζίνη !!!

Ανησυχητικές διαστάσεις έχει λάβει στη Βόρειο Ελλάδα η μαζική "μετανάστευση" οδηγών , στην προσπάθεια να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους με φθηνότερη βενζίνη στην απέναντι πλευρά των συνόρων.

Καθημερινά όλο και περισσότεροι κάτοικοι τόσο των παραμεθόριων περιοχών της χώρας όσο και της υπόλοιπης βορείου Ελλάδος "μεταναστεύουν" μαζικά με τα οχήματα τους....



...στην απέναντι πλευρά των συνόρων και κυρίως Βουλγαρία αφού η μέση τιμή της βενζίνης στη γειτονική χώρα κυμαίνεται στα 0,95 ευρώ/λίτρο !!!

Ειδικότερα οι κάτοικοι του νομού Σερρών και όχι μόνον επισκέπτονται τακτικά τη Βουλγαρία, αλλά φροντίζουν επιπλέον να κάνουν και τις προμήθειες τους απο εκεί εξοικονομώντας έτσι αρκετά χρήματα.

Ανάστατοι ωστόσο και οι Έλληνες βενζινοπώλες της βορείου Ελλάδος βλέποντας το τζίρο των επιχειρήσεων τους να μειώνεται δραματικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της κοινότητας Προμαχώνα έθεσε το θέμα της κάλυψης των βασικών αναγκών επιβίωσης των χαμηλοσυνταξιούχων και των πολιτών με χαμηλό εισόδημα, εκτιμώντας πως, λόγω της κρίσης, πολλοί επιλέγουν πλέον τη Βουλγαρία για τις προμήθειές τους.




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share