18/3/10

Αντιδράσεις στην Ευρώπη για την ιθαγένεια σε μετανάστες

Έντονες αντιδράσεις στην Ευρωπαική Ένωση για το νομοσχέδιο απόδοσης Ελληνικής ιθαγένειες στους μετανάστες με συνοπτικές διαδικασίες.

Αντιδράσεις και στο ευρωκοινοβούλιο για την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να εισάγει από "την πίσω πόρτα" χιλιάδες μετανάστες ώς νέους Ευρωπαίους πολίτες.
Στο ευρωκοινοβούλιο ήδη έχει γίνει καταγγελία και εκδικάζεται η υπόθεση για την παράνομη απόδοση ”ιθαγενείας” στους μετανάστες.

Για περισσότερα, αλλά και για προσκόμιση συμπληρωματικών στοιχείων μπορούμε να απευθυνθούμε στον:

Tasos Goulis στο φαξ 003222846844 και στον MR. JOAO REGALO CORREA στο ιδιο φαξ, για την υπόθεση 0121-10 του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Επίσης, ταχυδρομικώς: ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ και μηνύματα επίσης, δεκτά και επισυναπτόμενα βίντεο ή links από Youtube κ.α. στο: AGOULIS@EUROPEAN-CENTER.EU

Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Jerzy Buzek
(http://www.facebook.com/JerzyBuzek?ref=nf) είναι ”έξαλλος” που η Ελλάδα, μέσω της κυβερνήσεως, ΔΕΝ ενημέρωσε καν για αυτό το νομοσχέδιο που παραβιάζει ρητως τη συνθήκη της Ε.Ε. με το να δίνει αφειδώς την ιθαγένεια και χωρίς τις ”επιφυλάξεις” που αναφέρει η συνθήκη της Λισαβόνας.

Επίσης, αναφέρουν πως οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι άνω των 3.000.000 και ουσιαστικά δίνουμε ”διαβατήριο” για την Ευρώπη στον κάθε εισβολέα χωρίς την ΕΓΚΡΙΣΗ της Ε.Ε. και θα έχουμε ”περιπέτειες”…

Tasos Goulis (Council of the European Union)
http://www.facebook.com/?ref=home#!/ECYSE?ref=ts

http://ecyse.forumotion.com/


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share