18/3/10

Η Ελλάδα δεν ζητά χρήματα ... Γιατί δεν πρόκειται να της δώσουν

Αρκετά τράβηξε αυτή η κοροϊδία του λαουτζίκου για να τον φορτώσουν με σωρεία σκληρών μέτρων που δεν είναι τίποτα άλλο από εντολές που υπηρετεί πιστά και αυτή η κυβέρνηση.

Τα σκληρά μέτρα επιβλήθηκαν στον Ελληνικό λαό με το πρόσχημα της σωτηρίας της Ελληνική Οικονομίας, και όπως μας έλεγε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, η κυβέρνηση......με αυτά τα σκληρά μέτρα θα κέρδιζε ξανά την αξιοπιστία στην Κομισιόν , ακολουθώντας πιστά τις εντολές της.

Το παραμύθι αυτό όμως κράτησε πάρα πολύ λίγο, κι ο Ελληνικός λαός - όσο "σκράπας" κι αν είναι - δεν πρόλαβε ούτε να το χάψει τόσο γρήγορα που τελείωσε.

Κι ο Ανδρέας ( ο μπαμπάς) έλεγε παραμύθια στον Ελληνικό λαό αλλά αυτός ήταν Αίσωπος , τα παραμύθια του είχαν διάρκεια , πλοκή , και μέχρι να τελειώσουν (αποκαλυφθούν) ο λαός ξέχναγε από πού είχαν αρχίσει , γιατί στο ενδιάμεσο είχε αποκοιμηθεί.

Τα παραμύθια του Γιώργου τελειώνουν στον πρόλογο και μάλιστα τόσο απότομα που μένει ο κόσμος με το στόμα ανοικτό, άναυδος !!!

Και καλά... τα προεκλογικά τελείωσαν στο άψε σβήσε, αλλά πες ότι τα προεκλογικά πάντα τελειώνουν άδοξα. (σαν το σεμνά και ταπεινά). Τώρα όμως, μέσα σε λίγες μέρες και μετά απο πολλά κυβερνητικά ταξίδια , τα σκληρά μέτρα και μπήκαν σε εφαρμογή αλλά και το παραμύθι τελείωσε απότομα.

Και σκληρά μέτρα και μάλιστα με εξαιρέσεις , και αλλεπάλληλα ταξίδια στο εξωτερικό, και δεν ζητάει και βοήθεια ....

Και τότε.... γιατί όλα αυτά ;;;


Η Ελλάδα (λέει) δεν ζητά χρήματα ... και βέβαια δεν ζητάει για να μην εισπράξει το μεγάλο ΟΧΙ που έτσι κι αλλιώς ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ έμμεσα.

Η κυβέρνηση δήθεν "απειλεί" την Ευρώπη πως θα πάει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.... Τώρα η Μέρκελ συγκινήθηκε... Ο δε Σαρκοζί, τις 6 φρεγάτες μας τις πούλησε, και τα καλά ΛΟΓΙΑ τα είπε για τον Παπανδρέου....

Η ουσία όμως είναι , πως το παραμύθι της κυβέρνησης για σκληρά μέτρα, με δήθεν στόχο να κερδίσει την αξιοπιστία της Ευρώπης και να δανειστεί φθηνά , τελείωσε απότομα και μας μείνανε τελικά μόνο τα ΜΕΤΡΑ.

Οι "δράκοι" απ΄την άλλη πλευρά πέτυχαν το στόχο τους
(κάντε κλικ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο περιμένει στη γωνία....

Και τώρα το καλύτερο !!!
Μόλις άρχισαν να εφαρμόζουν τα πρώτα σκληρά μέτρα και.... ετοιμάζονται για ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!!


Ποιό θα είναι αυτό;;

ΣΥΝΤΟΜΑ θα "χρειαστεί" να επιβληθούν και ΝΕΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ απο τα σκληρά !!!! "Μας τα ζητούν για το καλό σας " θα μας πεί και πάλι η κυβέρνηση.

Γιατί όμως όλα αυτά ;;

Aφού έτσι κι αλλιώς η οικονομία μας με αυτά τα μέτρα όχι μόνο δεν θα βελτιωθεί αλλά θα "παγώσει" ακόμη περισσότερο.

Δεν τους απασχολεί αυτό, σημασία για την κυβέρνηση έχει να μαζέψουν τώρα ρευστό, για να μην σκάσει η επίσημη βούλα της πτώχευσης στα χέρια του ΠΑΣΟΚ.

Γιατί δεν πτωχεύουμε να τελειώνει το μαρτύριο ;;

Αυτό είναι το μεγάλο κόλπο... με το φόβο της πτώχευσης η Ελλάδα πρέπει να παραμένει μονίμως χρεωμένη δηλαδή ελεγχόμενη.

Αυτή είναι η σύγχρονη κατοχή κρατών , οικονομικά δέσμιοι λαοί , κράτοι τα οποία νομίζουν οτι κάνουν δημοκρατικές εκλογές και εκλέγουν κυβέρνηση αλλά στην ουσία κάθε κυβέρνηση θα εκτελεί τις εντολές των ξένων κατακτητών οι οποίοι και βέβαια θα την στηρίζουν πολιτικά.

___________ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ____________

Οι τράπεζες δεν έχουν πατρίδα , έτσι πάνω απο το 20% του δημοσίου χρέους είναι στα χέρια Ελληνικών τραπεζών , οι οποίες (μαζί με τους υπόλοιπους τοκογλύφους) δεν θέλουν η διαλυμένη Ελληνική οικονομία να πάρει την επίσημη βούλα της πτώχευσης.

Γιατί αυτό ;;;

Γιατί κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα πτωχεύσουν και οι Ελληνικές τράπεζες.

Τι σημαίνει αυτό ;;

Τα χρέη των Ελλήνων πολιτών προς τις τράπεζες παραγράφονται υποχρεωτικά λόγο αδυναμίας αποπληρωμής εξ' αιτίας της πτώχευσης.

Πρόσχημα... Η δήθεν "καταστροφή" αν βγεί η χώρα απο το ευρώ !

Το ΕΥΡΩ - εκτός απο την ίδια την Ευρωζώνη που χρειαζόταν μέλη και γι'αυτό έκαναν "τα στραβά τα μάτια" όταν μας βάλανε- βολεύει και το τραπεζικό σύστημα αλλά και όλους τους "μεγαλοκαρχαρίες" της πλουτοκρατίας (off-shore εταιρείες κτλ)

Αρκετοί απο αυτούς , έχουν ήδη διασφαλίσει τα κεφάλαια τους γνωρίζοντας πως, η ώρα της επιστροφής στη δραχμή... πλησιάζει !

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως μόνο τον τελευταίο καιρό πάνω απο 7 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν κάνει φτερά απο τις Ελληνικές τράπεζες !!!

ΥΓ
Για... όσους έχουν μπερδευτεί απο τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, διευκρινίζουμε πως άλλο πράγμα η Ευρωπαϊκή 'Ενωση και άλλο η Οικονομική Νομισματική Ένωση της Ευρωζώνης , και η Αγγλία είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά διατηρεί το δικό της Εθνικό νόμισμα.

Διαβάστε επίσης:


Από τους σεμνούς και ταπεινούς , στους... λεφτά υπάρχουν !


Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις κι αλλάζει ο κλέφτης !


Ας γελάμε κι ας πηδάμε για να λεν πως δεν πεινάμε - Για μια ακόμη φορά Έλληνες γελοιοποιούν την Ελλάδα διεθνώς


Ελλάδα : Mια Μετασοβιετική δημοκρατία με αύρα Κολομβιανού καρτέλ σε πολιτική κρίση!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share