11/3/10

Ζαχάρω MAFIA - Πανταζής Χρονόπουλος ο Δήμαρχος που απειλεί να σκοτώσει τον Κώστα Βαξεβάνη (Δείτε το βίντεο)

Ποιός καλύπτει το νονό δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο που έχει εναντίον του εκτός από καταδίκες, πειθαρχικές διώξεις για καταπατήσεις και αυθαιρεσίες;

Ποιός καλύπτει και γιατί αυτόν που μπροστά στις κάμερες του σκηνοθέτη της ταινίας Sugar town 2 δηλώνει πως «θα σκοτώσει με μια κουμπουριά» τον Κώστα Βαξεβάνη επειδή αποκάλυψε τη δράση του στην περιοχή; Ποιός ;



Στις 25 Φεβρουαρίου το Εφετείο καταδίκασε τον Χρονόπουλο με 10 μήνες φυλάκιση (απόφαση 124/125/25.2.2010). Ο δήμαρχος καταδικάστηκε γιατί δεν ακολούθησε τις νόμιμες διαδικασίες για την πρόσληψη υπαλλήλων στο ΚΕΠ Ζαχάρως.

Απέρριψε πτυχιούχους Πανεπιστημίου για να προσλάβει άτομα της αρέσκειάς του.

Το 2008 ο Δήμαρχος είχε καταδικαστεί τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο (απόφαση 1977/2008) με 8 μήνες φυλάκιση για άλλη παράμετρο του ίδιου θέματος. Έπρεπε λοιπόν να εκπέσει του Δημαρχειακού αξιώματος.

Ο προγούμενος περιφερειάρχης δεν κίνησε καμία διαδικασία. Ο νέος Τάκης Αποστολόπουλος δηλώνει πως δεν γνωρίζει τίποτα για καταδίκες. Κι όμως δύο πολίτες της Ζαχάρως διαβεβαιώνουν ότι τον έχουν ενημερώσει με συστημένες επιστολές.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Δήμαρχο Ζαχάρως να απειλεί πως θα εκτελέσει ανθρώπους, θα τους συνθλίψει το κεφάλι. (Ανάμεσά τους ο Κώστας Βαξεβάνης που αποκάλυψε τη δράση του).

Θα τον δείτε να δίνει εντολή σε πολίτη που είχε κάνει μήνυση εναντίον του αντιδημάρχου ,να αποσύρει την μήνυση γιατί θα του «φτιάξει τη μούρη». Και βέβαια θα τον δείτε να πυροβολεί.

Για άγνωστους λόγους η αστυνομία έδωσε στον άνθρωπο αυτό όπλο. Και δεν του το αφαίρεσε παρότι έχει δύο καταδίκες.

Οι εικόνες αυτές είναι από το ντοκυμαντέρ του Κίμωνα Τσακίρη: «Sugar Town η επόμενη μέρα”. Ο σκηνοθέτης κατέγραψε την επόμενη μέρα στη Ζαχάρω μετά τις φωτιές. Μαζί και την δραστηριότητα του δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου. Ο δήμαρχος αποκαλύπτεται αλλά δεν δείχνει να φοβάται.

Πολλές μηνύσεις εναντίον του για αυτόφωρα αδικήματα, δεν οδήγησαν σε αυτόφωρο.

Οι πειθαρχικές διώξεις για καταπατήσεις και αυθαιρεσίες, μέσα από μια μεθόδευση συνεχών αναβολών και συμπληρωματικών δήθεν ερευνών, έχουν παραγραφεί.

Η υπόθεση αυτή ήδη διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.Αλλά ένα ισχυρό πλαίσο προστασίας, πιο ισχυρό από τους Ελληνικούς νόμους, περιβάλει τον Πανταζή Χρονόπουλο.

Τόσο ισχυρό που απειλεί μπροστά στην κάμερα πως θα σκοτώσει ανθρώπους χωρίς να φοβάται. Ποιοί το απαρτίζουν;Πολιτικοί, υπάλληλοι, δικαστικοί, αστυνομικοί;Ποιοί; Υπάρχει ελληνικό κράτος; Υπάρχει εισαγγελέας;

Αυτά συμβαίνουν μόνο σε ένα κράτος σαν τη μπανανία και τη δικαιοσύνη της.




Διαβάστε επίσης:

Στο βασίλειο της Ζαχάρως

Ανοιχτή επιστολή του Κ. Βαξεβάνη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ Ι. Τέντε



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share