10/4/10

Μισθοσυντήρητος της Πολεοδομίας με καταθέσεις 1.500.000εκ. ευρώ !

Όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες άνοιξαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς διευθυντή πολεοδομίας νησιωτικής περιοχής έτριβαν τα μάτια τους !!!

Ανακάλυψαν, πως είχε έξι ακίνητα, 15 τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις άνω των 600.000 ευρώ και αλλά 370.000 ευρώ σε μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, ένα αυτοκίνητο αξίας 41.000 ευρώ και 35 στρέμματα γης, τα οποία είχαν αγοραστεί πρόσφατα σε παραλιακή θέση νησιού...Όταν προέκυψαν τα στοιχεία αυτά, ο διευθυντής κλήθηκε από τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών να δώσει εξηγήσεις, καθώς σε πέντε από τους λογαριασμούς του έμπαιναν εμβάσματα από ιδιώτες και εργολάβους !!!

Δείτε τώρα και τη δικαιολογία...

Πληρώνονταν (λέει) εκτός υπηρεσίες για συμβουλές σε μελέτες οικοδομικών αδειών!!!

Παρά τους ισχυρισμούς όμως τουλάχιστον 609.000 ευρώ ήταν ακάλυπτα καθώς και προϊόντα αδιαφανών συναλλαγών.

Για το λόγο αυτό , ασκήθηκε δίωξη από τον Εισαγγελέα, ενώ την υπόθεση ερευνά και ανακριτής , τώρα....

Αν τα δικαιολογήσει στην... πορεία αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Λεφτά πάντως... έχει ο άνθρωπος !!!


Δεν ήταν μόνο ο διευθυντής της πολεοδομίας νησιού, στη δικαιοδοσία του οποίου βρίσκονται φημισμένα νησιά του Αιγαίου με πολλές βίλες και καταγγελίες για πολεοδομικές αυθαιρεσίες, που είχε περιουσία «μαμούθ».

Το ίδιο αποκαλύφθηκε και για τον υφιστάμενό του!


Στους λογαριασμούς του οποίου βρέθηκαν 1.563.000 ευρώ και λογαριασμοί σε πέντε τράπεζες. Δε μπόρεσε να δικαιολογήσει τα χρήματα αυτά, αφού ο μισθός του δεν ξεπερνά τα 2.000 ευρώ.

Προφανώς θα δούλευε κι αυτός "εκτός έδρας" θα μας πεί...


Του ασκήθηκε επίσης δίωξη για ψευδή δήλωση περιουσιακής κατάστασης ......

Βέβαια οι μεγαλο-εργολάβοι που τα μοιράστηκαν ήταν μια ευγενική χορηγία του απέραντου ελληνικού δημοσίου Α.Ε......ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share