18/4/10

Bρε τη Ντόρα που συμφωνεί και με το ΔΝΤ ....

Μετά της δηλώσεις Πάγκαλου "Mην δαιμονοποιείται το ΔΝΤ" ... τσούπ και η Ντόρα στο ποίημα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε "δεν πρέπει να δαιμονοποιείται το σχέδιο στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Η ΝΔ πρέπει να στηρίξει πολιτικές, που έχει ανάγκη ο τόπος, χωρίς να φοβηθεί το πολιτικό κόστος και χωρίς να υποκύψει στον λαϊκισμό»....



Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε με τέτοιο πάθος την ενεργοποίηση του μηχανισμού και την ένταξη της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σαν να ήταν η ίδια υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Χρησιμοποίησε μάλιστα και τις ίδιες ατάκες με τον Πάγκαλο, ενώ συμπλήρωσε , ότι μία πολιτική σπατάλης 30 χρόνων δεν μπορεί να ανατραπεί σε δύο τρία χρόνια.


Το ερώτημα βέβαια είναι απλό


Αυτά τα 30 χρόνια σπατάλης που αναφέρθηκε η Ντόρα - αποφεύγοντας βέβαια την λέξη και "λεηλασίας" - όλοι εσείς οι πολιτικοί βρισκόσασταν εκτός Ελλάδος ;;;

Τι τους έχει πιάσει όλους τώρα τελευταία και μιλούν σαν να έλειπαν στο εξωτερικό...

Επειδή όμως η Ντόρα είναι επαγγελματίας εθνοσωτήρας, σαν τον μπαμπά της, οι δηλώσεις της αυτές δεν είναι τυχαίες αφού , την απομακρύνουν μεν, από τη αντιπολιτευτική γραμμή της Ν.Δ., αλλά την φέρουν πιό κοντά σε μία κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" που σχεδιάζει το Μαξίμου για να αποφύγει την γενικότερη κατακραυγή.



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share