15/4/10

Δικαιοσύνη δεξιά , δικαιοσύνη αριστερά .... Που είναι η δικαιοσύνη ;

Tην απόφασή του να μην τεθεί σε αργία ο 4ος ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός που διώκεται ποινικά για τους απαράδεκτους χειρισμούς του σκανδάλου Siemens, αποφάνθηκε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου !!!

Το σύστημα προστασίας του Ζαγοριανού, για το οποίο έχει εύγλωττα μιλήσει ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Παπανικολάου, ήταν βέβαιο για το αποτέλεσμα, αφού όλα εξελίχθηκαν σύμφωνα με τον σχεδιασμό....Δεν είναι δε καθόλου τυχαίο, ότι 11 από τα 68 παρόντα μέλη επί συνόλου 98, έθεσαν θέμα απαράδεκτού της προσφυγής του υπουργού.

Ο δε εισηγητής ζήτησε την αναβολή της συζήτησης, μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια.

Μάλιστα κάποιοι προεξόφλησαν ότι το αναμενόμενο βούλευμα θα είναι απαλλακτικό.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι το σύστημα, θέλει πάση θυσία να αθωώσει τον Ζαγοριανό και οι μέχρι τώρα διαδικασίες οδηγούν εκεί !!!

Κατά του κ. Ζαγοριανού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση εξουσίας, επειδή δεν εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Μιχάλη Χριστοφοράκου για την υπόθεση του C-4Ι, καθώς και για παράβαση καθήκοντος, λόγω μη χορηγήσεως αντιγράφων της δικογραφίας της υπόθεσης της Siemens στους δικηγόρους των εμπλεκομένων.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share