16/4/10

Η απάντηση της ηρωϊκής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου στην εκδίωξή της από την Θράκη. (Δείτε το βίντεο)

Δείτε ποιοί Ελληνες θεωρούνται εχθροί των εφιαλτών που μας κυβερνούν.

Επειδή όλοι μας μυαλό έχουμε και καταλαβαίνουμε τι παίζεται εις βάρος της πατρίδας μας, για όσους δεν γνωρίζουν η Χαρά Νικοπούλου είναι μια δασκάλα, οποία διορίστηκε πριν μερικά χρόνια στο Δημοτικό σχολείο στο Μεγάλο Δέρειο της Θράκης...



Το χωρίο αυτό κατοικείται από Ελληνες Πομάκους οι οποίοι αντιστέκονται στην πολιτική του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής που επιδιώκει τον βίαιο εκτουρκισμό των μουσουλμάνων της Θράκης.

Η Χαρά Νικοπούλου μάλιστα δήλωσε ότι επιθυμεί να κατοικήσει μόνιμα με τον σύζυγό της, στο Μεγάλο Δέρειο και να αφιερώσει την εκπαιδευτική της προσπάθεια στα μικρά βλαστάρια των συμπατριωτών μας Πομάκων!!

Ο διορισμός της Χαράς στο χωριό αυτό χαροποίησε ιδιαιτέρως τους κατοίκους όταν διαπίστωσαν ότι η δασκάλα δεν είχε σκοπό να ενδώσει στις πιέσεις των Τούρκων.


Ξεκίνησε λοιπόν το εθνικό έργο της για εξύψωση του φρονήματος και αφύπνιση της ελληνικής εθνικής συνείδησης των παιδιών που της εμπιστεύτηκε το ελληνικό κράτος και οι γονείς.

Σύντομα οι Τούρκοι αντέδρασαν και έφθασαν στο σημείο, πέρα από τις καθημερινές απειλές, να την χτυπήσουν και να της σπάσουν το χέρι!! (φωτο) Φυσικά στο δικαστήριο που έγινε καταδικάστηκαν οι ένοχοι...

Η Χαρά Νικοπούλου συνέχισε το έργο της μέχρι τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου όταν την διακυβέρνηση του τόπου μας ανέλαβε η πλέον προδοτική κυβέρνηση από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους.

Οπως ήταν φυσικό στις τουρκικές αντιδράσεις προστέθηκαν και οι πιέσεις του πρώην Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων που μετονομάστηκε (για ευνόητους λόγους) Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Δια βίου Μάθησης.....με λίγα λόγια απαλείφθηκε το ενοχλητικό "Εθνικής"...

Οι πιέσεις άρχισαν να γίνονται ακόμα πιο ισχυρές όταν ανέλαβε Γενική Γραμματέας στο Υπουργείο η Θάλεια Δραγώνα.

Τότε η Χαρά βρέθηκε στο στόχαστρο της Δραγώνα η οποία με συνεχείς επιπλήξεις προσπάθησε να φιμώσει την αγαπημένη δασκάλα.

Ομως οι γονείς των μαθητών της όρθωσαν προστατευτικό τείχος και κατάφεραν όσο ήταν δυνατόν να στηρίξουν την δασκάλα των παιδιών τους καθώς στο πρόσωπό της έβλεπαν την επιβίωση της απειλούμενης Ελληνικής Πομακικής τους ταυτότητας.

Φυσικά το έργο της Χαράς Νικοπούλου δεν μπορούσε να μείνει κρυφό και σύντομα έφθασε στο σημείο να βραβευθεί η μαθητική εφημερίδα των παιδιών της, σε εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα.

Την ημέρα εκείνη η Χαρά αιφνιδίασε τους πάντες στην αίθουσα μιλώντας πατριωτικά και τονίζοντας την ελληνικότητα των Πομάκων μαθητών της καθώς και την μεγάλη αγάπη τους για την Ελλάδα!! Στο τέλος της ομιλίας της παρέδωσε κι ένα τεύχος στην έκπληκτη Υπουργό Διαμαντοπούλου που, ΜΗ μπορώντας να κάνει διαφορετικά, το πήρε.

Λίγα λεπτά μετά την βράβευση (κατά την διάρκεια του διαλείμματος) ήρθε η πραγματική απάντηση του Υπουργείου από τα επίσημα χείλη ποιάς άλλης, της Γ.Γ. Θάλειας Δραγώνα.

Η κυρία Δραγώνα επέπληξε την εκπαιδευτικό κατηγορώντας τη για «άσκηση εξωτερικής πολιτικής στον χώρο του σχολείου», ενώ την απείλησε ευθέως πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μετατεθεί μια ώρα αρχίτερα από τον Εβρο, όπως η ίδια έχει ζητήσει.

«Δεν είσαι σωστή δασκάλα», της είπε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της κυρίας Νικοπούλου, η οποία της υπενθύμισε πως λίγο νωρίτερα βραβεύτηκε για το έργο της από την ίδια την υπουργό Παιδείας.

Το επεισόδιο είχε συνέχεια, αφού η ειδική γραμματέας του υπουργείου, σε έντονο ύφος και κουνώντας τον δείκτη του χεριού της, κατηγόρησε την εκπαιδευτικό πως γίνεται... «υποχείριο» των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που προσπαθούν να «στριμώξουν» την κυβέρνηση με ερωτήσεις στη Βουλή για τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη και στον χώρο της μειονότητας.

Ακόμη και ο πρόσφατος εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου βρέθηκε στο στόχαστρο της κυρίας Δραγώνα, η οποία ζήτησε από την κυρία Νικοπούλου να «μαζευτεί» και να μη διανοηθεί να ντύσει τους Πομάκους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου με εθνικές παραδοσιακές στολές, αν και ήταν επιθυμία πολλών γονέων του χωριού.

Φυσικά οι απειλές της Δραγώνα έγιναν πράξη και η Χαρά Νικοπούλου εκδιώχθηκε με μετάθεση από την θέση της, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου και την Αγκυρα.


Η Χαρά Νικοπούλου ενημερώθηκε εγγράφως ότι από την νέα σχολική χρονιά μετατίθεται σε σχολείο του 3ου διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.


Ας δούμε όμως την έμμεση απάντηση της ηρωίδας δασκάλας Χαράς Νικοπούλου σε εκδήλωση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης όπου τιμήθηκε.

Για να δείτε ποιούς ανθρώπους θεωρούν εμπόδια στο ανίερο έργο τους οι "εφιάλτες" που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο με την ανοχή σημαντικού μέρους του ελληνικού λαού που εξαπατήθηκε (καθώς όλα αυτά ήταν κρυφές σκέψεις προ των εκλογών) και τους ψήφισε!!!!!






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share