19/4/10

Περιφερειάρχης … εκτός περιφέρειας

Είναι αρκετοί μήνες τώρα που Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ανέλαβε η εκ Λαρίσης, Βάσω Αλεξανδρίδου.

Αυτό που διαπιστώσαμε, όχι μόνο εμείς αλλά και οι εφημερίδες από τα υπόλοιπα Ιόνια, είναι ότι τα δελτία τύπου που λαβαίνουμε από την Περιφέρεια έχουν να κάνουν μόνο με τις δημόσιες σχέσεις της κ. Αλεξανδρίδου.

Την μία μας ενημερώνει με δελτίο τύπου και σχετική φωτογραφία για.......την επίσκεψή της στο Πατριάρχη, την άλλη για συνέντευξη που έδωσε με αφορμή το final 4 του πανευρωπαϊκού του γυναικείου πόλο, και πρόσφατα μας πληροφορεί για την παρουσία και ομιλία της σε κάποιο συνέδριο γιατρών.

Στην Λευκάδα ήρθε μόνο μια φορά όπου έδωσε και μια συνέντευξη τύπου για θέματα που επρόκειτο να ενημερωθεί.

Την τελευταία φορά που ήρθε ήταν κοινωνικό γεγονός, γάμος Λαρισαϊκής οικογένειας, οπότε ασχολήθηκε μόνο με τους ψηφοφόρους της.

Και ρωτάμε το ταξίδι στο Φανάρι ποιος το πλήρωσε;

Γιατί αν το πλήρωσε η Περιφέρεια Ιονίων νήσων θα πρέπει να μας ενημερώσει και ποιος ήταν ο σκοπός του και τι έχει να αποκομίσει από αυτό η Περιφέρεια.

Και καλά ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εσωτερικών δεν έχουν ενημερωθεί ή δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει με τη νέα Περιφερειάρχη.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ των Ιονίων μήπως θα πρέπει να τους ενημερώσουν;

Διότι ούτε για έργα βλέπουμε να ενδιαφέρεται αλλά ούτε και να γνωρίζει τι συμβαίνει στα Επτάνησα.

Εμείς πάντως δελτίο τύπου που να αφορά τις δημόσιες σχέσεις της κ. Περιφερειάρχη δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε άλλη φορά.


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : LefkadapressΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share