23/4/10

Ο Π. Ψωμιάδης επιτέθηκε με νταηλίκια σε νομαρχιακό σύμβουλο (Δείτε το βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης που μετατράπηκε σε ρινγκ.

Πρωταγωνιστής και «πρωτοπυγχμάχος» ο ίδιος ο νομάρχης Π. Ψωμιάδης, ο οποίος επιτέθηκε χειροδικώντας κατά του νομαρχιακού συμβούλου Ι. Μπίκου, που τόλμησε να κατηγορήσει τον αδελφό του νομάρχη Διον. Ψωμιάδη, ο οποίος είναι εντεταλμένος σύμβουλος της νομαρχίας σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών.

Ολα ξεκίνησαν όταν...



...ο πρώην αντινομάρχης κ. Μπίκος αντέδρασε έντονα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο για την κατασκευή κερκίδων και αποδυτηρίων, ύψους 45.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση, ενός ερασιτεχνικού γηπέδου στη Νέα Ευκαρπία.

Ο κ. Μπίκος κατηγόρησε τον εντεταλμένο σύμβουλο της νομαρχίας Δ. Ψωμιάδη αδελφό του νομάρχη Π. Ψωμιάδη για διαφθορά και συγκεκριμένα για απευθείας αναθέσεις με "σπάσιμο" έργων σε τμήματα των 45.000 ευρώ.

Ο αδελφός του νομάρχη, ο οποίος έχει διατελέσει και πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Μακεδονίας, λογομάχησε έντονα με τον κ. Μπίκο.

Τότε ο Π. Ψωμιάδης έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από καλαμπουρτζίδικο οπού ο ίδιος πλασάρει στην τηλεόραση και επιτέθηκε με νταηλίκια κατά του νομαρχιακού συμβούλου Ι. Μπίκου, που τόλμησε να κατηγορήσει τον αδελφό του χειροδικώντας σε βάρος του επιδεικνύοντας έτσι τη μαγκιά του.

Ο κ. Μπίκος, ο οποίος έχει προβλήματα με την καρδιά του, αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά τη επίθεση που δέχτηκε από το νομάρχη Π. Ψωμιάδης και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» για εξετάσεις.






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share