28/4/10

Σαμαράς "έφαγε" Παυλίδη

Όχι Σοκολάτα.... Το βουλευτή του.

Σε μια προσπάθεια να "ψεκάσει" άρωμα κάθαρσης στη Νέα Δημοκρατία o Aντώνης Σαμαράς αποφάσισε να "φάει" τον βουλευτή Αρ. Παυλίδη βλέποντας και την τελευταία δημοσκόπηση της ALCO που δημοσίευσε η εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" βάση της οποία το 84,8% των Ελλήνων πήρε χαμπάρι οτι ο Κ. Καραμανλής γνώριζε εξ αρχής την αλήθεια για την οικονομία και επέλεξε τη φυγή.

Με πρόσχημα το τελεσίγραφο που έστειλε η Ρηγίλλης να μην παραστεί στη σημερινή συνδιάσκεψη της Ρόδου, ο πρώην υπουργός Αιγαίου την "πάτησε" αφού ....



.... ο Αρ. Παυλίδη επέμενε στην απόφασή του να δώσει το «παρών» στην εν λόγω προσυνεδριακή κομματική εκδήλωση.

Ευκαιρία που έψαχνε κι ο Σαμαράς να τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί, με συνοπτικές διαδικασίες ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε για τυπικούς λόγους μια επιστολή προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ν.Δ. , για την οριστική διαγραφή του πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου και λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ συνήλθε και πάλι για τυπικούς λόγους μια επιτροπή υπό την προεδρία του Γ. Τραγάκη και έκανε "τσάκ μπάμ" ομόφωνα δεκτή την εντολή του προέδρου του κόμματος.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται, μάλιστα, ότι ο Αριστοτέλης Παυλίδης προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος ενώ τον "στόλισαν" και με μερικούς χαρακτηρισμούς όπως "βαρίδι" και "αγκάθι" για να΄χει ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας να θυμάται τα ωραία χρόνια που πέρασε στο υπουργείο.

Μετά - για να του τη "σπάσουν" κιόλας - τον πήρε κι ένα τηλέφωνο στο κινητό ο πρόεδρο της Επιτροπής Γιάννη Τραγάκης για τα "συλλυπητήρια".

Φήμες λένε οτι στην αρχή ο Αριστοτέλης Παυλίδης νόμιζε οτι του κάνουν πλάκα ενώ όταν ο πρόεδρο της Επιτροπής του είπε " αν δε με πιστεύεις πάρε και τους άλλους να το διασταυρώσεις" του γλίστρησε το iphone απο τα χέρια με αποτέλεσμα να ραγίσει η οθόνη.

Στη συνέχεια o πρώην υπουργός Ναυτιλίας άρχισε να παίρνει αλλεπάλληλα τηλέφωνα σε στελέχη και φίλους του οι οποίοι και του επιβεβαίωσαν τα δυσάρεστα που είχαν διαρρεύσει απο το μεσημέρι.

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης αναμένεται να εκδώσει γραπτή ανακοίνωση στην οποία θα χαρακτηρίζει την όλη διαδικασία κωμική ενώ θα περάσει και σε προσωπική αντεπίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά οτι ανοίγει πληγές και διάφορα τέτοια σοβαρά.

Είναι γεγονός βέβαια ότι το μοναδικό "όπλο" που έχει μείνει πια στην Νέα Δημοκρατία είναι το "σπρέι" της αυτοκάθαρσης όλα τα άλλα τα πήρε μαζί του ο Καραμανλής φεύγοντας. Σημασία όμως έχει πως ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας έφυγε ικανοποιημένος που "καθάρισε" κι αυτός ένα προσωπικό του βαρίδι που λέγεται Ντόρα.

Δυό λόγια είς μνήμην του αποδιοπομπαίου ...

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης εκλέγεται βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Ν.Δ. από το 1977.

Η παράταξη αναγνωρίζοντας τα προσόντα του, τον υπουργοποιούσε κατά καιρούς , κι έτσι έχει διατελέσει υπουργός Ναυτιλίας, υφυπουργός Οικονομικών και υπουργός Αιγαίου.

Πριν από ένα χρόνο το παρατράβηξε όμως και παραπέμφθηκε έτσι σε εξεταστική επιτροπή μετά τις καταγγελίες του πρώην εφοπλιστή Μανούση για τον τρόπο που μοίραζε τις επιδοτήσεις των άγονων γραμμών και για «δωράκια» που υποστήριζε ότι του ζητούσε στενός συνεργάτης του για να αγοράσει ο υπουργός διαμέρισμα στην κόρη του κ.λπ.

Η Ν.Δ. κατά πάγια τακτική σε όλους τους σκανδαλιάρηδες βουλευτές χρέωσε μόνο πολιτικές ευθύνες στο πόρισμά της όπως συνηθίζεται πατροπαράδοτα στο δικομματισμό.

Ο Κ. Καραμανλής τον είχε ξαναψεκάσει με δήθεν καθαρτικό κόβοντάς τον από τις λίστες των εκλογών του περασμένου Οκτωβρίου που η ΝΔ δεν υπήρχε περίπτωση να επανεκλεγεί έτσι κι αλλιώς. Με τον τρόπο αυτό έριξε "στάχτη στα μάτια" των ψηφοφόρων της ΝΔ πως κάτι τιμώρησε κι εκείνος στο ιστορικό του.

Οταν εξελέγη ο Α. Σαμαράς ο κλεφτοπόλεμος συνεχίστηκε... Η Νέα Δημοκρατίας δεν επανακάμπτει με τίποτα στη συνείδηση των Ελλήνων, οι δημοσκοπήσεις πάνε χάλια όπως και της κυβέρνησης. Η παράταξη είχε ανάγκη από άρωμα κάθαρσης κι ο πρόεδρός της από πυγμή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αποδιοπομπαίος είχε δηλώσει ότι είναι ιδρυτικό μέλος της Ν.Δ., ψηφίζεται 30 και πλέον χρόνια από τους Δωδεκανησίους και έχει «μια ιστορία που δεν διαγράφεται με τίποτα».

Σήμερα τελικά και πέρασε στην ιστορία και διαγράφτηκε.

καί... εις άλλους με υγεία..

Καθαρίστηκε τώρα η Νέα Δημοκρατία .... Μοσχοβολάει κάθαρση !!!


Να σημειωθεί ότι τα κεντρικά δελτία ειδήσεων ενημερώθηκαν επισήμως για το θέμα μέσω sms, στις 9.20 το βράδυ, ενώ το όλο θέμα χειρίστηκε αποκλειστικά το πολιτικό γραφείο του προέδρου της Ν.Δ.



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share