11/4/10

Κοινότητα Ανθούσας : To εμιράτο της διαφθοράς

Από: Πρωτοβουλία Πολιτών Ανθούσας

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Θα το καταθέσω φωναχτά αυτό που αισθάνομαι΄ η Ελευθερία μας απαιτεί Αρετή και Τόλμη. Σήμερα η Δημοκρατία χρειάζεται δυο ακόμη προϋποθέσεις για να λειτουργήσει αποτελεσματικά: πολίτες ορθά πληροφορημένους που ταυτόχρονα να διαθέτουν και ικανότητα ευθυκρισίας....



Αγαπητές συμπολίτισσες ,αγαπητοί συμπολίτες.

● Ο πρόεδρος της κοινότητας Ανθούσας Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης και οι σύμβουλοι του είχαν ένα ΟΡΑΜΑ προεκλογικά : όταν εκλεγούν να πούμε το ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ και να είναι συνεπείς στα 3 χρόνια της θητείας τους στην απόκρυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ από τους κατοίκους της Ανθούσας.

ΑΠΟΦΑΣΗ 225/2008 του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών!!

Σε βάρος των ανωτέρω στη συνέχεια της από 29/9/2006 πορισματικής έκθεσης της Δ/νσης Οικονομικής Επιθεώρησης Ανατολικής Αττικής αναφορικά με διενεργηθέντα διαχειριστικό – οικονομικό έλεγχο για τα οικονομικά έτη 2001 - 2004 στην κοινότητα της Ανθούσας ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση στον πρώην πρόεδρο και στους συμβούλους αλλά επειδή η δικαιοσύνη είναι τυφλή άφησε να παραγραφεί το αδίκημα. Έμαθε κανένας σας τίποτα??

ΡΩΤΑΜΕ………τον κοινοτάρχη!!

Γιατί ??
δεν προκάλεσες όταν ανάλαβες την επίσπευση Διαχειστικού - Οικονομικού ελέγχου για τον καταλογισμό του διασπαθισθέντος χρήματος των δημοτών της Ανθούσας,αφού με την απόφαση 1 / 23-01-2008 διαπιστώνεται ΧΡΕΟΣ <911.201€> στην υπηρεσία ύδρευσης και προτίμησες τον κώδικα " Οmerta " της σιωπής !!! που χρησιμοποιεί η φιλανθρωπική οργάνωση " Κ…. N….." ???

Γιατί ??
ενώ γνώριζες την απόφαση 225/2008 όπου σου επιδόθηκε στις 08/02/2008 δεν ενημέρωσες τους κατοίκους της Ανθούσας ; που είναι το αίσθημα ευθύνης ως πρόεδρος < θεσμός > η αξιοπρέπεια σου που είναι !!! Τι ζητάμε ε ;;

♦ Αντί με σκυμμένο το κεφάλι, να μας ζητάς συγνώμη για τον συνεχή εξευτελισμό του κοινοτικού καταστήματος ,αντιμετωπίζεις με θράσος, αυταρχισμό, αλαζονεία τους συμπολίτες μας .

Γιατί ??
κάλυψες τους δικούς σου συμβούλους ,αφού με την 225 απόφαση τους είχε ασκηθεί δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση ?? αυτό ήταν το ιστορικό σου χρέος ? να πορευτείς με τους υπόδικους της παραγραφής;;;

Γιατί τέτοια μεγαλοψυχία ??
για προσωπικούς λόγους ο πρώην κοινοτάρχης κ.” Χρέος “ υπέβαλλε την παραίτηση του στο κοινοτικό συμβούλιο, αφού πρώτα φρόντισε να διαλύσει έναν συνδυασμό θέλοντας έτσι, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης να ευχαριστήσει τον προστάτη του και σήμερα ο βρυκόλακας ….μυρίστηκε κόκκαλο και είπε να γλύψει……!!!!!.

" βρωμίζεις τον κόσμο μας…॥ δεν έχεις πρόσωπο……।ούτε μπέσα………। "

«Χαρά να σε γιαούρτωνα εκεί που ρητορεύεις,… ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ» (Διονύσης Σαββόπουλος)

Γιατί κάλυψες ??
και τους δικούς του συμβούλους ,για να τους έχεις φερέφωνα σαυ ??
Ν Α Ι Σ Ε Ο Λ Α ……………!!! όπως και αποδείχτηκε στα μέχρι τώρα συμβούλια…!!
με τους υπόδικους της παραγραφής?

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!

♦ Αν προκαλούσες δεύτερο διαχειριστικό έλεγχο, θα τίναζε στον αέρα την κοινότητα, μετά την δημοσιοποίηση των ΜΜΕ για το ΧΑΡΑΤΣΙ που βάλατε στους κατοίκους, υποχρεώνοντάς τους να ξαναπληρώσουν το νερό, μετά την απαράδεκτη παράνομη πολιτική κάλυψη, όλων των πολιτικών προϊσταμένων σας .

♦ Προτίμησες να μετατρέψεις την κοινότητα, σε κερδοφόρα επιχείρηση εις βάρος όλων των κατοίκων της Ανθούσας και να το παίξεις προστάτης των υπόδικων της παραγραφής।

♦ Αίσχος Ντροπή ο κοινοτάρχης να εκμεταλλεύεται για την δική του προπαγάνδα την σφραγίδα " Ελληνική Δημοκρατία Κοινότητα Ανθούσας "και να προβαίνει στην διασπάθιση δημοσίου χρήματος για φωτοτυπικό χαρτί, φωτοαντίγραφα, βενζίνη, υπαλλήλους της κοινότητας προκειμένου να μοιράζουν τις ανακοινώσεις για τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες λασπολογόντας αξίες και πρoσωπικότητες με τα χρήματα των φορολογουμένων.

♦ Είναι πρόκληση εκείνα τα λαμόγια..! οι λαλίστατοι φωστήρες ..! που σκόπιμα πάντα μας κρύβουν την αλήθεια οι " υπόδικοι " που δημιούργησαν το χρέος να μας λένε ότι ως μόνη λύση ήταν η αύξηση στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ τιμωρώντας τους κατοίκους της Ανθούσας χωρίς να φταίνε !!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;

Με φωνή και δράση δίνουμε ελπίδα στα παιδιά μας!

Ένα είναι πλέον διαπιστωμένο ότι οι κάτοικοι μέρα με τη μέρα σας γυρίζουν την πλάτη και σας λένε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ……

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑΣ


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : NEMΕΣΙΣ




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share