9/5/10

Μεζονέτα 1.5 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι για τον Άρη

Κόκκινο- όπως μαθαίνουμε- έχουν χτυπήσει τα τηλέφωνα από το απόγευμα αφού αύριο Κυριακή στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει εκτενές...δημοσίευμα στο σπίτι στο Κολωνάκι που αγόρασε έναντι ενός εκατ. ευρώ περίπου ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Η εφημερίδα θέτει ερωτηματικά για το που βρήκε τα χρήματα για την αγορά του σπιτιού αφήνοντας υπονοούμενα ακόμα και για κατάχρηση δημόσιου χρήματος επί Υπουργίας του. Άνθρωποι που μπορούν να προβλέψουν τις κινήσεις του Άρη δεν αποκλείουν να απαντήσει ακόμα και με αγωγές αν χρειαστεί...


"Εγκέφαλος" πίσω από το δημοσίευμα πληροφορίες θέλουν να είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης αφού η εφημερίδα επικαλείται έγγραφα από το Δήμο και ήδη οι φήμες λένε ότι αυτός ίσως ήταν ένας τρόπος να "κοντύνουν" πολιτικά κάποιοι τον Σπηλιωτόπουλο, η υποψηφιότητα του οποίου για τη Δημαρχίας της Αθήνας ή την περιφέρεια Αττικής παραμένει ακόμα ανοιχτή στη σκέψη του Αντώνη Σαμαρά.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Άρης στον πόλεμο που έχει ανοίξει έχει ένα ισχυρό επιχείρημα ότι το σπίτι του στο Λυκαβηττό το αγόρασε το 2006, έναν χρόνο δηλαδή πριν γίνει Υπουργός και ενώ μέχρι τότε δεν είχε διαχειριστεί ποτέ του δημόσιο χρήμα! Αυτό λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του οι οποίοι μάλιστα επισημαίνουν ότι η κατοικία του πρώην Υπουργού αγοράστηκε με χρήματα που προήλθαν από τη πώληση ακίνητης περιουσίας που είχε στην Πάτρα και "δεν υπάρχει καμία σκιά στο πόθεν έσχες".

Την ίδια στιγμή μέσα στη ΝΔ υπάρχουν κι εκείνοι που επικαλούνται σήμερα την αποκάλυψη της νέας εφημερίδας του Σ. Κοτρώτσου "Αποκαλύψεις" και σύμφωνα με την οποία ο Υπουργός Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου, την ώρα που κόβει μισθούς και συντάξεις, νοικιάζει τη βίλλα του στη Σέριφο έναντι 4.000 ευρώ την εβδομάδα(!!!).

Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι καθ' όλα νόμιμο, αλλά είναι άραγε και ηθικό από μέρους του;....



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share