29/5/10

Η Ελλάδα στο Δ(ο)Ν.Τ. και το ATHENS PRIDE παρελαύνει...

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από αναγνώστη

Όταν ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν Υπουργός Υγείας , ανακάλυψε ότι αγοράζαμε ιατρικά μηχανήματα 1000% ακριβότερα ακόμα και από τους Σαουδάραβες. Μάλλον αυθόρμητα και χωρίς - υποθέτω - να ενημερώσει κάποιον που «γνωρίζει το θέμα», ΜΙΛΗΣΕ στους «δημοσιογράφους».

Την επόμενη μέρα οι «δημοσιογράφοι» έβγαλαν τον Βαλλιανάτο (τυχαίως), ΚΑΤΙ είπε (ψάξτε το σε βιντεο καναλιών της εποχής) και τις επόμενες μέρες ο Νικήτας άφησε το Υπουργείο και χάραξε ρότα για Δήμαρχος...


ΣΗΜΕΡΑ την ώρα που όλοι μας περνάμε το μαρτύριο του Δ.Ν.Τ. και κατεβαίνουμε στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην “σοσιαλιστική” χούντα, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού –τουλάχιστον στη θητεία του σαν Υπουργός Παιδείας (Εθνικής ΤΟΤΕ)- έκλεισε την Πλατεία Κλαυθμώνος μέσω του Προστάτη του Πολίτη, για να κάνει παρέλαση με τους Περήφανους των Αθηνών.

Το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ Συλλαλητήριο το έστειλαν οι Προστάτες του Πολίτη σε άλλη πλατεία. Ποιος Γκαίμπελς και ποιος Μακιαβέλι (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα), ΕΔΩ έχουμε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-και λοιπούς Εθνοσωτήρες που μας φτύνουν στα μούτρα μας και απαιτούν να τους δεχόμαστε, να τους έχουμε εμπιστοσύνη και άκουσον άκουσον να τους ψηφίσουμε.

Αν οι "Περήφανοι" θέλουν να λένε ότι αποτελούν μέλος του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας θα τους πρότεινα να συγκλίνουν και να διαμαρτυρηθούν μαζί με αυτούς της άλλης πλατείας (Κοτζιά).

Αν ΟΧΙ θα αποδειχθεί ότι ΚΑΠΟΙΟΣ τους χρησιμοποιεί και ΙΣΩΣ βάζοντας κάποιους άλλους κυβερνοκινούμενους ΝΕΑΡΟΥΣ να προβοκάρουν με μολότωφ και καταστροφές (ευτυχώς είναι Σάββατο και δεν θα βρουν - θέλω να ελπίζω - εύκολους ανθρώπινους στόχους), ώστε τα ξένα Μ.Μ.Ε(ξαπάτησης) θα δείχνουν ΠΑΛΙ φωτιές και αντι-τουριστικές εικόνες σε όλο τον κόσμο…!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ…???
ΠΩΣ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…????


ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ … ΕΕΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ



Αναγνώστης

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share