2/5/10

Δείτε πως λειτουργεί η Προστασία του Πολίτη - Είναι χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας που έχουμε ...

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε με χαρακτηριστικό τρόπο πως λειτουργούν οι μπάτσοι υπάλληλοι του κράτος στους πολίτες υπό το περιτύλιγμα που λέγεται "προστασία του πολίτη".

Και μην αρχίσετε ορισμένοι λάτρες των ενστόλων τα γνωστά υπάρχουν και εξαιρέσεις , διότι εξαιρέσεις υπάρχουν παντού αλλά οι εντολές που έχουν είναι να λειτουργούν σαν μπάτσοι.

Εμείς άλλωστε είμαστε εκείνοι που καθημερινά στιγματίζουμε τον τραμπουκισμό των εργολάβων τις ενημέρωσης και εκεί όμως υπάρχουν εξαιρέσεις...


Σημασία έχει πως δυστυχώς εξαιρέσεις είναι ... τόσο οι ευσυνείδητοι δημοσιογράφοι όσο και οι ευσυνείδητοι αστυνομικοί , είναι κανόνας άλλωστε στην Ελλάδα οτι οι εξαιρέσεις των ευσυνείδητων δεν προοδεύον στο κύκλο τους.

Πάψτε λοίπον εσείς οι όποιοι να σκέφτεστε και να λειτουργείτε ως ΜΠΑΤΣΟΙ εκθέτοντας και τους σωστούς συναδέλφους σας , μην ξεχνάτε πως το σάπιο πολιτικό σύστημα που με τόσο ζήλο (ορισμένοι γκάβακες υπηρετείτε) δεν είναι σάπιο μόνο για τους άλλους αλλά και για σας εσάς τους ίδιους.

Πάρτε χαμπάρι πως σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν μόνο συνάδελφοι , αλλά και συμπολίτες σας . Συμπολίτες σας οι οποίοι, δεν είναι κατώτεροι από εσας επειδή δεν φοράνε στολή.

Τα νέα μέτρα θα "κτυπήσουν" την πόρτα και των δικών σας οικογενειών , με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα εισβάλλουν και στις οικογένειες όλων των άλλων συμπολιτών σας που τυγχάνει να μην φοράνε στολή.


Αυτό ακριβώς είναι το "καρούμπαλο" που ορισμένοι πρέπει να βγάλετε απο το κεφάλι σας.

Πέρα όμως απο αυτά , και χωρίς κανένα απολύτως σχόλιο για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο δείτε πως συμπεριφέρονται οι μπάτσοι στους Έλληνες πολίτες, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, έτυχε να υπάρχει κάμερα και το κατέγραψε.

Ευτυχώς όπου στο διαδίκτυο οι εικόνες κάνουν το γύρω του κόσμου και έτσι και οι ομογενείς μας μπορούν να πάρουν μια γεύση απο Ελληνική Δημοκρατία .

Όλοι οι άλλοι βέβαια απλώς θα γελάνε με τα χάλια της χώρας που γέννησε κάποτε ... πολύ παλιά... τη Δημοκρατία.




Διαβάστε επίσης :

Ξεχείλισε η οργή του λαού - Επιτέθηκαν στον Κακλαμάνη (Αμοντάριστα πλάνα)


Επειδή η κατάρρευση δεν είναι μόνο οικονομική (Δείτε το βίντεο)




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share