2/5/10

Μας πήραν τα μέτρα - Η κυβέρνηση πιόνι ανακοίνωσε το φιρμάνι του ΔΝΤ (Δείτε το βίντεο)

Στη θέση του ντελάλη αυτή τη φορά ο Παπακωνσταντίνου !

Μετά το πράσινο φώς απο τα ΜΜΕ που είχαν προαναγγείλει τα σκληρά μέτρα και έστειλαν το μήνυμα πως ο κόσμος αντέχει ακόμη λίγο, η κυβέρνηση μαριονέτα προχώρησε στην επίσημη εξαγγελία των νέων μέτρων μετά και απο τις τελευταίες προβοκατόρικες δημοσκοπήσεις που είδαν το φώς της δημοσιότητας.

Οι τελευταίες εξελίξεις...


... δικαιώνουν επισήμως τον διεθνής αναλυτής Bob Chapman του International Forecaster που πρόσφατα είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα αποτελεί τον δούρειο ίππο των ΗΠΑ για την Ενωμένη Ευρώπη και το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

Πιόνι της παγκόσμιας διακυβέρνησης ο Παπανδρέου

Ο Bob Chapman είχε τονίσει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι μέλος της λέσχης Μπιλντερμπεργκ και ένθερμος υποστηρικτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ημέρες από αυτή τη δήλωση και ο πρωθυπουργός της χώρας αποκάλυψε στο συνέδριο του Economist ότι «Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα»

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οπού μαζί με τα νέα μέτρα ανακοίνωσαν και τη δημιουργία ειδικού ταμείου για τη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος, το οποίο θα τροφοδοτείται από τα κεφάλαια του μηχανισμού στήριξης της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Με άλλα λόγια ζεστό χρήμα για της τράπεζες !!!

Κατά τα αλλά μας είπε οτι τα σκληρά μέτρα είναι μονόδρομος για το καλό της χώρας , η χώρα δηλαδή δεν είμαστε εμείς αλλά οι τράπεζες.

Όπως όλα δείχνουν αυτά είναι μόνο η αρχή...

Σύντομα θα ξαναβγάλουν και νέες δημοσκοπήσεις που να δείχνουν το λαό να "ζητά" και νέα σκληρότερα μέτρα , σύντομα θα μας που και πάλι οτι είναι για το καλό μας , σύντομα θα ξανα αποκαλέσουν τους εαυτούς τους πατριώτες.....

Προς το παρόν αυτό είναι το νέο φιρμάνι....



Ο Παπακωνσταντίνου δήλωσε οτι το αργότερο έως την Τρίτη θα έχει κατατεθεί το σχετικό νομοσχέδιο με όλα αυτά τα σκληρά μέτρα στη Βουλή για "ψήφιση" με τη μορφή του κατεπείγοντος , (το ψήφιση σε εισαγωγικά για να καταλάβετε πόσο δημοκρατία έχουμε) λές και υπάρχει περίπτωση και να μην τα ψηφίσουν...

Έτσι λειτουργεί πλέον η δημοκρατία στην Ελλάδα , όπως η "προστασία του πολίτη" , που όταν τους πάρεις τηλέφωνο για ληστεία, καθυστερούν να έρθουν , μη φάνε καμιά πιστολιά , όταν όμως παίρνουν τις ασπίδες , τα κράνη και τα γκλόπ του δίνουν και καταλαβαίνει του πολίτη.

Δείτε και τις δημοσκοπήσεις των δελτίων λίγο πρίν ανακοινώσουν τα μέτρα...



Σε άλλο κανάλι όμως ,οι δημοσκοπήσεις άλλα λένε...



Αυτά για να καταλάβουν ορισμένοι πως οι δημοσκοπήσεις διαμορφώνονται πάντα στα μέτρα τους , είτε ξεκάθαρα υπέρ των κυβερνητικών θέσεων , είτε λιγάκι πιο ρεαλιστικές, αλλά πάντα σε τέτοια ποσοστά όπου σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα να βρίσκονται εντός των σχεδίων τους.

Γι'αυτό άλλωστε και μας τις ανακοινώνουν ,τις άλλες
(τις κρυφές) τις κρατάνε μυστικές.

Για... όσους δεν κατάλαβαν η τελευταία δημοσκόπηση εμφανίζει τους Έλληνες να "τσιμπάνε" στο σχέδιο που ετοιμάζουν τα ξένα κέντρα διακυβέρνησης σε περίπτωση ανάγκης.... θα λέγεται "κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας" για να νομίζουν οι Έλληνες οτι τους κυβερνούν Έλληνες.....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Το σχέδιο τους είναι πολύ πιο βρώμικο απ'οσο νομίζετε....



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share