8/5/10

Επιστολή 'Αδωνι Γεωργιάδη στο ΤΕΙΡΕΣΙΑ για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου - Δημοσιεύεται προκειμένου να κατατεθούν απόψεις αναγνωστών

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε προς δημοσίευση στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ την κάτωθι επιστολή με τίτλο:

"Διαβάστε και σχολιάστε στην εκκλησία του δήμου τις διευκρινίσεις του Άδωνι Γεωργιάδη περί της στάσεως στην ψηφοφορία για το ΔΝΤ"

Στο ΤΕΙΡΕΣΙΑ δεν δημοσιεύουμε ποτέ Δελτία Τύπου ή επιστολές πολιτικών προσώπων όταν αυτές εξυπηρετούν θέσεις καθαρά κομματικού χαρακτήρα ή αναφέρονται σε κομματικές γραμμές ή αντιπαραθέσεις .

Η παρούσα εξαιρείται επειδή εστάλη προς δημοσίευση με σκοπό να την σχολιάσουν οι αναγνώστες μας και να στείλουν τη δική τους απάντηση στις θέσεις του βουλευτή , οι οποίες και θα δημοσιεύονται παρακάτω με συνεχής ανανέωση της σελίδας....


Για τις επόμενες ημέρες οι αναγνώστες μας θα έχουν τη δυνατότητα να απαντούν στον κ.Γεωργιάδη μέσω email προς το contact.tiresias@yahoo.gr τα άρθρα των αναγνωστών θα δημοσιεύονται ανανεώνοντας κάθε φορά τη συγκεκριμένη σελίδα εώς την 15η Μαιου 2010.

Άρθρα που τυχόν περιέχουν προσωπικές ύβρις κατά του κ.Γεωργιάδη δεν θα δημοσιευθούν. Παρακαλούμε να είστε το δυνατόν κόσμιοι.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την παρούσα:

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ

Χθες ζήσαμε την κρισιμότερη συνεδρίασι της Βουλής των Ελλήνων των τελευταίων 40 χρόνων. Ο ΛΑ.Ο.Σ. όπως γνωρίζετε ψήφισε επί της Αρχής ΝΑΙ! Αυτή μας η στάσις, υπαγορευμένη, όχι από πολιτικό υπολογισμό, αλλά με γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον, προξένησε πολλές αντιδράσεις.

Πολλές θετικές, πολλές περισσότερες αρνητικές. Οφείλω λοιπόν να δώσω σε όλους σας τις αναγκαίες εξηγήσεις και να δεχθώ εδώ, τα σχόλια, τις αντιρρήσεις, τις ενστάσεις ή τις ιδέες σας. Δεσμεύομαι να απαντήσω προσωπικά σε όλα τα σχόλια ένα προς ένα, διότι ιδιατέρως με ενδιαφέρει να σας πείσω, για το ορθόν της πράξεώς μας.

Πρώτον ας αναλύσουμε σε ποιό ακριβώς σημείο βρισκόμαστε σήμερα.

Η Ελλάς χρειάζεται στις 19 Μαϊου 11 δις ευρώ, για την αποπληρωμή δανείου και περίπου άλλα 10 δις έως το τέλος του μήνα, για πληρωμές μισθών και συντάξεων. Ο συνήθης χώρος δανεισμού μας, το παγκόσμιο σύστημα των αγορών δηλαδή, είναι πλέον κλειστός για μας.

Σήμερα, όταν κατά τις 11.30 υπήρχαν φήμες, ότι η συμφωνία θα μπλοκαριστεί στην Γερμανική Βουλή λόγω διαφόρων κωλυμάτων το spread έφθασε αμέσως στις 1050 μονάδες βάσης, για να υποχωρήση μετά στις 600. Για να καταλάβετε τί θα πη αυτό, το Ντουμπάϊ την ημέρα που κήρυξε στάσι πληρωμών, δανειζόταν με 460 μονάδες βάσης. Κοινώς, από τις αγορές δεν μπορούμε να δανεισθούμε ούτε ένα ευρώ!

Άρα έχουμε μπροστά μας δύο επιλογές ή με κάποιον τρόπο θα βρούμε χρήματα για να πληρώσουμε και να παραμείνουμε αξιόχρεοι ή θα κηρύξουμε παύσι πληρωμών, δηλαδή χρεωκοπία.

Ας δούμε ποιες λύσεις έχουν ακουστεί για να δανεισθούμε πέραν του μηχανισμού Ε.Ε-ΕΚΤ-ΔΝΤ.

Ρωσία: κάποιοι διαδίδουν ότι η Ρωσία μας έδινε χρήματα και εμείς τα αρνηθήκαμε. Πέραν του γενικού, πόσα χρήματα, με τί όρους κλπ το μείζον είναι ότι τελικά αυτό είναι ψέμμα. Ο Ρώσος Πρόεδρος Μεντβέντεφ ενώπιον των καμερών στο σχετικό ταξείδι εκεί του Παπανδρέου, είπε ότι προτρέπει τον Έλληνα Πρωθπουργό να πάη στο ΔΝΤ.

Κίνα: Πλην ενός δημοσιεύματος στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τον Νοέμβριο, όπου ανέφερε ότι η Κίνα μας έδινε 60 δις (χρειαζόμαστε στην τριετία 130 δις) με αντάλλαγμα όλα τα μεγάλα λιμάνια και αεροδρόμια της χώρας μας, τίποτε άλλο σχετικό δεν έχει γραφτεί.

Καμμία δήλωσις Κινέζου αξιωματούχου. Η ιδέα ότι οι Κινέζοι μας τα έδιναν άνευ τόκου, όπως γράφεται σε σχετικά μηνύματα επειδή είμαστε ωραίοι και αυτοί φιλάνθρωποι είναι τόσο αληθινή όσο η Σταχτοπούτα. Εάν ισχύη η πληροφορία για τα λιμάνια και για τα αεροδρόμια, απλώς θα υπενθυμίσω ότι αυτά ακριβώς είχαν ζητήσει και οι Ιταλοί το πρωινό της 28ης Οκτωβρίου του 1940...

ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου): Χθες, μέσα στην γενική του παραζάλη, ο κ. Σαμαράς, αφού προσπαθούσε να εξηγήση, ότι καταψηφίζει μεν, αλλά θα τηρήση δε την συμφωνία κλπ ανέφερε ότι έχουμε 260 δις που κάθονται στην ΚΕΔ. Όμως ο κ. Δούκας, τρεις ημέρες πριν, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπαίδι ανέλυσε με στοιχεία ότι η πραγματική αξία της ΚΕΔ δεν είναι παραπάνω από 30 δις και μάλιστα όχι άμεσα αξιοποιήσιμα λόγω γραφειοκρατικών και νομικών προβλημάτων. Θα μου πείτε γιατί να πιστέψουμε τον κ. Δούκα και όχι τον κ. Σαμαρά;

Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι αν είχαμε αυτά τα 260 δίς εκεί και είναι εύκολο να τα πάρουμε, γιατί δεν τα αξιοποίησε η Ν.Δ. να κρατούσε και την εξουσία, αλλά προτίμησε να αποχωρήση. Και δεύτερον διότι ο κ. Δούκας ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος της ΚΕΔ (ενώ ο κ. Σαμαράς για λίγους μόνον μήνες Υπουργός Πολιτισμού) και ειδικός της αγοράς, άρα κάτι παραπάνω γνωρίζει. Και πάλι όμως και αλήθεια να έλεγε χθες ο κ. Σαμαράς, προφανώς δεν προλαβαίνουμε να πουλήσουμε 20 δίς ακίνητα μέσα στον Μάϊο, οπότε πάλι πρέπει να πάρουμε τα λεφτά και με τις πωλήσεις που πρότεινε ο κ. Σαμαράς να ξεχρεώσουμε γρηγορότερα για να φύγη από την χώρα μας το ΔΝΤ.

Εάν κάποιος από εσάς έχει να προτείνη κάποια άλλη λύσι, έως τις 19 Μαίου, πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε και αν είναι αληθινή, να ζητήσουμε και Συγγνώμη για την ψήφο μας.
Άρα ελλείψει άλλης λύσεως, αυτός ο μηχανισμός ήταν ο μόνος δρόμος. Όμως το κακό είναι ότι τα λεφτά αυτοί μας τα δίνουν με τους συγκεκριμένους οικονομικούς όρους.

Η άλλη λύσι είναι να χρεωκοπήσουμε. Να πούμε δηλαδή, αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχω να πληρώσω, ελάτε να επαναδιαπραγματευθούμε το χρέος μου. Αυτό σημαίνει ότι για ένα διάστημα, είσαι εκτός οικονομικού συστήματος. Για πόσο άγνωστο. Εξαρτάται για ένα 6μηνο όμως τουλάχιστον σίγουρα. Τί θα πη πρακτικά όμως η χρεωκοπία;

Την ίδια στιγμή που δεν θα πέρναγε π.χ. το χθεσινό νομοσχέδιο, οι Τράπεζες μας θα έκλειναν. Όλες μας οι καταθέσεις θα δημεύονταν (στο μέλλον όσοι επιζούσαν μπορεί να διεκδικούσαν ένα μέρος από αυτές). Το Κράτος δεν θα είχε να πληρώση ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις, ούτε δώρα, ούτε τίποτε. Οι εισαγωγές της χώρας σε βασικά αγαθά θα σταματούσαν.

Σε τρεις με τέσσερις ημέρες το πολύ τα τρόφιμα (το 80% των οποίων είναι εισαγόμενα) θα εξαντλούντο. Οι ένοπλές δυνάμεις δεν θα είχαν καύσιμα, ανταλλακτικά κλπ εντός ενός ή δύο εβδομάδων το πολύ.

Οι πόλεις, ελλείψει Κράτους, αφού Αστυνομία, Δικαιοσύνη κλπ άνευ χρημάτων θα είχαν σταματήσει να λειτουργούν κανονικά, θα ήταν στο έλεος ενόπλων συμμοριών που θα έκαναν πλιάτσικο όπου μπορούσαν για να εξασφαλίσουν αγαθά για την μαύρη αγορά.

Αυτά που σας περιγράφω δεν είναι φανταστικά σενάρια, αλλά αυτά που έγιναν τις πρώτες ημέρες που μία χώρα χρεωκόπησε. Αντιλαμβάνεστε τα εγκλήματα, το χάος κλπ που θα επακολουθούσε. Όταν μετά από αρκετούς μήνες, μία νεά Τάξις, άγνωστη τώρα θα είχε δημιουργηθεί, θα ξεκινούσαμε από σαφώς χειρότερη θέσι και ακόμη και τα χρήματα που θα παίρνουμε υπό το ΔΝΤ θα φαντάζουν φανταστικά! Δεν περιγράφω άλλο. Π.χ. εάν οι Τούρκοι θα εκμεταλλεύονταν την ευκαιρία του χάους, για να αρπάξουν έδαφος κλπ βάλτε την φαντασία σας να δουλέψη.

Όλα αυτά σήμαινε το ΟΧΙ χθες! Ή παίρνεις τα λεφτά, υπό αυτούς τους επαχθείς όρους και προσπαθείς να κερδίσης χρόνο μήπως την γλιτώσεις ή ζεις αυτά που σας είπα και είναι και λίγα...

Η στάσις της Ν.Δ. που όλα αυτά τα ξέρει, ήταν τόσο γελοία που όταν το ΠΑΣΟΚ άφησε για κανένα δίωρο να αιωρείται στην ατμόσφαιρα η υπόνοια ότι θα πήγαινε στις 180 ψήφους, είχαν όλοι οι νεοδημοκράτες γίνει σαν τα άσπρα πανιά. Τους λυπήθηκε το ΠΑΣΟΚ και πήγε στους 151 και μπόρεσαν να πουν όχι, αλλιώς....

Ερχόμαστε τώρα σε μας. Κάποιοι λένε, ότι έπρεπε να αφήσουμε την Ελλάδα να χρεωκοπήση. Λυπούμαι αλλά όσοι το λένε αυτό, δεν ξέρουν τί λένε ακριβώς. Είναι ή εντελώς βλάκες ή προδότες! Εκτός αν πατριωτισμός είναι να αφήσης τον λαό σου, να υποφέρη έτσι.
Κάποιοι άλλοι, ότι αφού θα πέρναγε ούτως ή άλλως, γιατί να το χρεωθούμε εμείς....πάνω κάτω δηλαδή αυτό που έκανε η Ν.Δ.

Λυπούμαι και πάλι, η Ελλάς είναι εδώ που είναι σήμερα διότι οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν τέτοιοι καραγκιόζηδες. Φοβόντουσαν να πούνε στον κόσμο ποιό είναι το σωστό, υποχωρούσαν σε κάθε αίτημα και δανείζονταν συνεχώς υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας μας. Τέτοιοι πολιτικοί νομίζετε ότι είμαστε;

Όχι! Εμείς δεν θα γίνουμε αυτό που κοροϊδεύαμε. Ξέραμε ότι η θετική μας ψήφος, είναι πράξις εθνικής ευθύνης και μάλιστα με πολιτικό κόστος. Κόστος που εισπράττουμε υπέρ της πατρίδος μας είναι Τιμή για μας! Καθήκον μας, ως ηγεσία, δεν είναι να καθοδηγούμαστε, αλλά να καθοδηγούμε.

Η Αριστερά δικαίως θέλει να χρεωκοπήσουμε και να ζήσουμε όσα σας περιέγραψα. Μά αυτό ονειρεύεται! Την κατάλυσι της Αστικής Δημοκρατίας και την εφαρμογή Κομμουνιστικού Καθεστώτος. Είναι συνεπής η Αριστερά με την ιδεολογία της.

Εμείς όμως; Μπορούμε να επιθυμούμε την Καταστροφή της πατρίδος κατά τον τρόπο που περιγράψαμε.

Πριν από λίγες ώρες, το Φιλελεύθερο κόμμα της Γερμανίας έβγαλε ανακοίνωσι, τονίζοντας ότι ευχαριστεί τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ. που έσωσαν χθες την Ελλάδα και ίσως και την Ευρώπη. Όπως δε ακούστηκε στην Γερμανική Βουλή, εάν το χθεσινό νομοσχέδιο είχε ψηφιστεί στην Ελλάδα, μόνον από το Κυβερνητικό κόμμα, μπορεί και να μην ενέκριναν το δάνειο προς εμάς οι Γερμανοί.

Φανταστείτε σε τι περιπέτειες θα μας έβαζε, ο πολιτικαντισμός του κ. Σαμαρά…
Η πολιτική πράξις είναι πρωτίστως πράξις ευθύνης. Και η ηγεσία κρίνεται στις δύσκολες και όχι στις εύκολες στιγμές. Ο Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. χθες έδειξαν ότι είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα, ο κ. Σαμαράς μετέτρεψε την Ν.Δ. από κόμμα εξουσίας σε κόμμα διαμαρτυρίας. Κρίμα!

Είμαι λοιπόν εξαιρετικά υπερήφανος για την χθεσινή μας απόφασι.

Άδωνις Α. Γεωργιάδης
___________________________________________________________

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία, με τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Επειδή στο ΤΕΙΡΕΣΙΑ δεν δημοσιεύουμε ποτέ Δελτία Τύπου ή επιστολές πολιτικών προσώπων όταν αυτές εξυπηρετούν θέσεις καθαρά κομματικού χαρακτήρα ή αναφέρονται σε κομματικές γραμμές ή αντιπαραθέσεις .

Εξαιρέσαμε την παρούσα και την δημοσιεύσαμε αφού εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ με σκοπό να σχολιαστεί.

Σεβόμενοι τη διαφορετικότητα της άποψης, αλλά όχι την κοροιδία θα σας απαντήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια και όσο το δυνατόν περισσότερη αυτοσυγκράτηση.

Όπως εσείς έτσι και εμείς δεν έχουμε στη διάθεσή μας έγγραφα ή στοιχεία που να αποδεικνύουν ποιες ακριβώς επίσημες προτάσεις έχουν γίνει στη κυβέρνηση απο Κίνα και Ρωσία.

Το σίγουρο είναι πως ο πρωθυπουργός ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να ακολουθήσει σχέδιο στήριξης το οποίο αντικρούεται με τα συμφέροντα του Δυτικού κόσμου (Ευρώπη και Αμερική). Το εθνικό συμφέρον φαίνεται πως έρχεται πάντοτε δεύτερο σε τέτοιες συμφωνίες.

Εσείς άλλωστε στο ΛΑ.ΟΣ έχετε πολλές φορές αναφερθεί στη περίφημη λέσχη Μπίλντερμπεργκ που είναι μέλος ο πρωθυπουργός ενώ ουδείς αμφισβητεί οτι ο πρωθυπουργός μας είναι λάτρης και υπέρμαχος μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης δυτικού τύπου.

Πέρα όμως απο όλα αυτά και δεδομένου οτι εμείς και ως φαίνεται ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού γνωρίζουμε πολύ καλά οτι:

H Eλληνική Οικονομία δεν πρόκειται να σωθεί απο κουμπαράδες αλληλεγγύης και εθνικού εξευτελισμού.

H Eλληνική Οικονομία δεν πρόκειται να σωθεί απο αλλεπάλληλα δάνεια με στόχο την ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος και την προσωρινή κάλυψη τρεχουσών αναγκών χωρίς κατ 'ουσίας να αποπληρώνει το συνεχώς αυξανόμενο δημόσιο χρέος.

Κατά συνέπεια, ακόμη και ο ποιό αφελής έχει πλέον συνειδητοποιήσει οτι η Ελληνική Οικονομία ουσιαστικά έχει πτωχεύσει εδώ και μήνες , όχι εξ αιτίας της παγκόσμια οικονομικής κρίσης όπως ορισμένοι θέλουν να διαφημίζουν αλλά εξ'αιτίας της επι σειρά ετών κυβερνητικής λεηλασίας που αποδεικνύει περίτρανα το σάπιο πολιτικό σύστημα και το παρακράτος που χρόνια τώρα βασιλεύει στη χώρα τούτη.

Σας θυμίζουμε ότι:

Έχει αποδειχθεί ότι επι σειρά ετών μόνο φιλέλληνες δεν ήταν τελικά οι εκλεκτοί του λαού , αφού αποδείχθηκαν πειναλέοι καιροσκόποι που ήξεραν καλά πως να εκμεταλλευτούν με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες του λαού , για να κτίσουν τα οικογενειακά "τζάκια" που θα παρήγαγαν γενναιές ολόκληρες πρωθυπουργών.

"Εθνοσωτήρες" πρωθυπουργοί ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας απο τη μεταπολίτευση και μετά για να εξυπηρετούν τα ξένα κέντρα οπού και αυτά με τη σειρά τους, συντηρούσαν την εξουσία και "μπάλωναν" με τον ένα ή με το άλλο τρόπο τα αίσχη της εκάστοτε κυβέρνησης με τη βοήθεια της διαπλοκής και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που επίσης απολάμβαναν ένα μεγάλο κομμάτι απο την "πίτα".

Το δε λαό τον "φρόντισαν" και αυτόν να τον γαλουχήσουν στη "δημοκρατία" του δικομματισμού και να καλλιεργήσουν το μίσος ακόμη και μεταξύ οικογενειών για τις δήθεν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα της εξουσίας.

Σταδιακά οργάνωσαν καλύτερα το βρώμικο σχέδιο αφού, φρόντισαν τα Ελληνάκια απο τα παιδικά τους κιόλας χρόνια να γαλουχηθούν μέσα σε αυτό το κατεστημένο εισάγωντας στο στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα τις οργανωμένες κομματικές νεολαίες για να μάθει απο μικρό το παιδί να λειτουργεί με γνώμονα "τα καλά και συμφέροντα" έτσι ώστε η ζητιανιά για ρουσφέτι να γίνει μέρος της συνείδησής του.

Όταν η σήψη και η διαφθορά διογκώθηκε και άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια , οι "εθνοπατέρες" κυβερνήτες μας αποφάσισαν να ακολουθήσουν το σχέδιο που χρόνια τώρα προετοίμαζαν οι ισχυροί του πλανήτη για να κατακτήσουν ολόκληρα κράτη μέσω της οικονομικής αιχμαλωσίας.

Έτσι μας ενέταξαν άρον-άρον στη ζώνη του ευρώ, επειδή τότε ήταν ευκαιρία να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους οι Ελληνικές τράπεζες, τα μεγάλα κεφάλαια, οι ξένοι επενδυτές και... φυσικά οι "εθνοπατέρες", που γνώριζαν οτι αυτό κάποτε θα το πλήρωνε ακριβά η Ελλάδα . Μια οικονομία που ποτέ δεν είχε της προϋποθέσεις να μπει στο ευρώ.

Οι δε Ευρωπαίοι ήξεραν πολύ καλά τι έκανα όταν παρίσταναν πως δήθεν πιστεύουν τα greek statistic διοτί απο τότε ξεκινά και η ιστορία με το "μαγείρεμα" των οικονομικών στοιχείων.

Η Ελλάδα άλλωστε ήταν πάντα αιχμάλωτη τόσο των Ευρωπαίων όσο και τον Αμερικανών για τις αγορές αμυντικού εξοπλισμού λόγω των προβλημάτων στο Αιγαίο. Μήπως αυτά δεν τα ήξερε ο κ.Τσοχατζόπουλoς ; Που κάνει διακοπές τώρα ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας ;;

Θα μπορούσαμε να γράψουμε τόσα πολλά που θα γέμιζαν τόμους βιβλίων....

Η ιστορία όμως γράφεται πάντα απο τους νικητές , εκτός αυτών που ζούν και τα θυμούνται. Ήρωας λοιπόν κι ο Σημίτης στα σχολικά βιβλία.

Χρόνια τώρα οι Έλληνες ακούνε τις λέξεις , "λιτότητα" και "θυσίες" για το αύριο

Για να πάψουν να διαμαρτύρονται... τους έβαλαν να κι αυτούς να μάθουν να ζούν με δανεικά, δεν άφησαν νοικοκυριό που να μην το πάρουν τηλέφωνο για να του προσφέρουν πιστωτική κάρτα.

Όταν ο λαός πιάσει λεφτά στα χέρια του σταματάει να φωνάζει , ακόμη κι αν είναι δανεικά.

Μετά και λοιπόν απο τόσες θυσίες... μετά απο τόσες εκποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις δημοσίου πλούτου, τόσες εθνικές υποχωρήσεις (για να μην τα τσουγκρίζουν με τους ισχυρούς) , μετά και το τελευταίο σχέδιο "σωτηρίας" Goldman Sachs , μετά τόσες υποθηκεύσεις και τόσες προεισπράξεις κεφαλαίων δισεκατομμυρίων ευρώ ... και αφού παρα λίγο να τιτλοποιήσουν και τον Παρθενώνα (δείτε εδώ)....

Πήραν χαμπάρι οτι πτώχευσε η χώρα όταν πια κανείς δεν τους δάνειζε !

(και μην μας πείτε για κακοδιαχείρηση και τις γνωστές κουταμάρες γιατί έχει αποδειχθεί οτι ήξερα πολύ καλά τι έκαναν όταν διαχειριζόταν τα εθνικά δάνεια.)

Αφού όλοι οι προηγούμενοι "εθνοσωτήρες" φόρτωναν κανονικά τα χρέη τους στους επόμενους "εθνοσωτήρες" .... κάποια στιγμή ήταν λογικό να έρθει και η ώρα που να μην βρίσκουν πλέον δανεικά.

Οι δικαιολογίες περί παγκόσμιας κρίσης είναι "καραμέλα" για τα Μέσα Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσης , για τους Έλληνες η κρίση άρχισε απο όταν μας έβαλαν στο ευρώ. (τότε που μας έβγαλαν το Σπύρο Παπαδόπουλο να μας πει στην τηλεόραση οτι με το ευρώ θα είναι καλύτερα)

Το χειρότερο βέβαια είναι οι δανειστές που τους ταίζαν λεφτά τους "εθνοσωτήρες" εισέπρατταν μόνο τόκους (κι αυτούς μέσω άλλων δανείων)

Βλέποντας λοιπόν όλα αυτά οι δανειστές τώρα φοβούνται για τα κεφάλαια τους

Κι αναλαμβάνει λοιπόν ο "λεφτά υπάρχουν" και αφού δεν μπορεί να δανειστεί κι αυτός για να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων "εθνοπατέρων" για να τα ξαναφορτώσει με τη σείρα του στους επόμενους, εγκαλεί τον τελευταίο και τον πιο σκληρό δανειστή των πτωχευμένων κρατών το ΔΝΤ . Για να κάνει τί ;;;

Nα ξαναδανειστεί και πάλι για όσο κρατήσει η κυβέρνηση του να διασφαλίσει κι αυτός με τη σειρά του τα συμφέροντα των Ελληνικών τραπεζών και λοιπόν δανειστών οτι με την νεα διακυβέρνηση ΔΝΤ δεν θα χάσουν τα λεφτά τους. Κι όλα αυτά μέχρι .... να αναλάβει ο επόμενος.

Την ίδια στιγμή όμως κάποιοι άλλοι δανειστές έχουν ποντάρει δισεκατομμύρια στην Ελληνική πτώχευση .

Λέτε να μην ξέρουν τι κάνουν αυτοί που επι σειρά ετών παρακολουθούσαν και ταίζαν τους "εθνοσωτήρες" μας ;;

Tυχαίο είναι οτι τα πρώτα λεφτά απο το πακέτο του ΔΝΤ θα δωθούν για ενίσχυση των Ελληνικών τραπεζών ;;

Να σου λοιπόν και πάλι η ενίσχυση στις Ελληνικές τράπεζες , λίγα πήραν απο την κυβέρνηση Καραμανλή ; Γιατί δεν τους έφτασαν ούτε τότε ;;

H τράπεζες δεν έχουν πατρίδα κ.Γεωργιάδη και το ξέρετε πολύ καλά αυτό...

Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν δανείσει στην κυβέρνηση επενδύοντας στην εξαγορά του 25% περίπου του Ελληνικού δημοσίου χρέους αποκομίζοντας υψηλά κέρδη απο τα υψηλά επιτόκια των Ελληνικών ομολόγων αλλά ζητούν παράλληλα και την διασφάλιση των κεφαλαίων τους απο πιθανή πτώχευση. Καταλάβατε τώρα κ.Γεωργιάδη ποιοί θα χάσουν τα λεφτά τους με την πτώχευση ;;;

Ποιά λοιπόν η επιτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου, αφού και ο Καραμανλής να κυβερνούσε.... και παιδική χαρά να κυβερνούσε , πάλι σε ξένη διακυβέρνηση θα παρέδιδαν τη χώρα.

Και μετά έρχεται ο "πατριωτικός" Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός και βαράει συναγερμό στον Ελληνικό λαό , οι "υπερπατριώτες" ήταν οι μοναδικοί στη βουλή που για το καλό του τόπο (συμμαχίες δεν υπάρχουν) στήριξαν το σωτήριο έργο της "πατριωτικής" κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ για τη σωτηρία της πατρίδος.

Ακόμη πιο επικίνδυνη είναι η προπαγάνδα σας, και ο τρόπος που προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα μέσα απο μια προπαγάνδα τρομοκρατίας του πλήθους που θυμίζει άλλες εποχές.

Κατά τη γνώμη σας δηλαδή και μόνο η πρόταση για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους - έτσι ώστε να πάψουν επιτέλους κάποια στιγμή να υποθηκεύουν το μέλλον της πατρίδας μας με ατέρμονους δανεισμούς - (αυτό δηλαδή που και αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει) σημαίνει αυτομάτως την απόλυτη καταστροφή, το απόλυτο χάος που θα κυριαρχήσει... και όλα αυτά (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας) τα επιδιώκει επι σκοπού η αριστερά για να επικρατήσει το χάος και να γίνει πράξη αυτό που ονειρεύεται για τη χώρα να επικρατήσει η κόλαση.

Όλα αυτά που δηλώνετε τα πιστεύετε κιόλας κ.Γεωργιάδη ή απλά είναι η αναπαραγωγή της γραμμής Καρατζαφέρη. Γιατί αν όντως τα πιστεύετε προσωπικά πρέπει να το κοιτάξετε αυτό, μην το αφήνετε έτσι.

Τουλάχιστον μην χρησιμοποιείτε πια τη λέξη "πατρίδα" διότι προκαλείται!

Είστε δηλαδή το μοναδικό κόμμα της βουλής που ενώ κάποτε έκανε λόγο για παράδοση της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , υπερψηφίσατε τελικά "πατριωτικά" το νομοσχέδιο για να στηρίξετε την "πατριωτική" κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τελικά ξέρετε τι αποδείξατε κ.Γεωργιάδη....

Πώς εκεί στο ΛΑ.Ο.Σ τελικά δεν είστε πατριώτες...

ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ λέγετε αυτό και όχι ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

Χρησιμοποιείται τη λέξη "πατρίδα" σαν δόλωμα για ψηφοθηρία.

Προσπαθώντας να είμαστε κόσμιοι δεν θα κάνουμε άλλα σχόλια που μετα βίας κρατιόμαστε για να μην τα γράψουμε. Το σίγουρο είναι οτι έχετε περάσει για πολύ μαλάκες τους πατριώτες που την πάτησαν και σας ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές.

Προσέξτε κι αυτό

Η επίσημη πτώχευση είναι σίγουρο οτι κάποια στιγμή θα ανακοινωθεί , όπως επίσης σίγουρο είναι οτι στους επόμενους μήνες θα ανακοινωθεί και νέα σειρά ακόμη σκληρότερων μέτρων και νέα αύξηση του ΦΠΑ στο 25%

Δεν ξέρουμε πόσο χέρι-χέρι θα είναι ο Καρατζαφέρης τότε με το ΠΑΣΟΚ , ούτε τι θα σκεφτείτε να πείτε τότε για να τρομοκρατήσετε τους Έλληνες...

Εκείνο που σίγουρα ξέρουμε είναι πως όταν θα σκεφτείτε το συγγνώμη (που λέτε στο άρθρο σας) θα είναι πλέον πολύ αργά.

Το κακό το κάνατε κιόλας... με μόνο 10 έδρες στη βουλή !


____________ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ____________
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Εδώ Τιμωρούν... Οι Ενεργοί Πολίτες


_______________________________________________________

Όσοι αναγνώστες επιθυμούν να απαντήσουν στον κ.Γεωργιάδη ,μπορούν να μας αποστείλουν email στο contact.tiresias@yahoo.gr

Η συγκεκριμένη σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα άρθρα σας έως και την 15η Μαιου 2010.
_____________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ
ΒΑΡΥ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!

______________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

κ. Γεωργιάδη,

την κοινοβουλευτική δημοκρατία την έχετε καταργήσει εσείς οι πολιτικοί.

Απαντήστε μου συγκεκριμένα στις παρακάτω ερωτήσεις:

Τι σημαίνει η φράση ‘’βουλευτική ασυλία’’;

Τι σημαίνει η φράση ‘’παραγραφή αδικημάτων’’;

Τι σημαίνει η φράση ‘’ αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη’’ . Ποινική δεν υπάρχει;

Ποια είναι η θέση σας στην πρόταση για κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης;

Πώς θα ζήσει ο ογδοντάχρονος συνταξιούχος των 500 και 600 ευρώ;

Πώς θα ζήσει ο άνεργος νέος επιστήμονας;

Είναι δίκαιοι οι έμμεσοι φόροι;

Και επιτέλους: ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ;
____________________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

Δυό κουβέντες μόνο, κι αν θέλει τις καταλαβαίνει

Υπήρξα ψηφοφόρος του Καρατζαφέρη γιατί σιχάθηκα τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ
για μια ακόμη φορά κατάλαβα οτι έκανα λάθος, δεν πειράζει , δεν θα το ξανακάνω.
_____________________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

Αγαπητέ κ. Γεωργιάδη.

Κατ'αρχήν, νιώθω σαν άνθρωπος, μεγάλη ντροπή και οργή που ψήφισα το κόμμα σας..

Μετά, καλό θα ήταν, αντί να το παίζετε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και να μας λέτε διάφορες φτηνές δικαιολογίες για την ψήφιση του νόμου υποδούλωσης της χώρας μας μέσω του Δ.Ν.Τ. σε ξένες δυνάμεις, να γυρίσετε τα βέλη σας, προς τον κ. Παπανδρέου, έναν ανίκανο διαχειριστή της εξουσίας, που έφτασε να κάθεται στον πρωθυπουργικό θρόνο, λέγοντας ψέμματα στους πολίτες και παραπλανώντας τους ανελέητα!

Στις τελευταίες εκλογές, οι πολίτες, εσάς και το ΠΑΣΟΚ, δεν σας στείλαμε στη βουλή, για να παραδώσετε την κυβέρνηση της Ελλάδος σε κατοχικές δυνάμεις Αμερικανών και Ευρωπαίων..

Κρίμα που θέλετε να λεγόσαστε και πατριωτικό κόμμα.

Σας ψηφίσαμε, για να προασπίσετε τα συμφέροντα της Ελλάδας, να προστατεύσετε και όχι να καταλύσετε το Σύνταγμα, να υπερασπιστείτε την Ελλάδα, να δώσετε ανάσα στους πολίτες που υποφέρουν λόγω οικονομικής κρίσης.

Δεν περιμέναμε να σηκώσετε τα χέρια ψηλά, απέναντι στα Διεθνή Τραπεζικά κοράκια και να μας παραδώσετε αμαχητί, έρμαιο των άπληστων ορέξεών τους, στα αχόρταγα δόντια τους..

Ξέρετε πολύ καλά κ. Γεωργιάδη, ότι με την παράδοση της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ. η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα γίνει μια πάμφτωχη χώρα, με ένα λαό που θα έχει χάσει όλα του τα κυριαρχικά δικαιώματα, εθνικά και οικονομικά.

Όλα αυτά τα δικαιώματα που χρειάστηκαν αγώνες επί αγώνων για να κατακτηθούν.
Ψηφίσατε να γίνει η χώρα μας προτεκτοράτο.

Ψηφίσατε τον αφανισμό της Ελλάδας..

Δεν μπήκατε καν στον κόπο, να δείτε τί έχει συμβεί σε όλες αυτές τις χώρες που είχαν την ατυχία να δανειστούν από το Δ.Ν.Τ...

Να σας αναφέρω απλά μόνο την Ταϋλάνδη, που για πάνω από 12 χρόνια, αυτή η Νο1 τουριστική χώρα στον κόσμο, λόγω δανείου που είχε πάρει από το Δ.Ν.Τ. και ενώ όλοι της οι κάτοικοι θα μπορούσαν να είναι πλούσιοι, οι Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γερμανοί, κ.τ.λ. έχουν αγοράσει όλη της την τουριστική βιομηχανία και την εκμεταλεύονται, ενώ ο λαός, δουλεύει γι'αυτούς, για ένα κομμάτι ψωμί..

Αυτό, με μαθηματική ακρίβεια θα συμβεί και στην Ελλάδα..

Κρίμα κ. Γεωργιάδη.. κρίμα..
Κρίμα που ταυτιστήκατε με έναν ψεύτη πρωθυπουργό..
Κρίμα που συμμετέχετε και σεις στην ιστορική αυτή προδοσία..
Κρίμα που σας εμπιστευτήκαμε..
Εύχομαι η αγανάκτηση και η οργή των Ελλήνων, να γίνουν ένα ποτάμι που θα σας πνίξει..

Η απογοήτευση που νιώθουμε προς εσάς και τους προδότες συναδέλφους σας είναι απέραντη και μή αναστρέψιμη..

Το μόνο που σας αξίζει, εσάς και το ΠΑΣΟΚ, είναι η εξορία.
_____________________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

Κ.Γεωργιάδη,

Δεν θα αναφερθω καν στο αν υποκινειται ο κ. Παπανδρεου απο "ξενους"!Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια!

Αλλα κ.Γεωργιαδη απο οτι φαινετε οι αρχαιοι προγονοι μας διαλεξαν αυτον τον τοπο οχι τυχαια!

Τι εχετε να πειτε κ. Γεωργιαδη για τα κοιτασματα ΟΥΡΑΝΙΟΥ που υπαρχουν στην Β.Ελλαδα?
Αυτα αν τα εξαγουμε δεν θα μας δωσουν καποια χρηματα?

Για το πετρελαιο που υπαρχει στο Αιγαιο?

Ουτε αυτο δεν θα μας δωσει χρηματα?

Οι πολεμικες αποζημιωσεις της Γερμανιας που ειναι κ.Γεωργιαδη?

Γιατι δεν διεκδικουμε αυτα που πρεπει?

δεν ειναι ουτε 1 ουτε 2 εκ. ειναι 60 ολοκληρα δις κ.Γεωργιαδη!!!

Τωρα να περασουμε σε ενα αλλο θεμα!

Ανεβαζει η κυβερνηση τον ΦΠΑ στο 23%

Προσπαθει να βρει λεφτα δεν λεω!

Αλλα δεν βλεπετε ολοι εσεις εκει μεσα οτι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
αφου περνετε που περνετε μετρα και οτι κατσει γιατι ας πουμε να μην το μειωσετε???

Ειμαι μολις 20 χρονων κ.Γεωργιαδη και βλεπω την πατριδα μου να καταστρεφετε απο ξενες δυναμεις! Λυσεις υπαρχουν κ.Γεωργιαδη!

Γιατι δεν περνετε παραδειγμα απο την Αργεντινη κ. Γεωργιαδη?
Μπορειτε σαφως να αμφισβητησετε ολα τα παραπανω αν ολα αυτα ειναι λαθος αλλα να προτεινω και γω κατι...

Διαλεξτε 2 - 3 απο ολα αυτα τα mail που θα λαβετε και διαβαστε τα στην Βουλη σας μηπως και καταλαβετε ολοι σας πως σκεφτεται ο κοσμος! Ειδατε τι εγινε πριν απο λιγες μερες?ολοι το ειδαμε!

ο κοσμος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ κ.Γεωργιαδη!

Ετσι οπως το πατε οι 300 καποια στιγμη οι αστυνομικες δυναμεις δεν θα μπορουν να κρατησουν το μαινομενο πληθος και σας βλεπω να φευγετε οπως ο Ντε λα Ρουα της Αργεντινης!

Δεν ειμαι ουτε αναρχικος ουτε τιποτα!ενας απλος πολιτης ειμαι και βλεπω και κρινω!
Καλη σας μερα κ.Γεωργιαδη!

Ελπιζω και γω οπως ολοι μας σε ενα καλυτερο αυριο!
_______________________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

Δυστυχώς ολοι το ιδιο ειστε, ενα ματσο πατριδοκαπιλοι που κοροιδευετε τον κοσμακι εκμεταλλευομενοι το δραμα και τις αδυναμιες του...

Ενα σμηνος κηφηνες που καταφερατε να εισβαλετε στην κυψελη του ελληνικου λαου...

Που ειναι τωρα οι ενεργειες που θα κανατε για το λαθρονομοσχέδιο ?

Που ειναι τωρα οι υπογραφες μας ?

Kι εγώ ο μαλακας νομιζα οτι κατι θα κανατε ?

Το μονο που κανατε ειναι το συνθημα του αρχηγου σας ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ

ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ !
______________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

Καλοπροαίρετα κύριε Βουλευτά.

Ο Ελληνικός λαός έχει μπερδευτεί, και αυτό είναι έργο των πολιτικών. Φταίνε όλοι οι Πολιτικοί απο το '74 και ύστερα. Να ψήφισες οτι ήθελες κύριε Α.Γεωργιάδη, αλλά με τον όρο να ανασταλεί αμέσως το άρθρο περί ευθύνης υπουργών, και παραγραφή 5ετιας των πολιτικών προσώπων.-Εκεί θα δούμε όλη την βρωμιά και το αίσχος του πολιτικού μας συστήματος- Εκατομμύρια, δισεκατομμύρια τα κλεμμένα, αλλά ποιος τολμά, αφού από την εποχή του Κοσκωτά, δεν τιμωρήθηκε κανένας σχεδόν για αυτό το έγκλημα παρόλο τις αποδείξεις που υπήρχαν για σημαντικούς πολιτικούς μας σήμερα, και αυτά που άφησαν στους απογόνους τους.

Κύριε Άδωνι αν πτωχεύσει η Ελλάδα, θα πεινάσουν και οι συνήθως ύποπτοι πολιτικοί και γνωστοί κλέφτες?

Δηλαδή θα πεινάσει Ο ΓΑΠ, Ο Καραμανλής, ο Κόκαλης, θα πεινάσει ο Χριστοφαράκος στην Γερμανία, θα πεινάσει το Μητσοτακεϊκο, θα πεινάσουν εκεί στην Εκάλη και την πολιτεία? Όσοι τα πήραν από το χρηματιστήριο, την Siemens, τα εξοπλιστικά προγράμματα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσοι από γαλατάδες, γιοί ταχυδρόμων, σύζυγοι συμβολαιογραφών, προσκυνητές του «Αγίου Όρους» όσοι που πριν δεν τους ήξεραν οι θυρωροί τους έκαναν γάμους εκατομμυρίων στο Παρίσι, κλπ. Όλοι αυτοί προστατεύονται από τον περίφημο νόμο περί ευθύνης υπουργών και παραγραφή της 5ετιας.

Φιλικά

ΔΤ
_________________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

Συνοπτικά για να μη σας κουράζω

1._ Το δίλλημα ΔΝΤ ή χρεωκοπία είναι πλασματικό και το ξέρει πολύ καλά ο κος Γεωργιάδης (αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος...)

Η επιστροφή στη δραχμή του λέει κάτι; Και μη μας πει πάλι "δεν προλαβαίνουμε μέχρι τις 19 Μαϊου". Γιατί η απάντηση είναι: Το Δεκέμβριο του 2009, τον Ιανουάριο του 2010, το Φεβρουάριο του 2010 που προλαβαίναμε ΘΕΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ κε Γεωργιάδη; Μη μας περνάτε για ηλίθιους λοιπόν!!!

2._ Τα παραδείγματα των άλλων χωρών που προσέτρεξαν στο ΔΝΤ, πάλι δεν λένε τίποτα στον κο Γεωργιάδη.

Αγαπητέ μας κε Γωργιάδη, το κόμμα σας κι εσείς προσωπικά θα μείνετε στην ιστορία ως αυτοί που παρέδωσαν την Ελλάδα σιδηροδέσμια στο διεθνές τραπεζικό σύστημα. Είτε το θέλετε είτε όχι.

3._ Σκέφτηκε ποτέ ο κος Γεωργιάδης να παραιτηθεί από βουλευτής καταγγέλοντας το αδιέξοδο που έχουν φέρει τη χώρα οι πολιτικοί; Και μη μας πει τώρα ότι δεν παραιτείται για να μείνει να πολεμήσει και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.

Με απλά λόγια, τόσα χρόνια βουλευτής ο κος Γεωργιάδης δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε τίποτα από το πλιάτσικο που γινότανε με το δημόσιο χρήμα, ώστε να βγεί να το καταγγείλει; Και να παραιτηθεί ταυτόχρονα ώστε να αποκτήσει υπόσταση η καταγγελία του και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αφήστε κε Γεωργιάδη... Σας κατάλαβε ο κόσμος πλέον (γιατί εμείς σας ξέραμε απο την αρχή) τι κουμάσια είστε.
__________________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

Μπράβο παιδιά που λέτε τα πράγματα με το όνομα τους ,

Εγώ θα ήθελα να κάνω μόνο μια ερώτηση στον κ.Γεωργιάδη και νομίζω πως έχω το δικαίωμα διοτι ψηφισα ΛΑ.Ο.Σ.

κ. Δωδεκαθειστά,

Μετά απο ολά αυτά. Εαν, λέω... εαν, δούμε τον Καρατζαφέρη υπουργό σε καμια κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" ν'αρχίσουμε να αναρωτιώμαστε ;
___________________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

Υπήρξα ψηφοφόρος του Καρατζαφέρη....όχι για αυτόν αλλά για εσας....
Πάλι κατάλαβα οτι έκανα λάθος, δεν πειράζει , δεν θα το ξανακάνω
___________________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Aναγνώστη

κ.Γεωργιάδη

Τολμώ να πω οτι και εγώ έκανα τα λάθος να σας ψηφίσω στις τελευταίες εκλογές μπορεί όχι εσάς προσωπικά αλλά το κόμμα σας,

Με ιδιαίτερη προσοχή διάβασα τα επιχειρήματα τα οπου θέσατε ώς διευκρίνιση για τους λόγους οπου υπερψηφίσατε το νομοσχέδιο που θα γονατίσει την ελληνική οικογένεια.

Ομολογώ λοιπόν πως όχι μόνον δεν με πείσατε αλλά απο αυτά που ισχυρίζεστε ξεπερνούν κάθε όριο φαντασίας και λαικισμού. Δεν υπήρξα ποτέ κομμουνιστής αλλά εξαγριώθηκα με τα επιχειρήματα σας όπως προφανώς και πολλοί άλλοι που τα διάβασαν με προσοχή.

Δηλαδή η αριστερά ανεξαιρέτως αν λέγετε ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται πως τα καταφέρει να δημιουργηθεί χάος στην χώρα ; Kαι ποιός θα κάνει εκλογές μέσα στο χάος ; ή μήπως εννοείτε οτι η αριστερά θέλει το χάος για να αναλάβει την εξουσία με δικτατορία;

Σας είχα ειλικρινά για ποιό σοβαρό άνθρωπο, αλλά μάλλον έκανα λάθος, εκτός βέβαια κι αν αυτά σας τα είπε ο πρόεδρος να τα λέτε, οπότε κάτι συμβαίνει...

Πίστευα κι εγώ οτι σας λασπολογούν σκοπίμως. Μετά άρχισα ν' αναρωτιέμαι βλέποντας τη σύζυγο του κατα τ'αλλα ηθικοτάτου κ.Γεωργιάδη να χορεύει σε τηλεπαιχνίδια....

Τώρα ήρθε και η ώρα μέσα απο τα επιχειρήματα σας για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου να καταλάβω οτι κάτι συμβαίνει τελικά με το ΛΑΟΣ.

Ίσως τελικά η πολιτική στην Ελλάδα να διαβρώνει τους πάντες και τα πάντα....

Αισθάνομαι ντροπή, για την κατάντια της χώρας οπου γέννησε τη δημοκρατία....

Αισθανομαι ντροπή που σας ψήφισα....
_______________________________________________

8/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Α. Γεωργιάδης με επιστολή του στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ενός πολιτικού εγκλήματος σε βάρος της χώρας.

Επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να αποποιηθεί της συνευθύνης του για την επερχόμενη δυστυχία πριν απ όλα και κυρίως επειδή και αυτός και το κόμμα του τρέμει τον επικείμενο λαϊκό ξεσηκωμό.

Επιχειρεί με θράσος να θέλει να μας πείσει για την «ορθότητα» μιας επιλογής ραγιαδισμού και αποζητά και διάλογο πάνω στο έγκλημα.

Του απαντάμε:

Αυτό είναι το μόνο για το οποίο μας έπεισες Άδωνη.

Για την απόλυτη ταύτισή σας στη συνενοχή.

Και μας είχε προϊδεάσει το κόμμα σου για την επικείμενη τέτοια συνενοχή, και από την ερμαφρόδιτη στάση του στο λαθρομεταναστευτικό…

Μας είχε προϊδεάσει ο αρχηγός σας με την πρακτική των συλλήβδην αφορισμών που τόλμησε να εκστομίσει αναφερόμενος σε όσους τόλμησαν να αντισταθούν, όχι ενστερνιζόμενοι γιαλατζή αντιδράσεις, αλλά επιχειρώντας να θυμίσουν στο πολιτικό σύστημα, πως με τη στάση του καταλύει το Σύνταγμα και καταργεί επί της ουσίας την Ελληνική Δημοκρατία.

Πρακτικά αυτό που με αγωνία επιχειρεί ο ΛΑΟΣ, είναι να πείσει για την απόλυτη ενσωμάτωσή του σε λογικές και σε μηχανισμούς αποδοχής, στήριξης και πολυεπίπεδης προώθησης των στρατηγικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης.


Η χρυσή ευκαιρία που χρειαζόταν για να αποδείξει την απόλυτη αφοσίωσή του σ αυτούς τους σχεδιασμούς, έπρεπε να είναι μια κορυφαία στιγμή που στις επιλογές του δε θα τηρούσε ούτε καν τα προσχήματα. Και το ξεπούλημα της Ελλάδας ήταν μια τέτοια στιγμή.

Ο κατοχικός δικτάτορας σας έδωσε στο χέρι ένα όπλο για να επιλέξετε ποιόν θα πυροβολήσετε. Εκείνον ή την Ελλάδα. Κι εσείς επιλέξατε…

Πυροβολήσατε την Ελλάδα.

Έτσι… Οι πατριδοκάπηλοι την ώρα των κρίσιμων αποφάσεων, πιάστηκαν χέρι χέρι με τους πατριδεμπόρους αποκαλύπτοντας το πραγματικό τους πρόσωπο και στον τελευταίο αφελή που επέμενε να τους πιστεύει.

Ας έρθουμε τώρα και στην ουσία της επιστολής σας:

1. Ισχυρίζεστε ψευδώς ότι Η Ελλάδα χρειάζεται ως τα τέλη Μαϊου 10 δις για πληρωμές μισθών και συντάξεων. Η αλήθεια είναι πως οι λογιστάδες της χρεοκοπίας αυτό που χρειάζονται είναι ζεστό χρήμα για να εξασφαλίσουν την μη πτώχευση των τοκογλύφων δανειστών στους οποίους κατέφυγαν με ληστρικούς όρους, με εξοντωτικά επιτόκια, με σκυμμένο το κεφάλι εξασφαλίζοντας μίζες, προμήθειες και παντελονιάσματα σε κάθε λογής ημέτερους και μεσολαβούντες.

2. Λέτε τη μισή αλήθεια στην προσπάθειά σας να εξασφαλίσετε κοινωνική ανοχή επικαλούμενοι ως μπαμπούλα την πληρωμή μισθών και συντάξεων, η υπόλοιπη μισή είναι πως όταν σπρώχνεις το πρόβλημα κάτω από το χαλί, τότε αυτό την επόμενη μέρα διογκώνεται. Πίσω από την ψευδολογία της καταβολής των συντάξεων του Μαϊου, αποκρύπτετε συνειδητά και σκόπιμα την περαιτέρω διόγκωση του δανεισμού που έχουν βάλει πλώρη για το επίπεδο των 500 δις. Αυτό το χρέος βρε απίστευτοι πολιτικάντηδες, ποια παραγωγική βάση και ποια αναπτυξιακή πολιτική θα εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις αποπληρωμής του???

3. Επικαλείστε όχι μόνο ψευδέστατα, αλλά και ξεδιάντροπα τη φημολογία περί ενδεχόμενου μπλοκαρίσματος του δανείου από τη Γερμανική βουλή. Το παιχνίδι ήταν σικέ και στημένο. Κι εσείς ντροπιασμένοι συνένοχοι σ αυτή την ολέθρια φαρσοκωμωδία.

Οι εξελίξεις απέδειξαν πως τα συναιτεράκια της Ευρώπης ανησυχούσαν περισσότερο απ ότι θα έπρεπε να ανησυχούμε εμείς για την πορεία της Ευρωζώνης συνολικά.

Επομένως…

Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ή ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ.

Με τη στάση σας επομένως συμβάλατε στο να εμποδίσετε την Ελλάδα να βρεθεί σε θέση πλεονεκτική. Λειτουργήσατε αβανταδόρικα απέναντι στη ληστοσυμμορία. Και το μόνο που καταφέρατε είναι να αποδείξετε τη μεγάλη σας συνενοχή σε μια πράξη εσχάτης προδοσίας σε βάρος της πατρίδας.

4. Ψευδέστατα και υποκριτικά σας πήρε ο πόνος για τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας. Επικαλείστε ένα πόνο που δε νοιώσατε αφού συνηγορήσατε στην εκχώρηση του συνόλου της εθνικής κυριαρχίας αποδεικνύοντας περίτρανα πως η συνολική πολιτική σας παρουσία ήταν στημένη σε ένα επικοινωνιακό ψευδολόγημα πατριδοκαπηλείας, το οποίο εν μια νυκτί αποδείξατε ότι δεν ήταν τίποτε διαφορετικό από ένας κακα μονταρισμένος χάρτινος πύργος.

5. Η αποθέωση όμως του ψεύδους, είναι η επίκληση μιας ακατάσχετης ραγιαδικού τύπου κινδυνολογίας, μιας εγκληματικής και μόνο ως προς την επίκλησή της κινδυνολογίας, μέσα από την οποία το μόνο που επιχειρείται είναι το ξέπλυμα μιας απροκάλυπτης υποταγής Ισχυρίζεται ότι:

«Την ίδια στιγμή που δεν θα πέρναγε π.χ. το χθεσινό νομοσχέδιο, οι Τράπεζες μας θα έκλειναν. Όλες μας οι καταθέσεις θα δημεύονταν (στο μέλλον όσοι επιζούσαν μπορεί να διεκδικούσαν ένα μέρος από αυτές). Το Κράτος δεν θα είχε να πληρώση ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις, ούτε δώρα, ούτε τίποτε. Οι εισαγωγές της χώρας σε βασικά αγαθά θα σταματούσαν.»

Και το ισχυρίζεται γιατί σκόπιμα αποκρύπτει πως οι συνέπειες και μόνο μιας τέτοιας εξέλιξης στην Ευρωζώνη, θα καθιστούσαν από μόνες τους αυτή την εξέλιξη απαγορευτική.

Αποκρύπτει, πως η δυνητική εκδήλωση μιας τέτοιας εξέλιξης, τρομοκρατεί εξ αντικειμένου πρωτίστως τους υπερεθνικούς ενορχηστρωτές των σεναρίων της χρεοκοπίας.

Την επικαλέστηκαν, όντας όμως οι ίδιοι σε οργανωτική ετοιμότητα να την αποτρέψουν.

Την επικαλέστηκαν για να καθυποτάξουν αφελείς και προσκυνημένους, αποσκοπώντας να πληρώσει ο λαός το μάρμαρο της αποτροπής, και συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου, να υπηρετήσουν καλύτερα και τις ευρύτερες γεωπολιτικές τους επιδιώξεις.

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν διαψεύδουν και τσαλακώνουν τις λογικές του ραγιαδισμού που επιχειρείτε να κάνετε σημαία και άλλοθι.

Την πρεμούρα για τη μη χρεοκοπία την είχαν οι ίδιοι οι καθοδηγητές του σεναρίου γι αυτό και όφειλε να μην αγγίξει την πολιτική ηγεσία του τόπου και πολύ περισσότερο τον Ελληνικό λαό.

Και μόνο η επαπειλούμενη μη πληρωμή θα άνοιγε τις στρόφιγγες και θα τις άνοιγε με όρους διαφορετικούς.

Η καταληστεμένη Ελλάδα θα είχε το πάνω χέρι να επιλέξει.

Κάποια γερμανοτραφή παλικαρόπουλα θα σφάζονταν στην ποδιά της για να αποτρέψουν τη χρεοκοπία των δανειστών.

Οι όροι διαπραγμάτευσης θα ήταν διαφορετικοί.

Η εθνική κυριαρχία δε θα είχε εκχωρηθεί.

Τα κλειδιά της εθνικής αξιοπρέπειας δε θα είχαν εκχωρηθεί.

Το πολιτικό σύστημα θα αναγκαζόταν να πληρώσει.

Αυτό είναι που δε θέλατε κύριε Γεωργιάδη. Γι αυτό και οι πατριδοκάπηλοι οδηγήθηκαν σε μια πρωτοφανή συνδιαλλαγή με τους πατριδεμπόρους.

Κι αυτή είναι η απάντηση στο ύπουλο και υποκριτικό ερώτημα σας:
«Εάν κάποιος από εσάς έχει να προτείνη κάποια άλλη λύσι, έως τις 19 Μαίου, πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε και αν είναι αληθινή, να ζητήσουμε και Συγγνώμη για την ψήφο μας.»

Η άλλη λύση ήταν η εθνικά περήφανη στάση.
Η καταγγελία των ληστρικών όρων δανεισμού.
Ο πολιτικός καταλογισμός ευθυνών στις φυσικές, οικονομικές και κρατικές οντότητες που είναι πραγματικά ένοχες και υπεύθυνες γι αυτή την εξέλιξη.

Και τότε ο κάθε κατεργάρης θα είχε καθήσει στον πάγκο του.

Τα κρατικά και τα πολιτικά λαμόγια θα εκλιπαρούσαν την Ελλάδα να αποδεχθεί λύσεις για τη σωτηρία του πολιτικού και οικονομικού τους εποικοδομήματος.

Αυτοί μπλόφαραν και καλά έκαναν.

Ο κυβερνητικός θίασος τους διευκόλυνε και φυσικά ενέδωσε γι αυτό και εγκλημάτισε.

Εσείς τους προσφέρατε το άλλοθι που ζητούσαν κι αυτό είναι κατάντια.

Λυπάμαι αλλά δεν έχετε το θάρρος ούτε συγνώμη να ζητήσετε. Αλλά ακόμα και αν το πράξετε επιστρατεύοντας κάθε απόθεμα πολιτικής υποκρισίας, αυτή η συγνώμη δεν αρκεί για να ξεπλύνει τα ματωμένα χέρια σας από το εγκλημα σε βάρος του τόπου.

Η αντίστροφη μέτρηση άλλωστε για το πολιτικό σας τέλος έχει ήδη ξεκινήσει.
____________________________________________________

9/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΙΛΑΤΗΣ

Αξιότιμε κύριε Άδωνη Γεωργιάδη,

Σε απάντηση της επιστολής σας στο BlogSpot “tiresias press” θα ήθελα να σας εκφράσω την γνώμη μου, για ότι αφορά τον οικονομικό δανεισμό του κράτους μας από το ΔΝΤ και την δική σας στάση.

Πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά θέματα που θα επηρεάσουν το μέλλον όλων των Ελλήνων από σήμερα μέχρι και πολλά χρόνια μετά, θα έπρεπε να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός, με δημοψήφισμα και όχι ο κάθε Βουλευτής.

Μπορεί εν μέρη να εκφράζετε τον λαό μας (όλοι σας μέσα στη Βουλή, στα πλαίσια της Δημοκρατίας) αλλά δε σας δίνει κανείς το δικαίωμα να αποφασίζετε για το μέλλον των παιδιών μας των εγγόνων μας και για όλες τις υπόλοιπες γενναίες των Ελλήνων. Δεν σας δίνεται αυτό το δικαίωμα, διότι κανείς σας δεν θα αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του, της ψήφο του στην προκειμένη περίπτωση και τις επιπτώσεις που θα έχει στον Ελληνικό λαό.

Εσείς κύριε Γεωργιάδη είστε από τους λίγους πολιτικούς που γνωρίζετε τι σημαίνει Έλληνας. Έχετε κάνει διαλέξεις και έχετε εμβαθύνει όσο κανείς άλλος την ιστορία μας, τα πιστεύω μας και τα ιδανικά μας. Νομίζετε ότι οι αρχαίοι πρόγονοι μας θα συμφωνούσαν με αυτή τη στάση σας; Τι θα έλεγαν όταν τα αποτελέσματα σε αυτό το τεχνικό μονόδρομο που προβάλλετε, θα ήταν η παράδοση του κράτους μας στην παγκόσμια καταδυνάστευση και κυριαρχία.

Να ξέρετε ότι δεν δεχόμαστε τύραννους (και ουδέποτε δεχτήκαμε) το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
Θα το ακούσετε πολύ σύντομα το ίδιο και το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ, και τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ που βρίσκεται σήμερα ξεχασμένος, μόνο που εσείς θα είστε στην απέξω. Όλοι οι Έλληνες νοιώθουμε ότι μας πουλήσατε, μας πετάξατε στα σκουπίδια, στο ανοιχτό στόμα του λύκου, στο ΔΝΤ.

Λυπάμαι γιατί εγώ - οι φίλοι μου και άνθρωποι μέσα στη Εκκλησία, σας εμπιστευτήκαμε και σας αγαπήσαμε. Το κόμμα σας πήρε αμέτρητους ψήφους, κοροϊδεύοντας τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Θεό, λέγοντας ότι είστε μαζί τους, ότι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Η στάση σας δείχνει το αντίθετο και επειδή δεν ξεχνάμε, να ξέρετε, ότι όσοι σας στήριξαν θα κάνουν αγώνα να μη πάρετε καμία ψήφο εσείς και το κόμμα σας.

Είστε όλοι συνένοχοι διότι σε αυτή τη κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα δεν ήρθε ξαφνικά, όλοι σας το γνωρίζατε και δεν κάνατε ποτέ κάτι για να αλλάξει. Δεν θέλω να πω για το ΠΑΣΟΚ, που πάντα με το ψέμα και την υποκρισία βγαίνει ανέπαφο από το σύστημα της διαφθοράς του, και εσείς τους υποστηρίζετε. Μιλάτε για τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας μας που έχουν πουληθεί και τα εκμεταλλεύονται άλλοι. Δυστυχώς για εσάς, δεν καταφέρατε να μας πείσετε με την επιστολή σας. Από την άλλη πλευρά, ευχαριστώ τον Θεό που μας έδειξε με τη στάση σας το πραγματικό σας πρόσωπο.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε εκατοντάδες σελίδες για αυτό το θέμα, αλλά τι νομίζετε; ότι μπορείτε να ανακτήσετε την χαμένη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο σας και το κόμμα σας;

Γιατί στείλατε αυτή την επιστολή; Για να πείτε ότι ακούτε την γνώμη μας; μα τώρα είναι αργά, την απόφαση σας την πήρατε με την στάση σας. Ακόμα και αν δεν συμφωνούσατε με τη γραμμή του κόμματος σας, θα μπορούσατε να αντιδράσετε και να μην ψηφίσετε το νομοσχέδιο.

Είναι ντροπή σας να πουλιέστε εσείς ένας νέος άνθρωπος με το δικό σας επίπεδο για μία καρέκλα, για μία θέση στη Βουλή όταν γνωρίζετε ότι στο παρελθόν Έλληνες πέθαναν υποστηρίζοντας την γνώμη τους, πάλεψαν για την ελευθερία τους. Στην ζωή της Ελλάδας δεν υπήρχαν ποτέ μονόδρομοι, αλλά τώρα καταφέρατε να υπάρχει μόνο η καταστροφή μας, με την ψήφο σας.

Στην επιστολή σας κύριε Γεωργιάδη δεν αναφέρετε τίποτα για τα αποτελέσματα που θα έχει στη χώρα μας, για τους όρους που μας επιβάλουν, για το ότι σε χώρες που μπήκε το ΔΝΤ τις χρεοκόπησαν ρουφώντας όλο τον εθνικό πλούτο τους, στύβοντας το λαό τους. Έσπειραν την μιζέρια και μεγάλωσαν το χάσμα των φτωχών (των εργαζόμενων) με τους πλούσιους. Αυτό προφανώς θέλετε και εσείς, θέλετε να καταδικάσετε ένα λαό και να τον χώσετε μέσα στην φτώχια και στη δυστυχία.

Το μέλλον μας το γνωρίζουμε, κάποιοι το προφήτεψαν, το πρόβλεψαν, το είδαν σαν ένα οργανωμένο σχέδιο, το διαβάσαμε από διαρροές που υπήρχε από στελέχη τους, από αναλυτές κλπ.

Λυπάμαι γιατί εσείς προωθείτε και συμμετέχετε σε αυτό το σχέδιο και επίσης λυπάμαι για την αναφορά σας ότι είστε εξαιρετικά υπερήφανος για την χθεσινή σας απόφαση, αντί να ντρέπεστε. Θεωρώ ότι έχετε μεγάλο θράσος κάνοντας τέτοιες δηλώσεις και να κοιμάστε άνευ τύψεων.

Ευχαριστώ για το χρόνο που ξοδέψατε να διαβάσετε αυτό το γράμμα.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΙΛΑΤΗΣ
________________________________________________________

9/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Αναγνώστρια

Με πολύ ενδιαφέρον διάβασα την επιστολή του κ. Γεωργιάδη, που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι βουλευτές του ΛΑΟΣ ψήφισαν υπέρ του μηχανισμού στήριξης από το ΔΝΤ.

Επειδή ζητά από τον απλό λαό να του δώσει ιδέες και προτάσεις για ενδεχόμενες εναλλακτικές λύσεις ώστε να μην καταστραφεί η Ελλαδίτσα μας, μπαίνω στον κόπο να του προτείνω τα εξής:

Κύριε Γεωργιάδη

α) Ας κοινοποιήθουν ΤΩΡΑ τα ονόματα όσων εμπλέκονται σε σκάνδαλα, επειδή σαν "καλό ποίμνιο" που είμαστε, μας έχουν σκανδαλίσει.....!!!! Όποιος δεν φοβάται, ας μιλήσει, διότι ως γνωστόν "ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ".

β) Αφού κοινοποιηθούν τα ονόματα, για να μας αποδείξουν πόσο μάγκιες και ειλικρινής είναι απέναντι στο λαό, ας επιστρέψουν όσα καρπόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο έτσι θα ξαναγεμίσουν τα ταμεία και δεν θα χρειαστεί να κοπούν συντάξεις, δώρα κλπ.

γ) Αναφέρετε πως όλα όσα έχουν ακουστεί περί βοηθείας από Ρωσία και Κίνα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά φήμες. Το τεκμηριώνετε αυτό λέγοντας πως δεν υπάρχουν επίσημα έγγραφα ούτως ώστε να αποδεικνύεται.

Ούτε εγώ πιστεύω στη μείωση μισθού των βουλευτών , δεν έχω δει επίσημο έγγραφο που να το αποδεικνύει!!! Επειδή εσείς όμως κρατάτε το πεπόνι, κρατάτε και το μαχαίρι, σίγουρα θα βρείτε κάποια τρύπα για να κερδίσετε τα χαμένα. Αλίμονο από μας.

δ) Κακά τα ψέματα, ένας από τους λόγους που η ελληνική οικονομία οδηγήθηκε σ'αυτή την κατάσταση είναι και οι αλλοδαποί. Με το δικό σας τρόπο ανέχεστε την φοροδιαφυγή όταν ξέρετε ότι πολλοί απ'αυτούς, πχ Κινέζοι, δεν καταβάλλουν φόρους. Με τη δική σας ανοχή, έπεσαν στην αγορά φτηνά εργατικά χέρια και δυστυχώς οι Έλληνες βγήκαμε εκτός παιχνιδιού. Κατά τ'άλλα περιμένετε άπό τον Έλληνα μεροκαματιάρη να βγάλει τα σπασμένα!!!!!! Όλα αυτά δεν γίνονται πάντως με τις δικές μας τις ευλογίες!!!! Κάνω λάθος;

Το λαθρεμπόριο οργιάζει!!!! Μήπως θα ήταν φρόνιμο να ξαναρχίσετε τις επιχειρήσεις "σκούπα";

ε) Η Ελλάδα βουλιάζει από τον ορυκτό της πλούτο!!! Ας ξεκινήσετε λοιπόν διαδικασίες εξόρυξης όλων αυτών, προς όφελος και ΜΟΝΟ του Ελληνικού κράτους και των Ελλήνων. Ύστερα, ούτε για δάνεια θα μιλάμε, ούτε για περικοπές, θα είναι κουβέντες που θα ανήκουν στο παρελθόν.
Πριν μου πείτε πάλι πως δεν υπάρχουν επίσημα έγγραφα για το συγκεκριμένο θέμα,θα σας συμβουλεύσω να ρωτήσετε τον ομοϊδεάτη σας κ Βελόπουλο, ο οποίος έχει γράψει ένα σχετικό βιβλίο, όπου παραθέτει & έγγραφα που θα σας φανούν χρήσιμα!!!!!
Και κάτι ακόμα. Πριν από δύο μήνες περίπου, ο κ Βελόπουλος μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει, έλεγε πως δεν πρέπει να καταφύγουμε στο ΔΝΤ, διότι θα αναγκαστούμε να ξεπουλήσουμε όλη τη χώρα!!!!!! Τί μεσολάβησε στο μεσοδιάστημα, ώστε να ψηφίσει η παράταξή σας την προσφυγή σ'αυτό;
ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!!!!!!!!

στ) Μας λέτε συνέχεια ότι ο τουρισμός αποτελεί τη βιομηχανία της χώρας και ότι τάχα με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες αμαυρώνεται η φήμη της!! Αλήθεια;;;; Μόνο τουρισμό ξέρει να παράγει η χώρα; Γιατί έχω την εντύπωση ότι είχαμε ΚΑΙ άλλες βιομηχανίες, οι οποίες τα μάζεψαν και την έκαναν γι' άλλη γη, γι' άλλα μέρη;Εεε; Τί κάνατε για κρατηθούν οι ελληνικές βιομηχανίες, με τί τρόπο τις υποστηρίξατε; Μήπως με κανέναν;
Τί κίνητρα δίνετε σήμερα για ξαναγυρίσουν και γιατί όχι, να στηθούν νέες; Με τη λησταρχική φορολόγηση που ψηφίσατε;

Εκπλήσομαι που βλέπω όλους εσάς να προσπαθείτε ποικιλοτρόπως να μας πείσετε πως ο μηχανισμός του ΔΝΤ είναι αναγκαίο κακό και μονόδρομος για τη διάσωση της χώρας. Οι 172 εκ των 300 εκπροσώπων στο κοινοβούλιο κρίνατε πως αυτή είναι η καλύτερη λύση, δηλαδή εσείς οι 172 παίξατε τα κεφάλια μας κορώνα-γράμματα. Εσείς οι 172 ξέρετε ποιο είναι το σωστό και εμείς οι υπόλοιποι, τα 10000000 των ψηφοφόρων είμαστε ΑΣΧΕΤΟΙ!!!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!!

Και μη μου πείτε πως αυτά δεν γίνονται για να εξαφανιστεί η Ελλάδα από το χάρτη του κόσμου, γιατί δεν θα σας πιστέψω. Δεν σας πιστεύω και ουδέποτε σας πίστεψα.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση που ακόμη και τώρα σας βλέπουμε να "τρώγεστε" για το τί έκανε η ΝΔ, τί είπε το ΚΚΕ. Τσακώνεστε για το που ανήκαν όσοι φώναζαν τα συνθήματα στην πορεία. Θα σας απαντήσω λέγοντάς σας ότι ήταν αγανακτισμένοι, εξαγριωμένοι, θυμωμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες, ψηφοφόροι που προεκλογικά τους δίνετε το χέρι για να γίνετε ΒΟΛΕΥΤΕΣ (ξέρω τί γράφω). Από δω και πέρα όμως θα κοιτάμε το χεράκι μας, διότι μπορεί να λείπει κανένα δάχτυλο!!!!!!!!! Έλεος πια, η χώρα βουλιάζει και εσείς ασχολείστε με βλακείες(συγγνώμη, αλλά είναι ότι πιο κόσμιο μπορώ να χρησιμοποιήσω).

Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι δεν είμαστε "αμερικανάκια" που ανοίγουν το στόμα και καταπίνουν ότι τους σερβίρουν.

Ίσως να με χαρακτηρίσετε αγενή και αυθάδη!!!! Δεν με ενδιαφέρει, διότι αυτή την Παιδεία μου δώσατε, αυτή θα λουστείτε!!!!!!

Από τη στιγμή που επιλέξατε να εκτίθεστε μέσω της βουλευτική σας ιδιότητας, θα πρέπει να δέχεστε κάθε είδους κριτική.

Μια παρατήρηση ακόμα. Αυτό που συζητάμε τώρα, θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει πριν την 5η Μαϊου, πριν υπερψηφίσετε το νομοσχέδιο, πριν χαθούν αθώες ψυχές. Λυπάμαι, αλλά εκείνη την ημέρα υπογράψατε την καταδίκη σας!!!!!!

Δυστυχώς το πολίτευμα της χώρας άλλαξε και μετονομάστηκε σε "Προεδρευομένη Δικτατορία". Τα συγχαρητήρια μας!!!!

Επειδή σχολιάσατε τη στάση του κ Σαμαρά, να σας ρωτήσω. Από πότε η φιλοπατρία μεταφράζετε σε πολιτικαντισμό;;;;;; Στο κάτω-κάτω ας κάνει και κάποιος αντιπολίτευση!!!! (Για να σας προλάβω για μία ακόμη φορά, δεν υποστηρίζω τη συγκεκριμένη παράταξη. Υποστηρίζω τη μία και μοναδική ιδιότητά μου, την ελληνική μου καταγωγή!!!)

Όλοι είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι, γιατί ξέρετε και δεν μιλάτε. Η κατάσταση έχει φτάσει στο δεν πάει παραπέρα και δυστυχώς συνεχίζετε να προκαλείτε με τις πράξεις και τα λεγόμενά σας. Καλό θα ήταν να αρχίσετε να μετριάζετε πρώτα απ'όλα τη σκέψη σας και να βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό (μια φιλική συμβουλή).

Είμαι ένας απλός πολίτης, που δεν κατέχω την "επιστήμη" της πολιτικής. Έχω όμως το δικαίωμα να κρίνω και να αναζητώ την αλήθεια. Αυτές ήταν κάποιες μικρές και ταπεινές πρώτες σκέψεις που έκανα, κατόπιν δική σας παρότρυνσης. Θα ήθελα πάρα πολύ να μου απαντήσετε όχι μόνο στις προτάσεις που σας κάνω, αλλά και τις απορίες που έχω το δικαίωμα να εκφράσω. Θα σας παρακαλούσα όμως οι απαντήσεις να είναι σε απλή νεοελληνική, όχι στη ξύλινη πολιτική σας γλώσσα.

Θα ήθελα να εκφράσω χιλιάδες ακόμα προβληματισμούς, αλλά ξέρω πως δεν πρόκειται να λάβω απαντήσεις και..... βαριέμαι!!!!!

Όσον αφορά τα στοιχεία μου, δεν νομίζω πως σας ενδιαφέρουν , διότι για σας ήμουν και θα παραμείνω μία ανώνυμη ψηφοφόρος, ούτε επιδίωκω τη δημοσιότητα.


Με εκτίμηση
Σ. Σ.
______________________________________________________

10/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Πετράκης Χ.

Όσοι υπήρξαμε υποστηριχτές σας δεχόμασταν πιέσεις από παντού ακόμα και από το κόμμα σας που μας ήθελε παθητικούς πατριώτες και όχι ενεργούς, για να φύγει η ρετσινιά του εθνικιστή (λες και σας ψήφισε κανένας άλλος) δείχνοντας τον δρόμο της Χρυσής Αυγής και του 0,2%, δεν ζητήσατε ποτέ την γνώμη μας μέσα στο κόμμα ούτε εσείς ούτε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ καταλάβατε ότι αυτό που κάνατε δεν θα περάσει έτσι, με την χρεωκοπία θα χανόταν οι καταθέσεις στις τράπεζες και θα σβήνονταν τα δάνεια ας δούμε ποιοι έχουν καταθέσεις από τον κοινωνικό μου κύκλο ελάχιστοι η εκκλησία το ΚΙΣ (κεντρικό ισραηλίτικο συμβούλιο το οποίο μάλλον δεν πληρώνει Φ.Π.Α.) πολιτικοί, μεγαλοκαρχαρίες και μετανάστες (κυρίως αλβανοί ), ας δούμε ποιοι έχουν χρέη όλοι του κοινωνικού μου κύκλου, οι ομάδες ποδοσφαιρικές η μη (έτσι και αλλιώς τους τα σβήνουν) και μερικές εταιρίες ελλήνων.

Μήπως η χρεωκοπία θα ανάγκαζε τους μετανάστες να φύγουν από την χώρα(με μόνο αντίτιμο μερικές εβδομάδες φτώχιας) , θα σταματούσαν οι εισαγωγές τροφίμων αλλά θα σταματούσαν και τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα να πηγαίνουν στην χωματερή, θα ξαναγυρνούσαμε στην δραχμή ε και!!! πάντοτε μας άρεσε το εθνικό μας νόμισμα.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ πάντοτε μάς έλεγε μια ιστορία με το καράβι ότι θα το πάει στο λιμάνι, το καράβι έφτασε αλλά σε λάθος λιμάνι αυτό του Σωρος και του Δ.Ν.Τ.

Υ.Γ. Εάν βρεθείτε να έχετε και τούς ενεργούς πατριώτες απέναντι ποιούς έχετε δίπλα σας;;;

Πετράκης Χ.
Δευτέρα 10 ΜΑΙΟΥ 2010 Έβρος
______________________________________________________

10/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Σουηδός

Πρώτα από όλα να τονίσω ότι και μόνο με τη σκέψη ότι θα συμμετάσχω σε ένα διάλογο με πολιτικό, έστω και δι αλληλογραφίας, μου προκαλεί αηδία, ειδικότερα δε διότι σε κάποια από τις εκλογές, μπήκα σε πειρασμό να ψηφίσω το συγκεκριμένο κόμμα που εκπροσωπεί ο εν λόγω «κύριος». Προς χάριν όμως του διαλόγου θα το πράξω, γνωρίζοντας εξαρχής ότι έτσι και αλλιώς είναι ανούσιο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα οικονομικά ερωτήματα που έθεσες και για τα «αδιέξοδα» που έχουμε φτάσει. Χωρίς να είμαι οικονομολόγος, αλλά χρησιμοποιώντας απλά μαθηματικά που διδάσκονται στο δημοτικό, καθώς και τις πληροφορίες που επιτρέπει το «δημοκρατικό» μας σύστημα να φτάσουν στα αυτιά μου, προτείνω ως πρώτη βραχυπρόθεσμη λύση το δανεισμό από τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, οι οποίες αγγίζουν τα 380 δις. Εκδίδεται λοιπόν άμεσα ελληνικό ομόλογο διάρκειας 5 ετών (αν και δε χρειάζεται τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα) με επιτόκιο 2% για την αποπληρωμή της πρώτης δόσης. Που είναι το πρόβλημα και δεν έχει εφαρμοσθεί;

Στις προϋποθέσεις. Για να πεισθεί ο κόσμος να βοηθήσει και να σώσει την Ελλάδα του, απαιτούνται τα κάτωθι:

- Άμεσο πάγωμα των τραπεζικών λογαριασμών όλων των πολιτικών από το 1974 και μετά, που κατέλαβαν καίριες οικονομικές θέσεις, των πολιτικών που υπερψήφισαν οικονομικώς ληστρικά νομοσχέδια (όπως αυξήσεις με αναδρομική ισχύ επταετίας στους δικαστικούς και κατ’ επέκταση στους βουλευτές, έκτακτα επιδόματα υπολογιστών στους βουλευτές, χρηματιστήριο, σκάνδαλα με μίζες και άλλα πολλά, δηλαδή όλων), καθώς και των λογαριασμών των διοικητών ΔΕΚΟ και των δημοσίων υπαλλήλων που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις υπέρογκες καταθέσεις τους.

- Άμεση κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας και δικαστική εξέταση με προτεραιότητα και με συνοπτικές διαδικασίες για το νόμιμον της περιουσίας τους, με ποινή σε περίπτωση ευθύνης την κάθειρξη, ώστε να μην μπορεί να εξαγορασθεί, καθώς και τη δήμευση της περιουσίας των.

Πίστεψέ με, και μόνο ότι θα προμηνύεται κάθαρση από τη βρώμα σας, εγώ τουλάχιστον (και πιστεύω και οι περισσότεροι των Ελλήνων) θα δάνειζαν τα χρήματά τους ακόμα και άτοκα. Επιστρέφουμε λοιπόν τη πρώτη δόση στους «σωτήρες» μας και στα τσακίδια.

Πάμε λοιπόν στις μεσομακροπρόθεσμες λύσεις. Αύξηση κατώτατου μισθού στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα στα 1000 ευρώ με ταυτόχρονη μείωση του ανώτερου στα 3500 (για άπαντες και χωρίς εξαιρέσεις). Έτσι και οι χαμηλόμισθοι θα «πάρουν ανάσα», και θα εξοικονομηθούν τα απαραίτητα για την επόμενη δόση χρήματα. Εννοείται βέβαια ότι οι παραπάνω μισθοί θα καλύπτουν τα πάντα· επιτροπές, υπερωρίες κλπ (δεν καταλαβαίνω τι τις χρειαζόμαστε όταν όλοι οι «άξιοι πολιτικοί μας» διατυμπανίζουν ότι έχουμε 5πλάσιους δημ. υπαλλήλους από τους απαραίτητους).

Χρησιμοποίηση των δημεύσεων της βραχυπρόθεσμης λύσης. Σίγουρα θα είναι εκατοντάδες αυτοί που δε θα μπορούν να δικαιολογήσουν την περιουσία τους και αν κρίνω από τον διευθυντή της πολεοδομίας με το 1 δις στο λογαριασμό του (ο οποίος όχι απλώς δεν μπήκε φυλακή αλλά του προσφέραμε και άπλετο χρόνο να τα ξεκοκαλίσει), μόνον αυτά θα αρκούν για να καλύψουμε τις δύο επόμενες δόσεις.

Υποχρεωτική δωρεά του μισθού σας (κοινώς κατάργηση βουλευτικής αποζημίωσης) εθνοπατέρες βουλευτές μας, στο κράτος μέχρι να βγούμε από την κρίση. Επίσης άμεση κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης (από τα ταμεία που «δουλέψατε» αληταράδες, να δείτε τι πάει να πει να ζεις στα γεράματά σου με 700 ευρώ), καθώς και άμεση κατάργηση 15ου και 16ου μισθού των υπαλλήλων της βουλής.

Και επειδή έχεις το θράσος να μας προκαλείς χρησιμοποιώντας το ματσούκι που σου προσφέρει ο κάθε δημοσιογραφίσκος (εννοώ φυσικά το μικρόφωνο), θα σου απαντήσω στο σχόλιο που έκανες σε πρωινή εκπομπή για τις μειώσεις των βουλευτικών αποζημιώσεων και πόσο έχετε πληγεί. Αν δε σου φτάνουν, επέστρεψε στην πολλά υποσχόμενη καριέρα σου ως τηλεπωλητής βιβλίων ή χρησιμοποίησε το πτυχίο σου (αν έχεις) να βρεις δουλειά. Από κηφήνες πάντως χορτάσαμε.

Άμεση κατάργηση των 2 από τα 3 δημόσια κανάλια και μετάταξη των πλεοναζόντων κηφήνων σε θέσεις του δημοσίου τομέα που έχουν ανάγκη προσωπικού (με το μισθό βέβαια του κανονικού δημοσίου υπαλλήλου και όχι με μισθό 200.000 και 300.000 €, και για τους μεταταχθέντες, και για τους παραμένοντες).

Άμεση απόφαση της βουλής για μείωση των βουλευτών σε 200. Το ποιοι θα φύγουν ούτε με απασχολεί ούτε με ενδιαφέρει. Εμένα με ενδιαφέρει η εξοικονόμηση χρημάτων για να σωθεί η Πατρίδα μου, οπότε δικαιολογούνται ακραία μέτρα (όχι μόνο να κοπούν οι συντάξεις λαμόγια).

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά ακόμη αλλά σέβομαι το χρόνο των υπολοίπων αναγνωστών που μπορεί να το διαβάσουν, γι αυτό και σταματάω εδώ. Είπα από την αρχή ότι οικονομολόγος δεν είμαι, οπότε πολύ πιθανό κάποια να μην είναι δυνατά. Τουλάχιστον όμως προσπαθώ. Εσύ εθνοσωτήρα τι έκανες εκτός από το να προσπαθήσεις να με πείσεις ότι είμαστε σε αδιέξοδο; Αλλά η συνείδησή σου μπορεί να είναι ήσυχη· ψήφισες για τη σωτηρία της Ελλάδας.

Και τώρα μια δική μου ερώτηση προς τα εσένα και το κόμμα σου. Παραδέχεστε και οι ίδιοι ότι οδηγηθήκαμε εδώ, οπότε κάποιος φταίει.

Πριν λίγο καιρό διαρρηγνύατε ιμάτια για το προδοτικό νομοσχέδιο ιθαγένειας και την εγκύκλιο των στρατιωτικών σχολών. Τροποποιείται το τελευταίο νομοσχέδιο με μία χουντική παράγραφο (ο υποικ θα υπογράφει πλέον για την επιχείρησή του, όχι για την Ελλάδα μας) και σεις κοιτάτε σαν πρόβατα. Που είναι λοιπόν η πρόταση νόμου;

Γιατί δεν παραιτήστε σύσσωμη η κοινοβουλευτική σας ομάδα χωρίς αναπλήρωση βουλευτών (κανονικά θα έπρεπε να το πράξει όλη η αντιπολίτευση) για να προκαλέσετε εκλογές; Αλλά «είναι πολλά τα λεφτά Άρη».

Συνέλθετε παράσιτα. Έχει περάσει καιρός που σταματήσαμε να τρώμε κουτόχορτο. Σε λίγο δε θα τολμάτε να κυκλοφορήσετε αν συνεχίσετε έτσι.

Απαιτώ απάντησή σου αν και αμφιβάλλω.
______________________________________________________

10/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Χατζηπαύλου Παύλος

Ξεκινάω με το εξής που παρέθεσε ο κ. Κυριακόπουλος :
Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ή ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ.

Απόλυτα σωστό. Αυτοί μας έχουν ανάγκη περισσότερο...

Αλλά επειδή ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε να του δώσουμε λύσεις (κάπως αργά να ζητάς από τους εργοδότες σου λύση αλλά κάλιο αργά παρά αργότερα) και μακάρι να τις μεταφέρεται στη Βουλη έχω να πω τα εξής :

α) Με ποια σκέψη ψηφίσατε το νομοσχέδιο χωρίς να υπάρχει νομοσχέδιο ανάπτυξης? Μεγάλο λάθος και ίσως το μόνο σωστό του κ. Σαμαρά. Χωρίς ανάπτυξη πως θα έχουμε σαν κράτος έσοδα?

β) Τα γνωστά σε όλους μας, κι ας "σφυράτε" αδιάφορα, εξόριξει του ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ της Ελλάδος.

γ) Το χρέος για να μειωθεί χρειάζεται να κινείται χρήμα στην αγορά. ΜΕΙΩΣΗ του ΦΠΑ σημαίνει αύξηση του αγοραστικού τζίρου σε αντίθεση με την αύξηση.

δ) Κρατικοποίηση των Καζίνο. Επιχειρήσεις με τεράστια έσοδα.

ε) Κατάργηση για κάποιο χρονικό διάστημα του "πόθεν έσχες" και του Τειρεσία

στ) Πώληση και συνεκμετάλλευση του ζημιογόνου ΟΣΕ. Υπάρχουν εργαζόμενοι του ΟΣΕ, μπορείτε να τα ψάξετε, οι οποίοι έχουν καταθέσεις 1,5 εκ. ευρώ.

ζ) Άρση πολιτικού κόστους, να βρεθούν οι ένοχοι (αυτοί κι αν είναι γνωστοί - άγνωστοι) και επιστροφή των χρημάτων που έχουν "φάει"

η) Έξοδος από την χώρα κάθε λογής μετανάστη. Να μπαίνουν μόνο με αυστηρά κριτήρια. Αυτόματα θα ανοίξουν θέσεις εργασίας για τους Έλληνες με αποτέλεσμα την μείωση του ποσοστού ανεργίας. Μείωση της εγκληματικότητας και μείωση, μικρού ποσοστού, του παραεμπορίου.

Όπως βλέπετε κ. Γεωργιάδη λύσεις υπάρχουν αλλά εσείς οι ίδιοι βρίσκεται λόγους και τρόπους ώστε αυτά να μην γίνουν. Γιατί όλοι έχετε συμφέρον... Δυστυχώς βλέπω μπροστά μου την επόμενη Αργεντινή. Όταν το καταλάβετε θα είναι αργά.

Οι Έλληνες θα ετοιμαστούμε για νέο κύμα μετανάστευσης γιατί το κλίμα που δημιουργήσατε στην Ωραία μας Ελλάδα είναι αφόρητο.

Έλληνες πολεμήσανε για να έχουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και Έλληνες την πούλησαν στα άτομα που ήθελαν τότε να την πάρουν.
Δεν χρειάζεται να ψάχνετε κ. Γεωργιάδη για προδότες. Είναι αριστερά σας, δεξιά σας, μπροστά σας, πίσω σας.

Είστε και 300. Προσβάλετε άλλο ένα τεράστιο κομμάτι της Ελληνικής Ιστορίας.
Ο Λεωνίδας και οι 300 μας γλίτωσαν από την σκλαβιά και ο Γιωργάκης και οι 300 μας ρίχνουν σ' αυτή....
___________________________________________________

10/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από :Αναγνώστη

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥΝΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΡΗΓΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "Η ΔΝΤ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ", ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ "Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ". ΛΑΘΟΣ ΔΗΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

[ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ..ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΘΗΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!]
__________________________________________________

10/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Ιωάννης Αρβανιτόπουλος

Κύριε Γεωργιάδη

Διάβασα στον ιστότοπο την επιχειρηματολογία σας για την ψήφο σας υπέρ των μέτρων. Πρόκειται για παράθεση τελείως επιφανειακών στοιχείων που εντυπωσιάζουν και πείθουν, επειδή εκφέρονται χωρίς αντίλογο και με χρήση της αυθεντικής τεχνικής της σοφιστείας.

Ξέρετε τι ακριβώς ψηφίσατε στην περιώνυμη συνεδρίαση ;

Ψηφίσατε την διαιώνιση, με τις δυσμενέστερες τώρα υποθηκευτικές συνθήκες, της άθλιας κατάστασης που δημιούργησε ο ανίκανος και διεφθαρμένος στο σύνολό του πολιτικός κόσμος της χώρας. Ψηφίσατε το πλήρες ξεπούλημά μας, την μακρόχρονη δουλεία μας.

Μας στερήσατε δηλαδή (μαζί με τους κυβερνώντες) την έσχατη ευκαιρία ελευθερίας μέσω της εξαθλίωσης, του μηδενισμού της οικονομίας. Γιατί την εξαθλίωση δεν την φοβάται κανένας Ελληνας, έχει η φυλή ισχυρότατη εμπειρία αντιμετώπισής της και επιβίωσης. Την παγίδευση όμως από τη χούντα του πολιτικού συστήματος και τη διαιώνιση για τη χώρα του καθεστώτος του προτεκτοράτου ισχυρών εξωτερικών δυνάμεων αδυνατεί δυστυχώς να την ανατρέψει.

Επαυτού παρακαλούμε να επιχειρηματολογήσετε -όχι επί του φλοιού «έπρεπε να βρεθούν λεφτά οπωσδήποτε μέχρι τις 11 Μαϊου, γιατί.... κ.λπ., κλπ....»- και να μας πείσετε, ότι με την ψήφο σας εξασφαλίσατε και χρήματα και ανεξαρτησία και, κυρίως, χρηστή εφεξής διοίκηση της χώρας, μια ελπίδα, τελικά, ότι η καταστροφή θα οδηγήσει στην αναγέννηση.

Ιωάννης Αρβανιτόπουλος
____________________________________________________

11/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από:
Λαουδίκος Σωτήριος

Αγαπητέ συναγωνιστη Αδωνι Οτι εγινε εγινε σαν πατριωτης θα πολεμουσα μεχρι τελευταίας ρανίδος αιματος μου.

Εσείς θεορίσαται οτι η συνεχεια του αγωνα ηταν ανόφελη.Σας δικαιολογώ απόλητα.Παρακολουθώ ομως και την πορεία του κομματος και πάνω απο ολα της Ελλάδος.

Η Ελλάς ειναι υπο κατοχή... Οι Ελληνες αντιστέκονται οχι για να φύγουν απο τον ζυγό αλλα για ατομικά συφέροντα τους.Οπότε δυο ειναι οι δρόμοι 1) Να φύγουν ολοι απο την βουλή γιατί ο κόσμος ειναι εξαγρυωμένος.η 2) Η Προσπάθεια απο εδώ και τωρα για το κόμμα μας ειναι.1) Στενή παρακολούθηση των διεφθαρμένων πολητικων κομμάτων.2) Κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης για να φύγει η κατοχή με χρονικό ορίζοντα με στοιχεία οικονομικά.Εάν συνεχεισουμαι να υποστηρίζουμαι χρεοκωπιμένες πολιτικες απο εδω και υστερα ο ορκος των φιλικών ειναι το ποιο συμαντικό πραγμα στην ζωή μου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Λαουδίκος Σωτήριος
_______________________________________________________

12/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Λιμνιώτης Δημήτρης

Κύριε Γεωργιάδη,

Νομίζω πως είναι ανάγκη αυτού του ταλαιπωρημένου λαού να βρεθούν και κάποιοι ήρωες ανάμεσα στους 300 που διαφεντεύουν τις τύχες του.

Εσείς δεν είστε, δεν υπήρξατε αλλά ούτε (πιθανόν) θα υπάρξετε ένας από τους ήρωες αυτούς. Το ίδιο και οι πλειοψηφία των τριακοσίων είτε αυτοί ανήκουν στους ανίκανους που μας κυβερνούν, στην αντιπολίτευση, στο κόμμα σας, στο σύριζα, στο ξύριζα ή στο κκε. Οι ήρωες δεν χρειάζεται να στείλουν επιστολές για να δικαιολογήσουν την συναίνεσή τους στο ξεπούλημα της Πατρίδας, αντίθετα, σιωπηλά και με αυτοθυσία αγωνίζονται για να μην χάσει η Πατρίδα αυτή ούτε σπιθαμή από τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Σας βλέπω στα κανάλια να μιλάτε για τους ήρωες αυτούς. Άλλο όμως να είσαι ήρωας και άλλο να τους πουλάς πακέτο σε τιμή ευκαιρίας!

Για να τηρήσουμε βέβαια τις αναλογίες, ελάχιστη ευθύνη για τα μέχρι χθες έχει η παράταξή σας, αφού νδ και πασοκ σοδομίζουν επί δεκαετίες τον αδιαμαρτύρητο Έλληνα. Δεν σας υποστηρίζω, μη γελιέστε, απλά πιστεύω πως δεν σας δόθηκε ακόμα η ευκαιρία να κάνετε το ίδιο.

Από σήμερα όμως η ευθύνη βαρύνει εξίσου κι εσάς που με τις πράξεις σας και την συναίνεσή σας ξεπουλάτε την Ελλάδα στους ξένους κατακτητές. Ελάχιστα θα σας κρίνω εγώ, η ιστορία όμως θα είναι αμείλικτη.

Αν θέλετε ένα μικρό μερίδιο στην σωτηρία αυτού του τόπου, πείτε στον λαό την αλήθεια.

Πείτε στον λαό τι συνέβηκε στις Αργεντινές του κόσμου και τι κατ' επέκταση πρέπει να περιμένει και αυτός.

Δημεύστε τις περιουσίες όσων από εσάς καπηλεύτηκαν τον πλούτο μας τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Πάρτε με τον τσαμπουκά τα χρήματα από εκείνους που κάνουν πάρτυ στις Μυκόνους την στιγμή που η πλειοψηφία των καταχρεωμένων Ελλήνων βρίσκεται στο όριο της φτώχειας και κάτω απ' αυτό.

Πείτε την αλήθεια για τις τράπεζες που με το πρόσχημα του σωτήρα λεηλάτησαν σαν τους χειρότερους τοκογλύφους εκατομμύρια ανυποψίαστων και φτωχών ανθρώπων.

Μην δεχθείτε να είστε συνένοχος σ' αυτή τη γενοκτονία που συντελείται τα τελευταία χρόνια. Άνθρωποι πεθαίνουν από την στεναχώρια και την ανέχεια, δεν το βλέπετε;

Δώστε στους γέροντες 5 φράγκα να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Είναι κρίμα στα ύστερά τους χρόνια να βρίσκονται μ' ένα πιστόλι στον κρόταφο. Τι ψυχή θα παραδώσετε;

Βοηθήστε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις επιτέλους ν' αρχίσουν να παράγουν, ν' ανοίξουν ξανά, να μην διώχνουν κόσμο. Μία μέρα οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, όταν δουν τα παιδιά τους να πεινάνε θα σας εξολοθρεύσουν. Και τότε δεν θα μείνει κανείς από εσάς, σωστός ή προδότης.

Είναι νομίζω καιρός να συνέλθετε όλοι. Είστε όμως τόσο τυφλοί που δεν βλέπετε το καζάνι που βράζει. Στέλνετε επιστολές και ανακοινώσεις την στιγμή που ένας ολόκληρος λαός βρίσκετε στα πρόθυρα της εξέγερσης. Αν, αντί να αυνανίζεστε στα έδρανα της εξουσίας και της ατιμωρησίας περπατούσατε στις γειτονιές και μιλούσατε με αυτούς που σας τοποθέτησαν εκεί, θα καταλαβαίνατε όλοι πως η Ελλάδα ένα "ΑΕΡΑ!" περιμένει για να σας πάρει όλους ο διάολος. Είναι όμως γνωστή για τους ηλιθίους η άγνοια κινδύνου.

Δυστυχώς και Καληνύχτα σας.

Λιμνιώτης Δημήτρης
_______________________________________________________

13/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Αναγνώστη

Ο Κος Γεωργιάδης , σαφώς είναι ορθολογικότατος όσο αφορά την χρήση της Ελληνικής .
Δυστυχώς όμως για τον ίδιον και το κόμμα του οι εξελίξεις που ακολούθησαν το ΝΑΙ , μάλλον πρέπει να τον βάλουν σε σκέψεις σχετικά με το πότε το κόμμα του ή ο ίδιος θα ζητήσουν την συγγνώμη που επικαλείται σε κάθε άλλη περίπτωση .

Αναφέρουν τα μέσα και οι νέοι τσάροι της οικονομίας μας πως τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν δεν απαιτήθηκαν από αυτούς αλλά πώς τα προτείναμε εμείς. Σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είτε βλάκες είμαστε είτε μαζοχιστές είτε υποκρύπτονται άλλα πράγματα.

Ευθύς μόλις παραδόσαμε την ευθύνη της χώρας μας σε τρίτους οι Ευρωπαίοι ''φίλοι μας'' ( μιας και κε Γεωργιάδη μιλάτε για την βαθειά υπόκλιση των Γερμανών οτι σεις και το κυβερνών κόμμα σώσατε την Ευρώπη) πήραν αμέσως μέτρα στήριξης και όταν λέμε στήριξης εννοούμε πραγματικής ΣΤΗΡΙΞΗΣ των κρατών της Ε.Ε ούτως ώστε να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΧΩΡΆ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΆ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ αλλά να βρει απάνεμο λιμάνι υπό την σκέπη της Ευρωπαϊκής δυναμικής των κρατών και της ένωσης.

Συνεπώς η συνεχής επίκληση πτώχευσης, αδυναμίας πληρωμών που μας οδήγησαν στο ΝΑΙ σας , αφενός στηρίχθηκαν στην λογική του πιστολιού επάνω στο τραπέζι ( που αποδείχθηκε τραγική) αφετέρου εσείς σαν εκλεγμένο κόμμα στην Βουλή δεν έχετε τον μηχανισμό ελέγχου αυτών που σας λένε οι της κυβέρνησης δλδ σε απλά Ελληνικά τα ΧΑΨΑΤΕ .

Σας έχω παρακολουθήσει επ αρκετό να ξιφασκείτε ενάντια στην τουρκική αδιαλλαξία ( ναι το τ το γράφω με μικρό ) και κάνετε λόγο ότι δεν θα περνούσε πολύ καιρός που θα οδηγούμαστε σε απώλεια εδαφών ένεκα της μη δυνατότητας να έχουμε καύσιμα ώστε να κινήσουμε αεροπλάνα τανκς και άλλο πολεμικό υλικό . Σας ρωτώ όμως τώρα που καύσιμα έχουμε μιας και το ΝΑΙ σας έσωσε την πατρίδα και την Ευρώπη ο κίνδυνος αυτός πέρασε?
ΤΙ έρχεται να ζητήσει ή μάλλον να απαιτήσει ο Ερντογάν ? ευθύς μόλις το ΝΑΙ σας μας έσωσε ?

Ο υπόκοσμος θα έκανε πλιάτσικο λέτε σε όλα αυτά που θα πωλούνταν μετά στην μαύρη αγορά , μιας και η Αστυνομία δεν θα μπορούσε να κινηθεί ελλείψει καυσίμων για τα περιπολικά και οι ένστολοι άνευ χρημάτων που να τρέχουν τώρα βρε αδερφέ!!!! Κε Γεωργιάδη οι ένστολοι ούτε τώρα έχουν λεφτά αλλά τρέχουν από φιλότιμο
ΦΙΛΌΤΙΜΟ.

Σεις Κε Γεωργιάδη μιας και ασχολείστε με τα Ελληνιστικά ξέρετε ότι η λέξη αυτή έχει το προνόμιο να απαντάται μόνο στην πατρίδα μας.

Κε Βουλευτά ο κόσμος σας ψήφισε ( και εσάς και το κόμμα σας περαιτέρω) διότι είδε σε κάποια λεγόμενά σας ότι στηρίζατε την παραπάνω μικρή λέξη με την τεράστια έννοια.
Κε Βουλευτά η δεξαμενή που σας στήριξε όμως γνωρίζετε από που προέρχεται .

Αυτή η δεξαμενή όμως δεν έχει νερό για συμπτύξεις με προσφάτως διαγραφέντες και υπέργηρους σώνει και καλά προεξάρχοντες επίτιμους ή νεοηγέτες γιάπηδες που κοπανάν πιστόλια ( άσφαιρα όμως) σε τραπέζια έστω και υπό την σκέψη της Εθνοσωτήριας συγκυβέρνησης που επικαλείται και ονειρεύεται ο αρχηγός σας.

Κε Βουλευτά η Ελλάδα μας είναι ένα μικρό σπιτάκι στην γειτονιά των λαών της γης. Μικρό αλλά όμορφο , ίσως το ομορφότερο για αυτούς που μένουν μέσα. Μιά ζωή το χτίζουν το περιποιούνται με όσα μέσα διαθέτουν.

Πολλές φορές στην ιστορία γίνανε και τραγικά μερεμέτια , σοφάδες πέσανε , υδραυλικά χαλάσανε , αλλά εκεί όρθιο αυτό , με ρωγμές , με προχειροδουλειές , με ...με ...με. Ήρθανε και εργολάβοι και μηχανικοί και φάγανε τα λεφτά χωρίς να κάνουνε δουλειά . Ναι ήρθανε και τέτοιοι . Κανείς όμως Κε Βουλευτά δεν έβαλε στην κολόνα δίπλα από το μικρό σπιτάκι το χαρτί ΠΩΛΕΊΤΑΙ
_____________________________________________________

13/5/2010 Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Κρασας Γερασιμος

κ.βουλευτη αδωνη γεωργιαδη.

αφου διαβασα την επιστολη σας περιμενα να περασει αρκετος χρονος για να ηρεμησω κ να σας απαντησω οσο ποιο συντομα κ κοσμια γινετε.

κ. αδωνη ψηφισα λαος για να ξεφυγω απο τα λαμογια κ τους ψευτες της Ν.Δ κ του ΠΑΣΟΚ κ περιμενα απο το κομμα σας τουλαχιστον να αποκαλυψει τα σκανδαλα κ μερικοι να πανε φυλακη κ να δεσμευτουν κ οι περιουσιες τους. περιμενα αντιδρασεις απο εσας οσον αφορα τους λαθρομεταναστες.περιμενα να αναδειξετε τον πλουτο της χωρας μου.

περιμενα να δω κατι προς οφελος της πατριδας μας .κ αντ¨αυτου τι βλεπουμε? μια λευκη επιταγη στο πασοκ. μια τρομολαγνεια για χαος κ την αριστερα. κ μια ΠΡΟΔΟΣΙΑ της χωρας μου. την δραχμουλα την ξεχασατε κ. αδωνη? μια συμφωνια με τους ΡΩΣΟΥΣ για να κανουν ναυτικη βαση σε καποιο ελ.νησι ακομα κ χωρις λεφτα θα ηταν ασχημη? (ψεματα?) εχετε αναλογιστει οτι θα ειχαμε μια υπερδυναμη μεσα στα ποδια μας? ποιος θα μας κουνιοταν μετα? για να μην πουμε οτι θα μπορουσαμε πολυ πιο ευκολα να εκμεταλευτουμε τον ορυκτο μας πλουτο.

εκτος κ αν σας αρεσει η ιδεα να μας αγορασουν οι εβραιοι τα 13 νησια μας (ψεματα?) η να ερθουν να μεινουν οι τουρκοι στη ΧΙΟ οπως θελει ο εκει δημαρχος (ψεματα?) τι καλο ειδατε εσεις κ. αδωνη απο την ευρωπη? (αν εξερεσω το φαγοποτι τον πολιτικων κ των αλλων μεγαλων ) κ τελος κ γεωργιαδη εχετε συζητησει με αλους λαους οπως αργεντινη ταιλανδη κ.α για τις συνεπειες του Δ.Ν.Τ?

δεν ξερω αν εκανα καλα που σας απαντησα σε καποια ελαχιστα προβληματα (γιατι θελω ολοκληρο βιβλιο για να τα αναφερω ολα) αλλα εκεινο που ξερω καλα ειναι τι επιφυλασει η μοιρα στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ (αληθεια τι εγιναν εκεινες οι υπογραφες που μαζευατε??? )
_____________________________________________________



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share