23/5/10

Κωνσταντίνος Ηλιάκης - Οι ΑΕΤΟΙ ανήκουν στους ουρανούς

Σαν σήμερα, πριν τέσσερα χρόνια, στις 23 Μαΐου 2006, έπεσε στο Αιγαίο υπερασπιζόμενος τον Εθνικό εναέριο χώρο από τήν τουρκική πολεμική αεροπορία ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης.

Άλλος ένας Έλληνας που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο πάνθεον των ηρώων του έθνους υπερασπιζόμενος τα Εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας.

Αυτά που με τόση ευκολία οι "εθνοσωτήρες" πολιτικάντηδες ξεπουλάνε...


Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης καταρρίφθηκε σε πολεμική ενέργεια, αντιμετωπίζοντας τουρκικά μαχητικά οπλισμένα, τα οποία εισήλθαν στον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας.

Κάθε άλλη ερμηνεία, κάθε άλλη πολιτική ή δήθεν διπλωματική ερμηνεία απλά δεν στέκει. Και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι έχουν μία επαφή με αυτό που λέγεται Εθνική Άμυνα.

Στην πολεμική μας αεροπορία όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό συνάδελφο , έναν εξαιρετικό οικογενειάρχη.

Πάνω από όλα όμως ο Ηλιάκης ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ. Έπεσε ηρωικά, υπερασπιζόμενος την πατρίδα.

Την πατρίδα αυτή που όπου και αν γυρίσεις να κοιτάξεις σε πληγώνει, όπως λέει και ο ποιητής.

Ο Σμηναγός Ηλιάκης ξεκίνησε ένα πρωϊνό να κάνει αυτό που είχε εκπαιδευθεί και αυτό το οποίο είχε ως ιδανικό: να περιφρουρήσει τον εναέριο χώρο την πατρίδας.

Ίσως κάποιοι πολιτικάντηδες , δεν κατάλαβαν ούτε κι ενδιαφέρθηκαν να καταλάβουν, το τι ακριβώς έγινε , ίσως απλά δεν ήθελαν να ταράξουν τις διπλωματικές τους σχέσεις με τους Τούρκους.

Το σίγουρο είναι πως κανείς απ'τους τους δήθεν "εθνοσωτήρες" δεν θα να ρίσκαρε να ταράξει τα γαλήνια νερά της χλιδάτης ζωής αυτουνού και των παιδιών του που σπουδάζουν στα ακριβά κολέγια του εξωτερικού για να ασχοληθεί για Εθνικούς εναέριους χώρους και κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία και η παλαιότερη δήλωση του σημερινού πρωθυπουργού "Να δώσουμε λίγη γή για να κοιμόμαστε ήσυχοι"

O σμηναγός Ηλιάκης μαζί με τους ήρωες των Ιμίων πέρασαν στην ιστορία, στη λίστα των απλών ανθρώπων που έδωσαν και τη ίδια τους τη ζωή για την πατρίδα.

Η ιστορία όμως γράφεται απο τους "νικητές" κι έτσι στα σχολικά βιβλία της ιστορίας κάποιοι φρόντισαν να φιγουράρει πρώτο το όνομα του Σημίτη , ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι κάνουν τα πολιτικά τους παιχνίδια με βαρύγδουπες πολιτικές δηλώσεις...

Ντροπή και Αίσχος στους Πατριδοκάπηλους !

Δόξα και Τιμή στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ !!!

Σε ευχαριστούμε Σμηναγέ....

Καλές να είναι οι πτήσεις σου στον Ουρανό των Ηρώων.





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share