5/5/10

Πάγκαλος: Πιστοποιημένη εγγύηση σιγουριάς για το μέλλον (Δείτε το βίντεο)

Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως οι Έλληνες στο σύνολο τους δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς και πόσο μάλλον όταν δίνουν εγγυήσεις για το μέλλον.

Στην Ελλάδα αν θές να μάθεις την αλήθεια πρέπει να ακούς αυτό που λέει η κυβέρνηση και να υπολογίζεις στο ακριβώς αντίθετο απο αυτό που σου είπαν , αν μάλιστα στο εγγυηθούν κιόλας τότε πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς !

Οι πολιτικοί συνήθως αποφεύγουν να μιλούν συγκεκριμένα και ξεκάθαρα έτσι ώστε στο μέλλον να μπορούν να τροποποιήσουν το νόημα των δηλώσεων τους . Στην περίπτωση όμως...


...που αποφασίσουν να πουν κάτι συγκεκριμένο τότε σημαίνει πως κάποιοι σοβαροί λόγοι συντρέχουν και αυτό ακριβώς είναι εκείνο που τρομάζει όσους έχουν καταλάβει πως λειτουργούν οι πολιτικοί.

Παραδείγματα πολλά, αυτή τη φορά θα σταθούμε σε μια ξεκάθαρη δήλωση του κ.Πάγκαλου στις 21 Φεβρουαρίου του 2010 στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" οπού ο κ.Πάγκαλος τότε είχε εγγυηθεί οτι "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ"

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος με απόλυτη σιγουριά είχε δηλώσει 60 περίπου ημέρες πριν την επίσημη ένταξη της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο οτι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας τέτοιας προσφυγής. (Δείτε το εδώ)

Το βίντεο περιέχει ορισμένες εικόνες αμηχανίας που κράτησε μόνο μερικά δευτερόλεπτα...





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share