5/5/10

Έτσι που το πάνε... θα μας κάνουν όλους κομμουνιστές

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Aναγνώστη

Είμαι ένας νέος 32 χρονών άνεργος και όχι κουμουνιστής. Πάντα ήμουν σε τελείως αντίθετο κόμμα από το ΚΚΕ. Στην σημερινή εποχή όμως, και εκεί που μας έφτασαν τελικά τα δυο μεγάλα κόμματα, αναρωτιέμαι πολλές φορές σκεπτόμενος όλη την ζωή μου τι έχω ακούσει από όλα τα κόμματα. Σε ένα συμπέρασμα κατέληξα τελικά.

Ότι τόσα χρόνια όλα αυτά που έλεγε το ΚΚΕ στον λαό ότι θα συμβούν... έγιναν.

Μπορεί να μην μου έλεγε λύσεις , να μην μου άρεσε ο τρόπος που μιλούσαν και να μην τους καταλαβαίναμε αλλα.. τελικά είχαν δίκιο..


Είχαν δίκιο και για την οικονομική ένωση. Και για το Μάαστριχ, και για τους πολέμους που φώναζαν ότι θα διαμελίσουν τα γειτονικά μας κράτη( που έγινε τελικά) είχαν δίκιο και τόσα χρόνια τελικά που έβγαιναν στο πεζοδρόμιο για τους μισθούς και τις συντάξεις όλων μας τελικά....

Ας αναλογιστούμε όλοι εμείς που δεν ψηφίσαμε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια το ΚΚΕ αλλά ψηφίσαμε τα δυο μεγάλα κόμματα, τα λόγια των δυο μεγάλων κομμάτων, ήταν..

Έξω οι βάσεις..( πάει αυτό. Έχουμε τρεις βάσεις νατοϊκές)

Θα φτιάξουμε την Ελλάδα( την έφτιαξαν πράγματι αλλά με τόσα δανικά θα την έφτιαχνα και εγώ και μάλιστα πιο όμορφη)

Θα δώσουμε δουλειά σε νέους ανθρώπους( η ανεργία στο 12% επίσημα γιατί αν βάλεις τους τετράωρους που δουλεύουν για 300 ευρώ , τους οικοδόμους που δεν δικαιούνται επίδομα ανεργίας και δεν γράφονται στον οαεδ, τότε η ανεργία ξεπερνά το 20%)

Έτσι κατέληξα σε ένα συμπέρασμα..

Φταίω που ψήφιζα τόσα χρόνια τα δυο μεγάλα κόμματα και αναλογίζομαι το ύψος της ευθύνης μου. Όμως δεν μπορώ να χαρακτηρίσω ένα κόμμα ξεφτιλα και χωρίς ιδεολογία επειδή σήκωσαν ένα πανό που έγραφε ξεσηκωθείτε. Αν μη τι άλλο αυτό το κόμμα τελικά έχει δώσει μάχες για όλους μας.

Όσο για την ακρόπολη, ξεφτίλα την έχουν κάνει οι κύριοι αυτοί με την τιμή εισιτηρίου που για να πάει μια ελληνική οικογένεια θέλει πάνω από 50 ευρώ.. Μόνο το μικρό μπουκάλι νερό εκεί στοιχίζει 3 ευρώ!

Ίσως έτσι το δείξουν και τα ΜΜΕ του εξωτερικού και το δουν κάποιοι άνθρωποι και αφυπνίσουν την συνείδηση τους για το τι ψήφιζαν τόσα χρόνια...
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share