30/5/10

Αμάν πια ! Έλεος μ'αυτά τα κουκουλώματα

To παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Αναγνώστη

Ο Γ.Γ κ. Τασούλας χθές 29-5-10... σε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ποτάκη στην ΝΕΤ μας διεμήνυσε σε όλους τους τόνους επίσημα και ταυτόχρονα διεμήνυσε σε όλο τον Ελληνικό λαό ότι καλύπτει τον Καραμανλή . Προφανως μας ... διέταξε να ξαναφαμε στο προσωπο τον Καραμανλη .

Κύριε Σαμαρά ,

Ο Καραμανλής σαν ηγέτης ΟΔΗΓΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (εννοείται βέβαια μαζί με τους Παπαπανδρεου και Σημίτη) , μας γελιοποιησε σε ολόκληρο τον κόσμο, μας παράτησε στα χαρακώματα και μας κατασπάραξαν οι εχθροί της χώρας και μετά τοσκασε από τότε χωρίς να δώσει εξηγήσεις κρύβεται , πίσω από τα έδρανα της βουλής...


Αυτόν εσείς ονομάζετε ηγέτη Πρωθυπουργό ;

Αυτόν καλύπτετε και τον κρατάτε στους κόλπους τους κόμματος που με νύχια και με δόντια πολέμησα να γίνετε αρχηγός ;

Αυτόν τον ηγέτης θύτη του Ελληνικού λαού και ολόκληρης της χώρας μας αναγκάζετε να γίνουμε ανεγκέφαλα παπαγαλάκια και να τον δικαιολογούμε λέγοντας ενσυνείδητα ψέματα , μας αναγκάζετε να γίνουμε ενσυνείδητοι ψεύτες συκοφάντες του εαυτού μας για να γλυτώσετε τον Καραμανλή ;

Μας αναγκάζετε να γίνουμε φίλοι με τον καταστροφέα μας – με τον θύτη μας .

Μας αναγκάζετε να συμφιλιωθούμε με τον καταστροφέα της χώρας που ζούμε
και αντί να υποβαθμιστεί ο θύτης Καραμανλής μας αναγκάζετε παρότι πιστεύουμε τα παραπάνω να τον αγκαλιάσουμε και να υποβαθμίσουμε την προσωπικότητα μας και την συνείδηση μας .

Προσπαθείτε να μας κάνετε ηλίθια ανεγκέφαλα φασιστικά στρατιωτάκια ; να φωνάζουμε ζήτω ο Καραμανλής ; και όλα αυτά αντί να τον πετάξετε από την παράταξη σαν αποτυχημένο Πρωθυπουργό.

Αυτά κ. Σαμαρά δείχνουν ότι μας εξαπατήσατε -- δεν επιθυμώ η παράταξη που πιστεύω να εχει ένα τέτοιο ηγέτη, και επομένως δεν έχω καμιά θέση στο κόμμα σας .


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share