17/5/10

Ράγισε το ηθικό των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας ο Παπανδρέου

Τα Τουρκικά μαχητικά θα μπορούν να μπαίνουν ελεύθερα στον στρατηγικό εναέριο χώρο της πατρίδας μας αρκεί να δηλώνουν το σχέδιο πτήσης.

Δηλαδή να χτυπάνε την πόρτα όταν είναι να μπουν στον Ελληνικό Εναέριο χώρο!

Θα λένε για παράδειγμα: «Σήμερα, που δεν έχει συννεφιά και ο καιρός είναι ιδανικός για φωτογράφηση, επιθυμούμε να πετάξουμε πάνω από την Χίο και αύριο πάνω από την Σάμο. Η κατεύθυνσή μας θα είναι από εκεί προς τα εκεί. Παρακαλούμε τις μονάδες σας στα παραπάνω νησιά να χαμογελούν κατά τη φωτογράφηση»


Και τότε η Ελλάδα δεν θα χρειάζεται καν να σηκώνει μαχητικά για αναχαίτιση!

'Η μήπως τα Ελληνικά και Τουρκικά μαχητικά που θα αλληλοκυνηγούνται πάνω απο το Αιγαίο!!!!

Δηλαδή πάνω από την Ελληνική θάλασσα και τα Ελληνικά νησιά θα παίζουν κρυφτούλι στα σύννεφα οι πιλότοι ;;…..ή μήπως θα αλωνίζουν οι Τούρκοι μόνοι τους στο Αιγαίο.

Άραγε θα δεχόταν η Τουρκία να πετούν έστω και αφοπλισμένα τα Ελληνικά μαχητικά πάνω από την Μικρά Ασία;………

«Σε μια κυβέρνηση που ο αντιπρόεδρος της, ο κ. Πάγκαλος, είχε δώσει μαθήματα… πατριωτισμού και Ιστορίας στην κρίση των Υμίων του 1996 αποκαλώντας τη σημαία μας ένα πανί που θα πούμε ότι το πήρε ο αέρας, δεν έχουν το δικαίωμα να παίζουν με το ηθικό των Ελλήνων πιλότων» είπε με ειρωνικό ύφος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που στο παρελθόν έχει γράψει χιλιάδες αγωνιώδεις ώρες πτήσης στους Ελληνικούς ουρανούς.

Δυστυχώς είναι φανερό ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να καταλάβει ότι η Τουρκία προσπαθεί να νομιμοποιήσει τις παραβιάσεις της σήμερα, ώστε να νομιμοποιήσει τις απαιτήσεις της αύριο.

Και λέω δεν είναι σε θέση να καταλάβει, γιατι αν καταλαβαίνει και λειτουργεί έτσι τότε κάτι άλλο συμβαίνει.

Αν τα Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη κάνουν «κόσκινο» τον εναέριο χώρο της Ελλάδας καθημερινά και οι Έλληνες… πανηγυρίζουν για την «ελληνοτουρκική φιλία» (!) αφοπλίζοντας τα δικά τους αεροσκάφη , τότε η διεθνής κοινή γνώμη βγάζει το συμπέρασμα ότι οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται πλέον να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα.

Κι αν δεν ενδιαφέρονται οι Έλληνες, γιατί να τους υποστηρίξει οποιοσδήποτε άλλος;

Αυτή είναι η έννοια της καλής γειτονίας κατά την ελληνική κυβέρνηση ;;

Ο εξευτελισμός της Ελλάδας φαίνεται πως δεν έχει τέλος


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο: Aναγνώστη



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share