12/5/10

Προκαλούν ξανά οι εθνοσωτήρες ! - Εξαιρούν εαυτόν από το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

'Αθικτα παραμένουν όλα τα προνόμια των βουλευτών από το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο θίγει άμεσα όλους τους πολίτες εκτός απο τους εκλεκτούς στην αυλής της "δημοκρατίας"

Η απόφαση να διατηρηθούν τα προνόμια των βουλευτών προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και δημιουργεί πολίτες δυο κατηγοριών.

Τους προνομιούχους που είναι βεβαίως οι βουλευτές και τους μη προνομιούχους που είναι όλοι οι υπόλοιποι 'Ελληνες πολίτες ή αλλιώς κοινοί θνητοί.

Οι εκλεκτοί του λαού αποφάσισαν να...


...σακατέψουν στην κυριολεξία τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των πολιτών, αλλά οι ίδιοι θα μείνουν ανεπηρέαστοι λές και οι πολίτες ευθύνονται για τα τεράστια ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων.

Την ώρα που τα όρια ηλικίας αυξάνονται, την ώρα που ακόμα και αν ένας πολίτης δουλεύει όλη του την ζωή και πληρώνει τεράστια ποσά σε εισφορές και σε ανταπόδοση θα παίρνει μικρότερη σύνταξη απ' όσο υπολόγιζε, οι πατέρες του έθνους φρόντισαν για ακόμα μια φορά να μην θιγούν τα δικά τους ασφαλιστικά δικαιώματα.

Συγκεκριμένα

Ενας βουλευτής μπορεί με δυο θητείες στην Βουλή, δηλαδή με 6 με 7 χρόνια (αφού καμιά κυβέρνηση δεν καταφέρνει να βγάλει τετραετία) να πάρει βασική σύνταξη 1.400 ευρώ!

Για μία τέτοια σύνταξη ένας πολίτης θα πρέπει να δουλέψει σκληρά επί 40 χρόνια, 32 δηλαδή περισσότερα χρόνια από έναν βουλευτή !

Αυτό είναι το πρώτο που παρέμεινε αμετάβλητο στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και γιατί ν' αλλάξει αφού οι νομοθέτες είναι αυτοί που κρατούν και το μαχαίρι αυτοί και το καρπούζι. (Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει)

'Ετσι, με 2 τετραετίες ο βουλευτής παίρνει σύνταξη που ξεκινάει από τη βασική 1.400 ευρώ και ανάλογα με τις θητείες μπορεί να φτάσει και το 80% της βουλευτικής αποζημίωσης που είναι 6.190 ευρώ !

Η πρόκληση όμως δεν σταματάει εδώ.

Αν αναλογιστεί κανείς οτι ένας βουλευτής πριν ασχοληθεί με την πολιτική ή και κατά την διάρκεια μπορεί να ασκεί και άλλη επαγγελματική δραστηριότητα ή δραστηριότητες, μπορεί να οδηγηθεί στο συμπέρασμα οτι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να βρεθεί να παίρνει έως και τρείς συντάξεις!

Ίδια αντιμετώπιση μαζί με τους "εθνοπατέρες" έχουν και οι υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι αποτελούν εξαίρεση από τη δημοσιονομική κρίση που πλήττει τη χώρα και δεν τους αφορά. Την ώρα που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και δώρα από τους συνταξιούχους και από μισθωτούς, οι υπάλληλοι της Βουλής εξακολουθούν να απολαμβάνουν το προνόμιο των 16 μισθών. Έφθασαν μάλιστα στο σημείο οι άνθρωποι αυτοί με τους 16 μισθούς ετησίως να κατέβουν σε απεργία μαζί με όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους που πλήττονταν βάναυσα, ενώ αυτοί απολαμβάνουν "δημοσιονομική ασυλία".


Διαβάστε επίσης στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ:


Μονίμως άδεια η Βουλή - Εννιά έχει ο μήνας για τους εθνοσωτήρες !!! (Δείτε το βίντεο
)

Πόσα παίρνουν και δεν "βγαίνουν" οι μισθοσυντήρητοι βουλευτές μας

Χοντρό χρήμα θα τσεπώσουν οι βο(υ)λευτές μας με τις εξεταστικές!

Ο Ναός της δημοκρατίας μοιράζει αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ !

Επάγγελμα Βουλευτής - Δείτε πως εισπράττουν τις αποζημιώσεις με μια υπογραφή !


Αυτή ήταν η εικόνα της σημερινής βουλής στη συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου


Έγγραφο Σοκ !!! Περικοπές για όλους , εκτός απο τους " εθνοσωτήρες "


Όλα τα στοιχεία ντοκουμέντα για τις επιδοτήσεις Βουλευτών και Ευρωβουλευτών αποκλειστικά στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Μας βούλιαξαν, μας καταχρέωσαν και μας παραδίδουν - Θυσία στο βωμό του ευρώ !ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share